seher nerdee keşke benimde kaynanam bakabilsede baksa.benim kaynanam bana dediki bi gün eltilerinle iyi geçin(sanki ben geçimsizmişim gibi) bebeğin olunca onlar gelecek yanına bana güvenme.bende yapıştırdım cevabı dedim ben kimseye güvenmem çocuk yapınca.ben kendime güvenip yaparım.allah çocuğumuzu ana babasından başka kimseye muhtaç ettirmesin.boşver bıkar.
canım sana ameliyata girmeden önce tahlil yaparlar heralde ama yapmazlarsa sen dersin bebek olabilir o zaman kesin yaparlar
yürü be gülsümüm kim tutar seni
bende öyle düşünüyorum bebeğimi kime emanet ederim Allah onu bana emanet ettikten sonra
zaten gidecegim tarihe hamile değilsem zaten adet olurum da hayırlısıyla, hani annem olsaydı doktor görürdü dedi ben yine de ümit etmeyi seviyorum o yüznden sordumcanım sana ameliyata girmeden önce tahlil yaparlar heralde ama yapmazlarsa sen dersin bebek olabilir o zaman kesin yaparlar
yani kan testi yapmadan varsa dahi hemencecik görülmez demiiiiiiiiiiiAyşem valla benim bebeğim 1 aylıkken kesesini görmüşlerdi ama sana tavsiyem doktora gününün yaklaştığını söleki kontrol etsin ben göğsüm için gitmiştim 3 gün geçmişti günüm test yap sonra bakarız dediler testte hamile çıkmıştım :))) onun için diyorum cnm
Ayşem valla benim bebeğim 1 aylıkken kesesini görmüşlerdi ama sana tavsiyem doktora gününün yaklaştığını söleki kontrol etsin ben göğsüm için gitmiştim 3 gün geçmişti günüm test yap sonra bakarız dediler testte hamile çıkmıştım :))) onun için diyorum cnm
zaten gidecegim tarihe hamile değilsem zaten adet olurum da hayırlısıyla, hani annem olsaydı doktor görürdü dedi ben yine de ümit etmeyi seviyorum o yüznden sordum
yani kan testi yapmadan varsa dahi hemencecik görülmez demiiiiiiiiiii
hee eşimin sonucları cıktı, turp gibiymiş spermlerimizrahim duvarın kalın demedi ama ama ama daha yeni birlikte olup gitmiştim, pekiii smear aldı hıyar doktor ya zararı olursa....ayh bu evham beni öldürecek
hee eşimin sonucları cıktı, turp gibiymiş spermlerimizrahim duvarın kalın demedi ama ama ama daha yeni birlikte olup gitmiştim, pekiii smear aldı hıyar doktor ya zararı olursa....ayh bu evham beni öldürecek
gülsüm bak gelip aazında öpcem yanlıs anlaşılacak:))))) bal damlıyo bal, anacım sebepsiz infertilite diye de bişii var, senin yumoşlar spermleri sevmemiş olabilir bu ay???
yok anacım anlamıyo, anlasa benim güdük doktorcum anlardı:roflol: rahim filminde görüldü benim sağdaki tıkanıklıgımniye sevmemiş acep CADIARZU peki doktor alarmı rahim filmi çektirmeden tüplerin açık olup olmadığını.
yok anacım anlamıyo, anlasa benim güdük doktorcum anlardı:roflol: rahim filminde görüldü benim sağdaki tıkanıklıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?