İnatla bir gün ANNE olacağım !

benim yumoşlar gelişti catladı ama bi işe yaramadı ne yapalım kısmet bide hasta olabilseydim hala olmadım ya sinir oluyorum ama bazende hayırlısı böle diyorum.
Benim kayınvaldem çok iyi bana hiç karışmaz neden yaptın neden ettin demez doktora gittim derim ne dedi demez ben anlatırsam dinler yoksa sormaz sanırım üzmek istemiyo sakin bi kadın seviyorum onu benim annemde bana yakın yerde iyi anlaşıyorlar o yüzden de sanırım bana bişey demiyo

benim eşim istemiyo erkek doktor zorunlu kalmadıkça gitme diyor. geçen yıl kürtaj olacağım zaman korkmuştu istersen iyi bir erkek doktor varmış ona gideriz demişti. ıstemiyo ama sağlıkda önemli zorunlu kalırsan gidersin diyo

ne güzel allah bozmasın canım.

valla benim güdükcüğümün bile boyu yetti de çekiverdi)) canım doktorum şööle demişti; 2 ay normal deneyin sonra hsg ile bakarız, ssenin calısmalara ne kadar oldu ki?

3-4 ay oldu.ama şimdi hemşire bir arkadaşıma sordum.dedi rahim filmi hiç bir sorunun olmaz ama hamilede kalamazsın ozaman hemen çekilir.ama senin düzensizliğin var ve artı pcoluyum.ondan gerek yok dedi.hayırlısı zaten bu aydan da geçtim.

benim eşimde kadınlara güvenmediğimi söyleyince oda iyi bi dr olsunda hemen sonuç alalım diye erkek dr bişey demedi.ama bir kere nasıl tedavi etti diye sordu anlattım allttan ultrason çekti diyince köpürdü tamam anlatma dedi.kaydirigubbakcemile3

kızlar ya benden de rahim filmi istemedi dr iki dr da gittim tüplerimin iyi olduğunu söyledi alttan muayeneyle zati eşimin sonuçlarını görünce direk ona yöneliyorlar

benim eşimde karışmaz ama ben kadın dr dan bile çekinirken erkeklere gidemem yaaa çok iyi kadın dr lar da var bananeeeee neyse büyük konuşmayayımda başıma gelmesin çok iyi olursa mükemmelse belkiii giderim

benimki anlattım zaten iğrenç diye dediydim yazık oda bişi demiyor napsın sağlık için diyor ama yazık renkli doplar çeken dr bayanmış yani aynı şeyi oda yaşamış kötü olduğunu söledi bende ona sordm ne yaptı diye:1closedeyes:

bu arada eşimin çok kıskanç olduğunu düşünüyorum ama asla belli etmez gıcık oluyorum bu yüzden :)

valla bende hamileleiğin başında kadın doktora gidiyodum eşim bi erkek doktor var çok iyi dedi zorlana ona götürttü gerçi sezeryanımıda o gerçekleştirdi :) ama en son çatı muaynesi için kontrol etti alttan onun harici hep üstten baktıadam benden çok eşimle konuşuyodu zaten

beyzam öylede canım küçük bir yeder yaşarsan ve iyi olan erkek dr sa mecburen gidiyorsun sürekli il e gitmek zor oluyor hele de çalışırken sağlıkta günah olmaz ya allahım affetsin artık

beyzam öylede canım küçük bir yeder yaşarsan ve iyi olan erkek dr sa mecburen gidiyorsun sürekli il e gitmek zor oluyor hele de çalışırken sağlıkta günah olmaz ya allahım affetsin artık

inşallah günahlarımıza sayılmaz.güvenemiyorum elimde değil içim rahat etmiyo bayan dr doğru tedavi ediomu diye.fisfisfis

sende haklısınız canım ya valla küçük bir şehirde hiç yaşamadığım için (gerçi hep küçük bir şehirde yaşamak isterdim) bilemedim bence de bi günahı yoktur sonuçta onlarda Allahın vesilesiyle bu işi yapıyorlar

beyza senin doktorun nasıl iyi mi ve nerde akıns belki ona giderim kadın mı

o kadar çok dr a gittim ki en son bakırköy kızılayda Şahizer Döver diye bir dr var lüzumsuz hiçbirşey istemeyen gayet sakin açık ifadeli ne somurtgan ne çıvık tam orta halli bi dr (diplomasını gördüm cerrahpaşa mezunu :)) ) (ankaraydı galiba ya bak şimdi muallakta kaldım) genel insanlar iyi olduğunu söylüyorlar bende öyle düşünüyorum istersen gidebilirsin ben işyerime yakın diye gitmiştim ama bence iyi bi dr

Son düzenleme:
ctesi muayene olabiliyor musun peki cnm o doktora

canım pazartesi-cuma 13.00-17.00, cumartesi 09.00-12.00 arası muayene alıyorlar hemde ssk'da geçerli ama muayenehanesi de var gerçi ben oraya hiç gitmedim ama nette adresi var şahizer döver diye yaz haberleri çıkıyo belki incelemek istersin

benimki de "şu işler bitsin, gidip gültekini dövcem" diyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…