adaşıııııım geçmiş olsun bir tamol falan alsan geçer anacım dikkat et kendine, güneşte falan cok mu geziyon hımmm
hiii işin zor evet.bide bizim iki tarafında ilk torunu bide benim eşimde tek çocuk başka kardeş falanda yok
bekara karı bosaması zordur da sehercim sen bu anı ne kadar bekledin, kızının gülüşünü de ağlayışını da sıkıntısını da allah korusun tabi, sen gör, sen bil ilk küserse de sonra barışır... uygun dille yavas yavas kendine cevir olaylarıbeyzacım ne kadar saygı cercevesiinde söylesemde kayınvalidem piskolojik sorunları var ters anlar küser falan ama bazen isyan ediyorum dayanamıyorum
beyzacım ne kadar saygı cercevesiinde söylesemde kayınvalidem piskolojik sorunları var ters anlar küser falan ama bazen isyan ediyorum dayanamıyorum
saol ayşecim, inşallah allah hepimizin yardımcısı olsunyok kız ne gezmesi evden dışarı çıktığım yok zorunlu haller dışındaa bu arada inşallah ameliyatın güzel geçerr tüpe gerek kalmaz inşallahhh Allah yardımcınız olsun canımm maddi manevii:1hug:
sehercim mecburen idare etcen madem tek çocukmuş kalabalık sıkmıştır adamı..
Ayşem geçmiş olsun myhope sana .
Diğer ayşecim korkma Allah yardımcın olsun cnm bi bakmışın kolun bebek dolmuş :)))))) bu arada ultrasonda 1 aylıkken falan görünüyo sanırım
canım saolasın yani varsa da bişii görülmemiş olabilir mi kiCADIARZU
anaaaam o zaman var yaaa o ameliyata harcıycamız parayla hepcinize hediyeler alırım çocuk sevindiririm, inşallah rabbim, hayırlısını ver...
seher nerdee keşke benimde kaynanam bakabilsede baksa.benim kaynanam bana dediki bi gün eltilerinle iyi geçin(sanki ben geçimsizmişim gibi) bebeğin olunca onlar gelecek yanına bana güvenme.bende yapıştırdım cevabı dedim ben kimseye güvenmem çocuk yapınca.ben kendime güvenip yaparım.allah çocuğumuzu ana babasından başka kimseye muhtaç ettirmesin.boşver bıkar.
aminnn inşallah hepimizin gönlüne göre, inşallahallah hayırlısını versin.tam gönlüne göre versin canım.:1hug:
aman yaaa gülsüm nasıl insanlar bööle düşünecek hale gelebiliyolar acaba, ben arkadaşıma bööle diyemem, oğlunun eşine, ailesine neredeyse kızı sayılacak birine bööle derler beee, allahım yarebbim sen ıslah et. valla eskileri deşersen ben ne eşimin kardeşinin ne de annesinin adını agzıma almam da yok sayıyorum yaşattıklarını. allaha şükür eşim onlar gibi deil, bazen soruyorum sen nasıl onlardan çıktın diye:)))))))))))
yaaaa niye kimse bişii yazmıyo((
biri bana sunu söyleyebilir mi? doktor ultrasonlar muayene etti de bebiş olduysa görülebilir mi? bişey demedi cünkü ama ya varsa ya varsa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?