İnatla bir gün ANNE olacağım !

inşallahhh canımm inşallahh beklicez napalımm alkisalkisalkis

ya kızlarrrr aylinn yok nerde bu kız acaba

günaydın kızlar

hayırlısı buymuş demek vakti gelmemiş diyorum ne yapalım üzülmek yook ama buay uzayınca biraz umutlanmıştım açıkçası kızlar bahardan da olabilir bu uzamalar umarım hemen kırmızılar gelir

günaydın kızlar, beyzacım canın saolsun canım hayırlısı artık, mervem 2 hafta daha evham yaparsın şimdi sen, sakin ol tamam mı paşalar gibi gelecek tosunun hayırlısıyla, sinem temelleri attı mı kocan bak gülsüm gelememiş, asişcim sana da ikinci kez günaydın ee raziş emel de yok ortalıkta.... herkese günaydın tekrar tekrar

ben başkent üniversitesinden bir doktor buldum daha dogrusu eşimin kardeşi buldu, hulusi bülent zeyneloğlu ona gidicem, yarın, olmadı pazartesi...

yok daha temel atma törenini bekliyorum perş. günü çatlatma iğnemi vurulacam kocam gitmezse hafta sonuna kadar burda olursa temel atma törenini yaparız ilk düğmeye ben basacam :))

öyle ayşecimm 2 hafta çook uzun gelicek banaaa diom doktora yaaa daha erken olmaz mı :jeyyar:

dün razişle konuştum hepinize selam söledi bisüre daha dinlencekmiş bebek konusunu açmıyolarmış kocişinle

merve ne oldu razıyeye geçmısı okumadıgım ıçın bılemıyorum

ya raziş kocişi bebek istemiyo gibi davranmış o gece biraz takışmışlar şimdi araları iyiymiş ama iş değiştirme durumundan dolayı bebek için ekstra bi çalışma olmuomuş öle bırakmışlar

kızlar günaydın... Hepinizin Hıdırellezi kutlu olsun :)))
Ayşe canım ben o doktoru söylemiştim dün sana hatırlarsan.. Yerinde bir karar olmuş...Tüp bebek konusunda uzman o doktorda.. Zaten Hacettepe hastanesinden geçme o da :)))) Umarım herşey yolunda gider ...
gülsüm,pınar,emel,myhope ayşe,aylin, merveler,beyza,sinem,asiye,raziye sizler nasılsınız ?

raziş bir süre kafasını dinlemek istedi, ben de sinir harbine devam ediyorum sevk işlemleri acayip canımı sıktı, kavga etmediğim kimse kalmadı telefonda.... gecen hafta çekilen hsg raporumu hala yazmamıs özel hastane yani, aaaaaaaaaaaaa biri beni sakinleştirsin

iyiyiz emelcim sen neler yapıyosun

Benımde yaptığım birşey yok canım :))) Reglimi bekliyorum :)) Daha doğrusu beklemiyorum ama ısrarla gelecez diyorlar :))) Bu ay değişik şeyler denedik.. Sonucu 10 güne kadar alacağız :)))

ayşee seni rahatlatmayı çok isterdim ama bende sinir olurum öle şeylere en iyisi ben susayım seni daha çok gaza getirmiş olurum :jeyyar:

Slm kızlar bende sızın gıbı bebıŞ ıstıyenlerdenım benıde aranıza alırmısınız kızlar

sinemcim bizim köyde kutlanır her yıl 6 mayısta ama biz şehirde maalesef kutlamıyoruz. Köyde panayır falan kurulur bizde.
Escales tabiki alırız hepimiz inatçıyız bebişimiz olcak ve inatçı olupta aramızda hamile kalanda var cnm inşallah Allah hayırlısı ile hepimize nasip eder cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…