kızlar yaaa adet olursam bu ay, çok üzülücem valla, çünkü rahim filmi çekilecek bu ay da hamile olmazsam v e ben ondan çok korkuyorum, ayrıyetten de sadece geçen hafta çalışma aldık bu hafta vasat geçti, habire uyuduk yaaaa((
ay canım benimmm haklısın canım ya ne uyuması kız çalışsaydınız kaydirigubbakcemile3kızlar yaaa adet olursam bu ay, çok üzülücem valla, çünkü rahim filmi çekilecek bu ay da hamile olmazsam v e ben ondan çok korkuyorum, ayrıyetten de sadece geçen hafta çalışma aldık bu hafta vasat geçti, habire uyuduk yaaaa((
günaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.
ay canım benimmm haklısın canım ya ne uyuması kız çalışsaydınız kaydirigubbakcemile3
yok kız olmaz çalış yeterki gün aşırı çalışma yapıcaksınız değil mi?
evet gün aşırı
tamam canım ozaman doktor sana hangi günler arası dedi bana 10.günden başla 20.güne kadar günaşırı demişti ama hiç uymadım :)) ovulasyon testi aldım diye hep onu takip ettim ama buayda olmazsa artık günaşırıya döncem ilk hamileliğimdede günaşırı ile kalmıştım
ayh yine yedim oklavayıaferin size sanki uyumacaktılar yaaa.hayret bişey.sonrada adet olursam çok üzüleceğimmiş.klava: inşallah olmazsın yaa.
valla artık çok geç bu ay için, doktor rahim filmi çekerken oklavalarınız aklıma gelecek:roflol::roflol:ay canım benimmm haklısın canım ya ne uyuması kız çalışsaydınız kaydirigubbakcemile3
yok kız olmaz çalış yeterki gün aşırı çalışma yapıcaksınız değil mi?
ayh yine yedim oklavayıya ben çok eriniyorum yaaa bu işe:roflol:
valla artık çok geç bu ay için, doktor rahim filmi çekerken oklavalarınız aklıma gelecek:roflol::roflol:
canım banada ayın 15 den 20 sine kadar dedi. hatta günleri yazdı verdi. :roflol::roflol: 15-16-18-20 şu işe bak yaw ne hallere düştük dr belirliyo yatacağımız günleri.delikafadulden
sen o işe erinirsen bebekte gelmeye erinir. :dilcikar::dilcikar:
yahu benim doktor ne diye gecen hafta ardarda gün verdi ki, uleeeeem kalitesiz mi olacak şimdi bizim döölenmekafamçokkarıştı olursa tabinaniknanik
yahu benim doktor ne diye gecen hafta ardarda gün verdi ki, uleeeeem kalitesiz mi olacak şimdi bizim döölenmekafamçokkarıştı olursa tabinaniknanik
yaaa deme ööle:1no2:
emelim maşallah yiğitimize allah nazarlardan saklasın inşallah kıkbirkere maşallahalooooooooooooooooooooooooooooooo
günaydınlar kknın güzel hamişleri hamiş olmak için inatla anneliği isteyen hamişadayları hepinize günaydın a.s.günaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?