aaaaaaaaaaaaa ayşeeee iii ki doğduuuunn ayşeeeeeee ii kii doğdunnnnnnn hihoyyyt
seneye kucağından bebeğinle yeni yaşını kutlaaa kuzucummmmm süprizzzzz
bundan güzel hediye mi olur, inşallah mervem inşallah canım benim:)
dün akşam arkadaşımı yolcu etmeden hadi dedik ticaret odasında canlı müzik var gidip dinleyelim, arkadaşım da gitmeden kutlamak istemiş, bir anda canlı müzik bağıra bağıra doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce eşliğinde pasta geldi:) güzel süpriz oldu:) yine gece 12.00 de evdeydik yine uykusuzumolmaz dimii ınsallahhh hayatımm 3 kişi hayatınıza devam edersinizz.. akşama ne program var yerimseniben
razişcim saol canım benim, sen de kırmızıları yeme de doğumgünü hediyen olsun banaayşem iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara bebişlerinle ve eşinle sağlıklı huzurlu geçirmen dileklerimle canım
hayallahım ayşem hadi bakalım bugün akşam kocişinle başabaşa güzel bir yerde yemek yersiniz sonra anladın sen onu hasret giderirsiniz:asigim:
inşallah vermek isterim ayşem ama bebiş yok olsa bile durmaz dı ben süt güğümlerini kaldırırken babama yardım etmiştim bir kaçgün yani baya ağırşeyler kaldrıdım güzelim:çok üzgünüm:
gülsümmm alkisalkisalkis ohhh çoook sevindimm gelsinn bebişler aferim kocana bak pasta falan almış:)
ayşecimm madem öle dün arkadaşlarla kutladınız bu akşamda başbaşa kutlayın bencede
raziişimmmmm inşallahh yarabbim olmazsın hamilesindirrrrrrrrrrrr.. bişicik olmaz koruyan rabbim korur hem adet gecikmesi olmadan yaptıkların ve yediklerinin bi zararı olmazmış hihoyyyt
gülsümüm süper çok sevindim hihoyyythemen çalışmalara başlasaydınız akşamişte kadının fendi :jeyyar:napayım bakıcı bulamadık daha sabah kalkıp çiftliğe gidiyom sonra işe geliyom işten çıkınca tekrar çiftliğe mekik dokuyorum yollarda -tatlicadiarzu-
günaydın sinemciima.s.
valla gecikme denemez mervem daha 31.gün bugün benim bir defasın 37.gün olmuştu stresten de mi oldu bilmem:sm_confused:
canııııım çok sevindim, oh beeee, senin trip atmana gerek kalmadan aldırdın makası helal olsungünaaayyyyydııııınnnnn herkese.ayşeee doğum günün kutlu olsun canım.kızlaarr koçiş pes etti hihoyyyt zafer benimdir.akşam eve gelirken yaş pasta getirdi.kapıdan girdi hiç pas vermedim valla.sonra annemde evdeydi annem küs olduğumuzu anlayp üzülmesin diye öle arada konuştum.mutfakta yemek hazırlarken yanıma geldi yanağımdan makas aldı.bide öpücük.bende dedim şuan annem var diye küslük bitti annem gidince kaldığımız yeden devam ederiz.şakkıdı tabi öle olmadı: arkası yarın kaydirigubbakcemile3
raziş neden ööle yapıyosun, burdan kırk defa demedik mi bebiş istiyosak hamiş gibi davranıcaz hassasız kızım biz, ööle ağır kaldır, sogukta kalla olacak işler deil, noolur dikkat et kendinehayallahım ayşem hadi bakalım bugün akşam kocişinle başabaşa güzel bir yerde yemek yersiniz sonra anladın sen onu hasret giderirsiniz:asigim:
inşallah vermek isterim ayşem ama bebiş yok olsa bile durmaz dı ben süt güğümlerini kaldırırken babama yardım etmiştim bir kaçgün yani baya ağırşeyler kaldrıdım güzelim:çok üzgünüm:
saol sinemcim, birlikte nice nice güzel haberlerle dogumgünlerimizi kutlarız inşallahslm kızlar ayşe doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3 hihoyyytbitanem sağlıklı mutlu günlere inş. kızlar nasılsınız canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?