İnatla bir gün ANNE olacağım !

Evet kızlar ateş takip edenler.. Bugün ateşiniz kaç .. Benımki 1 derece düştü.. Yarında düşerse ben bu ay yine beceremedim demektir..

günaydın kızlar

emelcim maşallah yiğitimize kocamanda olmuş.

mervecim yaa valla dr gidince büyümemiş dediya moralim bozuldu ertesi gün ölçmedim bugün ölçtüm 36.2 çıktı yani artmış (35,8 di) ama yumurtlama olması imkansız çünkü yumurta büyümemiş sanki bu tez bu şekilde biraz çürüyo ama son günlerde düşme olayları doğru heralde düşünce geliyo çünkü kırmızılar ama yumurtlamayla ben pek ilişkilendiremiyorum bakalım yarın dr ne diyecek

yok ya herhalde onla alakası uf nebilim gülşen hergün ilişkiyle hamile kaldı
hayırlısı yaaa, şaka bir yana hakikaten hayırlısı olsun
a.s.a.s.a.s.a.s.
:1hug:
günaydın razişim:icecream:
fazla çalışma zarar vermez, az çalışma hiç vermez:smiley-cool:

gülsümcüm canım ben yumurta takibi bölümünde bakmıştım 1 gün önceside birlikte olanlar vardı doktora uymayanlar yani bide doktor tarih verince iş gibi oluyo ya insan o zaman bebek için sadece birlikte oluyormuş gibi oluyor

evet ya akşam eşimde besmele çekiyo dua ediyo amanın kendimi kubanlık koyun gibi hissettim. :roflol::roflol:

beyza sende yumurta takibi yaptırıyosun.

olsun emel bi dereceden bişi olmaz.. benim 36,6çıktı hala göremedik 36,9 ovulasyon testimde iice koyu çıktı resmini koydum ovulasyon bölümünde var kızlar okadar kafam karıştı ki anlamış değilim buay bende diyorum acaba çatlamadan kist mi oldu?

Selam hepinize günaydın... İnatçı Hatunlar...Çok sevindim yasaklar kalkmış..Herkes yeniden bir arada :)))
valla çok mutluyuz emelcim, Allah bozmasınhihoyyyt
Evet kızlar ateş takip edenler.. Bugün ateşiniz kaç .. Benımki 1 derece düştü.. Yarında düşerse ben bu ay yine beceremedim demektir..
ya ne zaman ölçüyosunuz ateşleri? günde bir kez mi? ayrıca arttığı zaman ovulasyona zamanı mı? ve düştüğü zaman adet oolacağın belirtisi mi?
bak yaaa, sen hala takıyosun,klava: düşünme diyorum beyza, göreceksiniz yumurtanı yarın hayırlısıyla, üzme kendini, stres nelere neden oluyo hepimiz biliyoruz, yapma e emi canım

valla ben doktorun gün verdiğini bi kere söyledim, ondan sonra mesai gibi oluyo diye artık demiyorum:roflol::roflol da beni hevesli sanıyo:roflol::icecream:

evet canım düşünce geliyor kırmızılar ay nebilim güveniodum şimdi hiçbişeye güvenmiormm ovulasyon testide yalan mıdır nedir? 20.günde ve 15.günde kopkoyu çizgi yaa nedir bu şimdi?

bakın bu dün akşam yaptığım ovulasyon testi gayet net 15.günde böyleydi hemde digitalde yaptım oda gülen yüz çıkarttı

Eklentiler

• $Görüntü067.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 48
Kist falan olmayacak merve aklına kötü şeyler getirme canım
Valla ayşecim aynen öle eşim hadi bitsinde gideyim der gibi oluyo çok komik ya

Akılan kötü şeyler getirme merve cim... Belki 2 kez yumurtlamışsındır :))) Bu ay topikten hamiş çıkacak ona göre.. Kim olduğu önemli değil..Ama topik artık güzel haberlerle şenlenir umarım :)))))

beyza sende yumurta takibi yaptırıyosun.

evet canım bende yaptırıyorum bakalım hayırlısı pazartesi büyümemişti inş yarına büyümüş olurlar

evet canım düşünce geliyor kırmızılar ay nebilim güveniodum şimdi hiçbişeye güvenmiormm ovulasyon testide yalan mıdır nedir? 20.günde ve 15.günde kopkoyu çizgi yaa nedir bu şimdi?

bilmiyorum ki canım inş iki kez yumurtlamışsındır

evet ya akşam eşimde besmele çekiyo dua ediyo amanın kendimi kubanlık koyun gibi hissettim. :roflol::roflol:

valla kızlar komik ne kelime, talk show gibiyiz:roflol:
merve hakikaten ama kist falan olmayacaaaaak olumlu düşünüüüüün

evet ya inşallah.

valla gelmiyor değil aklıma ne yalan diyim geçen ayda az regl oldum ya geçen sene gene başıma gelmişti haziranda doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kalmıştım umuyorumm değildiir ozamanda doktor geçen ay regl az geldiyse atamamışsın yumurtalığı ondan kist olmuş demişti :1shok:

Ayşe cim sabahları hergün yataktan kalkmadan aynı saatte ölçüyorum. Ovulasyonu bende anlamıyorum açıkcası :))) Ama eğer ateş düşmeye başlarsa regl geliyor demek.. Yalnız ilk ateşte bunu anlayamıyorsun. 1 ay deneme olarak yaptım ben. Normal ateşimi ve regl günlerindekini öğrendim. Şimdi ona göre kırmızı gelip gelmeyeceğini 1-2 gün önce anlayabiliyoruz..

kızlar günaydın toplanma yeri değişmiş raziyeden öğrendim yerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…