İnatla bir gün ANNE olacağım !

hadi bende kaçtım kızlar yarın görüşürüz.öptüm siziii çoooookkkkk.kalbinizin sahibine emanet olun.

görüşürüüzzzzzz gülsümcüm ii akşamlarrr inşallah tez zamanda kocişinnn eski haline döner:)

ay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa
Allah tez zamanda kavuştursun canımmm güle güle gitsin gelsina.s.
hımmm daha çok beklersin sennnnnnn bizim 7.5 yılık evliliğimiz sırasında ciddi manada bir tartışmamız olmadı ama incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden o kadar tartıştık ki hatırlamıyorum sayısınıı işin kötüsü sebepleri bile unutmuşum anla ne kadar önemsiz konularmışşşş:roflol::roflol::roflol:neyse ben içeri gider ağlarımm sonra geri gelirim tv izle vs zorunlu haller dışında çıt çıkmaz ama yatınca gelir sarılır ne olduuu barıştıkkkkk ama geçenlerde iki gün konuşmadımm dua etsin annesine yeter dedim bu sefer bu kadar kolay affetmeyecem ya gerçekten bir sorun olsa içim yanmayacak da iştee dedim ya sudan sebep hepsii de annesi ameliyat olunca yelkenler yine suya indiiii demem o ki daha çokkkk beklersin gönlünü almasınııı olan yumoşlara oluyooo barışın bakalım çabukkkkkkkklava:klava:klava:
kızlar ben eve gidiyorum ordan devam ederiz gidem kocişime tatlı yapam bari canım çekti sanırım buda regli belirtim canım tatlı çekti

al bi oklavalık dahaaaaklava:klava:klava:hemende regl vs bide hamişliğe yorun yaa

inşallah hamişsindir razişim mervede tatalı istemişti canım
gülsüm seninkide ne inatmış anacım
sizin kocalar en azından hep olumlu bi özelliğinizi sevmiş benimki ilk cadılığıma vurulmuştu ve bana hep arnavut biberim derkaydirigubbakcemile3 baba tarafım arnavutta
ayşecim yonca puset die bi markanın bam bam lakaplı beşiği bulursam koyarım resmi ama zilli yattığından beri gözünü açsada kapayıp uyuyo gene aman nazar değmesin bende park yatak aldım az önce topladım bu arada onu en az 7 aya kadar yata bunda inşallah
sinemim allah kavuştursun canım

ayriyetten kraftın oyun parkı var ama yatması nasip olmadı daha kaydirigubbakcemile3 kaldırdık dedesiyle beraber olan anneme oldu habire beşik parası

arkadaşımda var aynısının sarısıııı vay selen hanıma bak şimdiden kök söktürüyor size heeekaydirigubbakcemile3canım yaa yeterki onlar iyi olsunlar herşey feda dimiiiii:1hug:

valla öyle kızlar kaynanamlar bile diyo rahat etsin diye almadığınız kalmadı napayım valla yeterki rahat etsin ben razıyım herşeyekaydirigubbakcemile3

kızlar böyle hiç keyifli olmuyo s,z yokken ama napalım mecburen...sinemcim allah kavuştursun canım..bir bıraktı seni iki bulsun inşallah...adaşımm bak bulantım yok diyodun..al sana...inş kalbi de pıt pıt atıyo içinde...razişcim inş bu sefer yanılmıyoruzdur...rabbim sana minik mucizeni yollamış olsun noluuurrr....aylincim sana da geçmiş olsun..en kısa zamanda kurtulacaksın bu hastalıktan dualarımız seninle canım...ayşe2cim sen de tez zamanda ameliyatını olup bebişine kavuş hayatım....hatta ameliyat olamana bile gerek kalmadan inşallah....topiğimin diğer bütün güzel hatunları...küsenler barışanlar...hepinize çoookkk selamlar oğluşumla benden...öpüyorummm

sağolun kızlar allah razı olsun sizden iyiki varsınız yanlızlığımı hissettirmiyosunuz bana
ay bu arada günaydın nasılsınız canlarım daha vardım diye aramadı eşim ama hayırlısı inş. iki tane bulur gelince hayırlısı yinede öpüyorum hepinizi canlarım

günaydınnn kızlarrrrr...
razişşş hadi gelde hemencik yazıver
adaşımmm valla psikolojik mi bende anlamadım bugün tık yok bulantı adına:))

yavrum sende hamile kalacam die çatladın şimdi bulantım yok diyemi üzülüyon bee getirme beni oraya şimdi hanfendi çizgimden kayıcam...

yavrum sende hamile kalacam die çatladın şimdi bulantım yok diyemi üzülüyon bee getirme beni oraya şimdi hanfendi çizgimden kayıcam...

:roflol: alem kız sen naptın aman sen bakma bana bi kere kayıp olunca ottan bile pinpirik kapıyorum napayım delikafadulden

günaydın kk'nın güzelleri

sinemcim Allah tez zamanda kavuştursun ikinizi inş bebişin seninledir de babasının yokluğunda seni yanlız bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…