valla benim güdükcüğümün bile boyu yetti de çekiverdieee benim ercanım ne diye rahim filmi çekmiyo bana.:roflol::roflol:
benim yumoşlar gelişti catladı ama bi işe yaramadı ne yapalım kısmet bide hasta olabilseydim hala olmadım ya sinir oluyorum ama bazende hayırlısı böle diyorum.
Benim kayınvaldem çok iyi bana hiç karışmaz neden yaptın neden ettin demez doktora gittim derim ne dedi demez ben anlatırsam dinler yoksa sormaz sanırım üzmek istemiyo sakin bi kadın seviyorum onu benim annemde bana yakın yerde iyi anlaşıyorlar o yüzden de sanırım bana bişey demiyo
valla benim güdükcüğümün bile boyu yetti de çekiverdi)) canım doktorum şööle demişti; 2 ay normal deneyin sonra hsg ile bakarız, ssenin calısmalara ne kadar oldu ki?
benim eşim istemiyo erkek doktor zorunlu kalmadıkça gitme diyor. geçen yıl kürtaj olacağım zaman korkmuştu istersen iyi bir erkek doktor varmış ona gideriz demişti. İstemiyo ama sağlıkda önemli zorunlu kalırsan gidersin diyo
beyzam öylede canım küçük bir yeder yaşarsan ve iyi olan erkek dr sa mecburen gidiyorsun sürekli il e gitmek zor oluyor hele de çalışırken sağlıkta günah olmaz ya allahım affetsin artık
beyzam öylede canım küçük bir yeder yaşarsan ve iyi olan erkek dr sa mecburen gidiyorsun sürekli il e gitmek zor oluyor hele de çalışırken sağlıkta günah olmaz ya allahım affetsin artık
beyza senin doktorun nasıl iyi mi ve nerde akıns belki ona giderim kadın mı
ctesi muayene olabiliyor musun peki cnm o doktora
benimki de "şu işler bitsin, gidip gültekini dövcem" diyo:roflol:benim eşimde kadınlara güvenmediğimi söyleyince oda iyi bi dr olsunda hemen sonuç alalım diye erkek dr bişey demedi.ama bir kere nasıl tedavi etti diye sordu anlattım allttan ultrason çekti diyince köpürdü tamam anlatma dedi.kaydirigubbakcemile3
benimki de "şu işler bitsin, gidip gültekini dövcem" diyo:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?