İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar yaaa adet olursam bu ay, çok üzülücem valla, çünkü rahim filmi çekilecek bu ay da hamile olmazsam v e ben ondan çok korkuyorum, ayrıyetten de sadece geçen hafta çalışma aldık bu hafta vasat geçti, habire uyuduk yaaaa((

günaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.

aferin size sanki uyumacaktılar yaaa.hayret bişey.sonrada adet olursam çok üzüleceğimmiş.klava: inşallah olmazsın yaa.

ay canım benimmm haklısın canım ya ne uyuması kız çalışsaydınız kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese.ya kızlar sabah sabah bi edepsiz soru soracam.benim koçiş sabırsız bir gece erken başladı çalışmalara halbuki dr bu geceden başlamamızı önermişti.acaba bir zararı olurmu.

yok kız olmaz çalış yeterki gün aşırı çalışma yapıcaksınız değil mi?

evet gün aşırı

tamam canım ozaman doktor sana hangi günler arası dedi bana 10.günden başla 20.güne kadar günaşırı demişti ama hiç uymadım :)) ovulasyon testi aldım diye hep onu takip ettim ama buayda olmazsa artık günaşırıya döncem ilk hamileliğimdede günaşırı ile kalmıştım

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

18nisan .... cetrefilli
19 nisan .... asiş
22 nisan ... rahel
27 nisan ... cancer
27 nisan ...zeytin1007
28 nisan ....aylint
28 nisan ... nevgül
11 mayıs...alabama
12 mayıs... raziş

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler

ssensun
aslımmm
myhope
nicole78

aabeyazmelek
melankolia
rasema

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş

hamişler muhtemel doğum tarihlerinizi bekliyorum emelyücel sende yiğitin doğum tarihini ver gülüm

canım banada ayın 15 den 20 sine kadar dedi. hatta günleri yazdı verdi. :roflol::roflol: 15-16-18-20 şu işe bak yaw ne hallere düştük dr belirliyo yatacağımız günleri.delikafadulden

aferin size sanki uyumacaktılar yaaa.hayret bişey.sonrada adet olursam çok üzüleceğimmiş.klava: inşallah olmazsın yaa.
ayh yine yedim oklavayı ya ben çok eriniyorum yaaa bu işe:roflol:
ay canım benimmm haklısın canım ya ne uyuması kız çalışsaydınız kaydirigubbakcemile3

yok kız olmaz çalış yeterki gün aşırı çalışma yapıcaksınız değil mi?
valla artık çok geç bu ay için, doktor rahim filmi çekerken oklavalarınız aklıma gelecek:roflol::roflol:

canım banada ayın 15 den 20 sine kadar dedi. hatta günleri yazdı verdi. :roflol::roflol: 15-16-18-20 şu işe bak yaw ne hallere düştük dr belirliyo yatacağımız günleri.delikafadulden

yahu benim doktor ne diye gecen hafta ardarda gün verdi ki, uleeeeem kalitesiz mi olacak şimdi bizim döölenmekafamçokkarıştı olursa tabinaniknanik

alooooooooooooooooooooooooooooooo
emelim maşallah yiğitimize allah nazarlardan saklasın inşallah kıkbirkere maşallah
günaydınlar kknın güzel hamişleri hamiş olmak için inatla anneliği isteyen hamişadayları hepinize günaydın a.s.
gülsümcüm fazla çalışma zarar vermez belli mi olur belki bebiş verir ama kalitelisi için günaşırıyı öneriyorlar bitanem

Selam hepinize günaydın... İnatçı Hatunlar...Çok sevindim yasaklar kalkmış..Herkes yeniden bir arada :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…