İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar geri geldim
ayşe kaldırdım canım,tamamdır

iş çokda çalışma isteğigamyoncuiremsu yok kocam yok eve gidesim yok:çok üzgünüm: canım sıkılıyor

iş çokda çalışma isteğigamyoncuiremsu yok kocam yok eve gidesim yok:çok üzgünüm: canım sıkılıyor

oy kuzuuuum doğru ya il dısındaydı di mi eşin, üzülme canım, hayırlısıyla kavuşun, git bi cd falan kirala film izle. sıkma canını, pasta börek yap biz de gelip yiyeliiima.s

evde annemler var eşimin anne babası burda film kiralayaca yer yokki burası küçük bir yer bitanem pasta börek yapmakda içimden gelmezki biz hep eşimle yaparız o mikseri kapar eline ben karıştırcam diyekaydirigubbakcemile3 o gelsin yaparım gelirsiniz yeriz olmaz mı sengözlerimebaksanab

he bugün efkarlı olcam diyon yani. hem senin hem de onun mu annesigil sendeler

yok benim annemler bir kaçgün sonra gelcekler eşimin annesigil var ama yinede sıkılıyorum kociş sadece çağrı attı aramadıda zati:çok üzgünüm: hoş sabah konuştuk olsun bi daha konuşabilirdik neyse bakalım ne zaman arayacak

yenı çektı annem teyzelerım sızı sevıyom ben allah hepınızın kgöbusune benım gıbı yaramaz kondursun

Son düzenleme:
maşallah emelcim, allahım sizlere bağışlasın analı babalı büyütsün insallah. darısı bize, zaman geçsin benim bebem de doğsun sağlıcakla insallah. darısı tüm isteyenlereee. kızlar öptüm hepinizi iyi akşamlarrr sizi seviooom

günaydın kızlar nasılsınız benim biraz işlerim var bitince yazarım adet yerini bulsun ilk günaydın benden yeni topiğimizdeeee

günaydıııııın kızlar, valla sinem geleneği bozmadığın iyi oldu,kendimizi yabancı hissetmeyelim.kaydirigubbakcemile5

emelcim o nasıl bir duruş, nasıl uyuyuş, nasıl bir sevimlilik, MAŞALLAH KIRKBİR KERE hem de:) oğluşun topiğin maskotu oldu ilk giriş sayfasında fotosunun olmasıyla...

herkes nasıl bakalım, benim adetime 3 gün kaldı, enneeeefisfisfis ayh kızlar yaa düşünün bi bu topik uğurlu geliyormuş teker teker hamiş haberleriyle:dance::içelim:, hoooop 9 ay sonraya bebek fotolarıyla şenlenir burası:teytey::dance::dance::dance::teytey:

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr... inşallahh topiğimiz uğurlu gelecek herkesss hamişş kalacakkkk

Günaydın güzeller bol hamişli günler dilerim
Emelcim oğluşuna maşallah kocaman olmuş hayırlısı ile büyüsün inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…