nasılsınız bakalım razişim benim adamda seninki gibi aynen dün anneler günüydü sağolsun ilk defa oda kaynanamın hatırltmasıyla ne doğum hediyesini nede anneler günü hediyesini unuttu hatırlatan olunca ama doğumdan beri 15 gün oldu adamla ilk defa dün mkonuştuk aynı yatakta yatmamıza ragmen konuşmuyoduk depresyona ben değil o girdi herhalde zaten evde kaynanamda var çocuk sabahtan akşam 12 ye kadar onun elinde çocuk onun mu benim mi belli değil anlamış değilim arada ağlama krizine bile girdiğim oluyo ama allahtan annem geliyo arada
çok zor geçiyo valla
gülsümüm eşine tavrını belli et mutlaka sende surat as hatasını anlasın anacım
mervem sen nasılsın bebiş nasıl
asiyecim razişim sizler nasılsınız bakalım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar selam
ben celdüm, geçmişi okumadım dalarım birazdan enginlere... bir değişiklik var mı? herkes iyi mi?
20 mayısta ameliyat olcam hayırlısıyla ankarada. sizi cok özledim...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar selam
ben celdüm, geçmişi okumadım dalarım birazdan enginlere... bir değişiklik var mı? herkes iyi mi?
Ayşecim inşallah hayırlısı ile geçer ameliyatın meleğine kavuşursun cnm benim bizde seni özledik.
napalım seherim bizde bunları böle idare edicez ben bazı şeyleri kocişten beklerim o da benden ben söyledikten sonra herşeyi yaparnasılsınız bakalım razişim benim adamda seninki gibi aynen dün anneler günüydü sağolsun ilk defa oda kaynanamın hatırltmasıyla ne doğum hediyesini nede anneler günü hediyesini unuttu hatırlatan olunca ama doğumdan beri 15 gün oldu adamla ilk defa dün mkonuştuk aynı yatakta yatmamıza ragmen konuşmuyoduk depresyona ben değil o girdi herhalde zaten evde kaynanamda var çocuk sabahtan akşam 12 ye kadar onun elinde çocuk onun mu benim mi belli değil anlamış değilim arada ağlama krizine bile girdiğim oluyo ama allahtan annem geliyo arada
çok zor geçiyo valla
gülsümüm eşine tavrını belli et mutlaka sende surat as hatasını anlasın anacım
mervem sen nasılsın bebiş nasıl
asiyecim razişim sizler nasılsınız bakalım
ayşem hoşgeldin geçmiş olsun canım ameliyatın inşallah başarılı geçerde bebişin gelir canım allah yardımcın olsun bizde seni çok özledik canım benimkızlaaaaaaaaaaaaaaaaaar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?