İnatla bir gün ANNE olacağım !

ıyıyım asıyem bırınız konyada olsaydıda oglumla sızı zıyarete gelseydık burda hava kapalı evde oturuyoruz ondan offfffff dedım

topıgımın sahıbı nerde bu mıllet buranın muhtarı yok mu aaaaaaa aslıyı bı arayayım aksam dogurdumu mehmet canı bakım

burdayımm kızz ben.. şimdi anladım sen yoksa lohusa bunalımına mı girdin kız..ara bizede haber et canımm

kızlar gunaydın.adetım 3 gun gectı bugun evde test yaptım bıraz sılık olarak cift cızgıyı gordum.sımdı kan testı verdım yarın alacagım sonucları.sızce yanılma olmaz dımı teste ılk defa gordum cıft cızgıyı.ya 1 yıldır bebısımız olmuyordu.inşallah hamıleyımdır.kızlar dua edın lutfen

Evet eskiden kutlardık hıdırellez ama şimdi yapan kimse kalmadı.. Amaa ben yinede akşam taşlardan dileğimi yaptım :))) Bilin bakalım ne yaptım :))))
Emel bin otobüse 3 saat sonra yanımdasın :)))) Ben misafir ederim seni :)))

merve oğlumu kucagıma alınca tum sıkıntım bıttı bı an dusunuyorum neler çektım anne olabılmek ıçın annemı çok daha ıyı anlıyorum allah hepınızı bırgun anne yapacak ınsallah

Gönüll tebrike ederim.. Çift çizgiyi gördüysen bebiş gelmiş demektir...))) Hayırlı olsun

zaten babamız ankara ya ve ıstanbula gıderken bızıde goturcek o zaman gelırım valla hımmmmmm ızmıre su 2 ay ıçınde gelecegız

hayırlı olsun gönülcüm hamılesın yanı

Gönüll tebrike ederim.. Çift çizgiyi gördüysen bebiş gelmiş demektir...))) Hayırlı olsun

inş hamileyımdır:CüvCüv:.1 senedır hep olumsuz sonuc alınca inanasım gelmıyor.Allah'ım isteyen herkese nasp etsın:Saruboceq:

gönül bende tebrik edeyim canım hayırlı olsun kan sonucunu alınca bizede yaz hemen hihoyyyt

cok tesekkurler kızlar.hıc umudum yoktu bu ay.akısına bırakmıstım.cunku yumurtlama gunlerımde 1 kere ılıskıye gırdım.gecen ay asılama tutmayınca bu ay onemsemedım ve ıstemıyorum ara verdım derken hamıle oldugumu ogrendım.inş hamıleyımdır

kızlar nereye kayboldunuz yaw afiyet olsun herkes yemeğe gitti sanırım gönül tebrik ediyorum allah kucağına almayı nasip etsin canım

herkese s.a ya ben anca girebildim.beyzaa geçmiş olsun.inşallah beraber hamiş kalıcaz.ben artk bu ay şu ay demek istemiyorummmmm.gönül tebrik ederim darısı bizeeee..aramıza yeni gelen birisi var ama adını unuttum sanada hoşlden bacım.e daha bilmediğim bişey varmı varsa kaçırdığım söleyin.

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
dün bi türlü yazamadım sinir oldum sonracıma bu iş eve yaradı accuk temizlik yaptım akşama misfirlerim geldi derkenn bugün oluverdi iştee ama çok yorulmuşum ya hala çıkmadı neyseee şimdi site iyi gibi umarım yeniden saldırı olmazzz
beyzamm üzülmek yok dimii olacak inşallah ama zamanı gelmemiş daha hayırlı tez zamanda sen ve herkez o çift çizgiyi görür inşallahhh:1hug:
zeytinimm bişi kalmamış töreneeeee hadi hayırlısı olsun sonu bebiş olsun inşallahhhh:Saruboceq:
emoşumm yerim ben o sıpayııı
escales hoşgeldinnna.s.
gönüll şimdiden tebrikler canımm Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin sağlıcakla hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallahhhhh
ve diğerleriiiii yorgunum şimdi hepiniz biliyonuz nasılsa kendiniziiii yazmayam teker tekerrr hepinizi öpüyoruz canlarım mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

ben buralardayımmm da kimsenin umurunda değil sankiiiii:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…