kızlar ben eve gidiyorum ordan devam ederiz gidem kocişime tatlı yapam bari canım çekti sanırım buda regli belirtim canım tatlı çekti
kızlar ben eve gidiyorum ordan devam ederiz gidem kocişime tatlı yapam bari canım çekti sanırım buda regli belirtim canım tatlı çekti
bu da benden raziyeee kız hatırlasanaaaaa kaydirigubbakcemile3 ay hadii inşallahhh
Allah tez zamanda kavuştursun canımmm güle güle gitsin gelsina.s.ay kızlar maşallah iyi kaynatmışsınız canlarım
allah muhabbetimizi bozmasın
kızlar koçişimle konuştum 5 te ist. uçağına bineceklermiş
18:40 da da arabistanaaaaaaaaaa
hımmm daha çok beklersin sennnnnnn bizim 7.5 yılık evliliğimiz sırasında ciddi manada bir tartışmamız olmadı ama incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerden o kadar tartıştık ki hatırlamıyorum sayısınıı işin kötüsü sebepleri bile unutmuşum anla ne kadar önemsiz konularmışşşş:roflol::roflol::roflol:neyse ben içeri gider ağlarımm sonra geri gelirim tv izle vs zorunlu haller dışında çıt çıkmaz ama yatınca gelir sarılır ne olduuu barıştıkkkkk ama geçenlerde iki gün konuşmadımm dua etsin annesine yeter dedim bu sefer bu kadar kolay affetmeyecem ya gerçekten bir sorun olsa içim yanmayacak da iştee dedim ya sudan sebep hepsii de annesi ameliyat olunca yelkenler yine suya indiiii demem o ki daha çokkkk beklersin gönlünü almasınııı olan yumoşlara oluyooo barışın bakalım çabukkkkkkkamiiiiiiiiiinnnnnn allah razı olsun. evet küsüz beni üzdü.:dilcikar:bende onu üzmüş olabilebilirim ama ben bayanım ben zarifim incinirim üzülürüm ağlarım onun gönlümü alması gerekiirken bana tavır yapıyo bende ona yapıyom.yaw ne hikmetse hepte yumurtlama zamanında küsüşüyoz.
yavrum sende hamile kalacam die çatladın şimdi bulantım yok diyemi üzülüyon bee getirme beni oraya şimdi hanfendi çizgimden kayıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?