günaydın razis nasılsın.
günaydın gülsümcüm iyiyim allaha şükür sen nasılsınkaydirigubbakcemile5:CüvCüv:
hayırlısı yaaa, şaka bir yana hakikaten hayırlısı olsunyok ya herhalde onla alakası uf nebilim gülşen hergün ilişkiyle hamile kaldı
:1hug:a.s.a.s.a.s.a.s.
günaydın razişim:icecream:günaydınlar kknın güzel hamişleri hamiş olmak için inatla anneliği isteyen hamişadayları hepinize günaydın a.s.
gülsümcüm fazla çalışma zarar vermez belli mi olur belki bebiş verir ama kalitelisi için günaşırıyı öneriyorlar bitanem
gülsümcüm canım ben yumurta takibi bölümünde bakmıştım 1 gün önceside birlikte olanlar vardı doktora uymayanlar yani bide doktor tarih verince iş gibi oluyo ya insan o zaman bebek için sadece birlikte oluyormuş gibi oluyor
günaydın kızlar
emelcim maşallah yiğitimize kocamanda olmuş.
mervecim yaa valla dr gidince büyümemiş dediya moralim bozuldu ertesi gün ölçmedim bugün ölçtüm 36.2 çıktı yani artmış (35,8 di) ama yumurtlama olması imkansız çünkü yumurta büyümemiş sanki bu tez bu şekilde biraz çürüyo ama son günlerde düşme olayları doğru heralde düşünce geliyo çünkü kırmızılar ama yumurtlamayla ben pek ilişkilendiremiyorum bakalım yarın dr ne diyecek
valla çok mutluyuz emelcim, Allah bozmasınhihoyyytSelam hepinize günaydın... İnatçı Hatunlar...Çok sevindim yasaklar kalkmış..Herkes yeniden bir arada :)))
ya ne zaman ölçüyosunuz ateşleri? günde bir kez mi? ayrıca arttığı zaman ovulasyona zamanı mı? ve düştüğü zaman adet oolacağın belirtisi mi?Evet kızlar ateş takip edenler.. Bugün ateşiniz kaç .. Benımki 1 derece düştü.. Yarında düşerse ben bu ay yine beceremedim demektir..
bak yaaa, sen hala takıyosun,günaydın kızlar
mervecim yaa valla dr gidince büyümemiş dediya moralim bozuldu ertesi gün ölçmedim bugün ölçtüm 36.2 çıktı yani artmış (35,8 di) ama yumurtlama olması imkansız çünkü yumurta büyümemiş sanki bu tez bu şekilde biraz çürüyo ama son günlerde düşme olayları doğru heralde düşünce geliyo çünkü kırmızılar ama yumurtlamayla ben pek ilişkilendiremiyorum bakalım yarın dr ne diyecek
gülsümcüm canım ben yumurta takibi bölümünde bakmıştım 1 gün önceside birlikte olanlar vardı doktora uymayanlar yani bide doktor tarih verince iş gibi oluyo ya insan o zaman bebek için sadece birlikte oluyormuş gibi oluyor
günaydın kızlar
emelcim maşallah yiğitimize kocamanda olmuş.
beyza sende yumurta takibi yaptırıyosun.
evet canım düşünce geliyor kırmızılar ay nebilim güveniodum şimdi hiçbişeye güvenmiormm ovulasyon testide yalan mıdır nedir? 20.günde ve 15.günde kopkoyu çizgi yaa nedir bu şimdi?
evet ya akşam eşimde besmele çekiyo dua ediyo amanın kendimi kubanlık koyun gibi hissettim. :roflol::roflol:
Kist falan olmayacak merve aklına kötü şeyler getirme canım
Valla ayşecim aynen öle eşim hadi bitsinde gideyim der gibi oluyo çok komik ya
Akılan kötü şeyler getirme merve cim... Belki 2 kez yumurtlamışsındır :))) Bu ay topikten hamiş çıkacak ona göre.. Kim olduğu önemli değil..Ama topik artık güzel haberlerle şenlenir umarım :)))))
Kist falan olmayacak merve aklına kötü şeyler getirme canım
Valla ayşecim aynen öle eşim hadi bitsinde gideyim der gibi oluyo çok komik ya
Akılan kötü şeyler getirme merve cim... Belki 2 kez yumurtlamışsındır :))) Bu ay topikten hamiş çıkacak ona göre.. Kim olduğu önemli değil..Ama topik artık güzel haberlerle şenlenir umarım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?