İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim ben iyiyim cnm seninde arada sıkılman normal cnm sıkma kendini o senin bebeğin ve biraz büyüsün sana çağıracak anne diye şimdilik onlar hevesinden kucaklaından indirmiyorlardır. Canım benim sıkılma sen geçicek hepsi. Benim yengemde bazen sıkılıyo bebeği bi yere bırakıp gezesi geliyo ama ne yapcaksın artık bir sorumluluğun var ona göre hareket ediyosun biz burdayız üzme sen tatlı canını

şu kırkın gecmesini göz göz bekliyorum asişim bi gecse daha 1 ay var valla düzelcek herşeyde bende düzelcem herhalde

iyim sehercim ben canım yaa zor valla işin ama eminim hep böle şeyler olur sanırım yalnız kaldığınızda düzeninizi oturtmuş olursunuz.
sana tavsiyem tabi bende yapabilirmiyim bilmiyorum ama alt değiştirme olsun bebeğinin tüm bakımıyla ilgili konularda sen ilgilenmeye çalış al kucağından anlasın derim kaydirigubbakcemile3

zaman hızla geçiyor sehercim bi bakmışsın selencin olmuş 2-3 aylık sonra 2-3 yaş derken kocaman olmuş o yüzden anın tadını çıkar cnm benim

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar selam
ben celdüm, geçmişi okumadım dalarım birazdan enginlere... bir değişiklik var mı? herkes iyi mi?
20 mayısta ameliyat olcam hayırlısıyla ankarada. sizi cok özledim...

seher hoşgeldin anacım neden kaynananın kucağındaki.o senin bebeğin be.ben ilgilenirim de o annesini istiyode.seninde kaynanan senlemi.benimkide benle.-tatlicadiarzu-

ben celdüm, geçmişi okumadım dalarım birazdan enginlere... bir değişiklik var mı? herkes iyi mi?

kız sabah baktım bi vardın birden kayboldunn hadi hayırlısıı canım benimmm .. sorada gelsinnn bebişşşşş alkisalkisalkis

ayşee sonra gelsin ikizler.içimden geldi valla.dilerim çok çok güzel geçer ameliyatın.:1hug:

Ayşecim inşallah hayırlısı ile geçer ameliyatın meleğine kavuşursun cnm benim bizde seni özledik.

kızlar ben bişey dicektim sonra yemeğe gittim.şimdi deyim.biz burada sadece bebiş için bir arada olmayalım diyorum.evliliklerimizde rastladığımız sorunlarada aslında birbirimize danışıp düzeltebilir.mesela azönceki erkeklerin küsme gönül almama konusu.erkek küsermi ya.benim annem babamdan gördüğüm annem haksız yere küsse bile babam gider gönlünü alır.kendimi bildim bileli böle.bide şimdi bize bakın biz gidiyoruz sırnaşıyoruz.ben bazen düşüünüyorumda acayip onuruma dokunuyo.

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
geçmişe bakamadım yine başağrısı tuttu yaa bu sıralar ara ara gelip gidiyor iştee neyse umarım hepiniz iyisinizdirrr biz iyiyiz canlarımm hamişlikten doğan sıkıntılar harici bir sorunumuz yok çok şükürr neyse önemli bişi varsa özet geçin bakimm yormayın beni dermişimmmm öpüldünüz canlarımmmŞenizŞeniz

hoşbuldum canlarım yaaa, gülsüm ne güzel dedin ikiz de var yani ,annem benden sonra ikiz oolan düşürmüş ölmüşler karnında...

ben hepinizi cok merak ettim, hiç aklımdan cıkmadınız, bir de dün annemin yanında geçirdiğim için de keyfim pek yerinde. 3 yıldır hayatımda emrem var 3 yıldır kayınvalideyi telde arar kutlarım anneler gününü yine ööle oldu, bi sefer de burda ol dedi dümbelek, hayde ordan didim ben de, içimden tabi:roflol:

ameliyat için de hala soru işaretlerim var, açıkcası doktor ameliyat sonrası yapışıklık olmasın diyer gerekli desteği sıvıyla filmle yaparız rahminde dedi ve 2,5 milyarı bulacakmış, zaten dötü yeni toplamıştık, yine açılıcaz... bi de doktor her cümlesinde gerekirse tüp bebek dedi iğreti etti beni ama allah var iyi yani, alanında da insanlığı da, fakat özel olunca, herşey paraya endeksli, kendimi kola makinesi gibi hissetirdisırnaşık şey

bir de kızlar bu ovulasyonda sıkı tutup işi ankaraya gittim ya, döllenmiş bişey olsaydı ultrasonda görünürmüydü? 16sında kırmızıları yiycem ama:uhm:

ayrıca da eşim bugün sperm sayımı verdi, doktor belki onda da sıkıntı varsa direkt tüp bebek yapalım dedi.. ne bileyim , çok da rahatlamadım anlıycanız...

gülsüm kız kızma işleri vardır belkinim anacım ben küstümü hiç taviz vermiyom valla hatasını anlayana kadar ta ki anlayıp özür diliyo o zaman barışıyom yoksa hep alttan almak zorunda kalırım bak doğumdan beri 15 gün oldu hiç konuşmadık gerçi kavgada etmedik ama o sustu bende sustum ki aynı yatakta yattık yatakları ayırmadım baktım dün kendiliğinden düzeldi

sehercim ama doğumdan sonra size ait bir kızınız oldu, onunla ilgili de mi hiç konuşmadı, bir sıkıntısı vardır eşinin, maddi anlamda falan biraz daraldıysa erkekler öyledir ya, belli etmemeye çalışır belki... ama kayınvalide olayına müdahale etmelisin, valla baştan taviz verirsen ööle gider. anlamak istemiyorlar ya oğullarının sahipleri olmadıklarını, valla kızçene de aynı hükümranlıgı sürmemeli acıkcası..

napalım seherim bizde bunları böle idare edicez ben bazı şeyleri kocişten beklerim o da benden ben söyledikten sonra herşeyi yapar bende sölemeden yapsın diye susar beklerim ozaman çok beklersin oluyor :1closedeyes:kayınvalidenin ilk torunumu bu bu kadar ilgi nedir ki bu kadar benim bebişim ola ilk olacağı için beklerim doğrusu kendi kayınvalidemden aman olsun allah razı olsun dicez onların da kötü niyetinden değildir daha çok küçük sende biraz daha iyileş sen ilgilenirsin sonra üzülme bu kadar canım siz karıkoca girmişsiniz anlaşılan depresyona tez zamanda atlatın herşeye tatlıya bağlansın:1hug:
ayşem hoşgeldin geçmiş olsun canım ameliyatın inşallah başarılı geçerde bebişin gelir canım allah yardımcın olsun bizde seni çok özledik canım benim
gülsümüm konuşalım tabiki bazen bizde hata yapıyoruz geçen ben kocişimle küsmüştüm ya merve bana sen alıngan etmişsin demişti belki öyleydi ama işte o an düşünemiyorsun herkonuda konuşması çok güzel kaydirigubbakcemile2

adaşıııııım geçmiş olsun bir tamol falan alsan geçer anacım dikkat et kendine, güneşte falan cok mu geziyon hımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…