İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydıııın kızlar
merveeeeeeeee anacım sen bi kendini dinlemekten vazgeç, bak dün mahvetti seni bulantılar, olmasın, seninle kuzucugun, ve öyle kalacak...

aaaaaaaaaaaaa ayşeeee iii ki doğduuuunn ayşeeeeeee ii kii doğdunnnnnnn hihoyyyt
seneye kucağından bebeğinle yeni yaşını kutlaaa kuzucummmmm süprizzzzz

günaydın kızlar mervem sen de bulantı olsa suç olmasa suç karar ver yani kaydirigubbakcemile3
ayşem iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara bebişlerinle ve eşinle sağlıklı huzurlu geçirmen dileklerimle canım

valla daha hasta olmadım ama karnım çok ağrıyorr ya dünde biraz acı biberde yemiştim hayallahım sabahtır karnım çok kötü ağrıyorsenağlama

olmaz dimii ınsallahhh hayatımm 3 kişi hayatınıza devam edersinizz.. akşama ne program var yerimseniben
dün akşam arkadaşımı yolcu etmeden hadi dedik ticaret odasında canlı müzik var gidip dinleyelim, arkadaşım da gitmeden kutlamak istemiş, bir anda canlı müzik bağıra bağıra doğumgünün kutlu olsun mutlu ol senelerce eşliğinde pasta geldi:) güzel süpriz oldu:) yine gece 12.00 de evdeydik yine uykusuzum( doğumgünümü uyuyarak geçircem bu gidişle, geleli 3 gün oldu hala eşimle çalışma alamadık, herife 19 mayısı kitlediler, gece 3lere kadar çalışıyo,misafir desen gırla, hasret kaldım valla aşkıma, onla başbaşa bi akşam geçirsem en güzel şey olur benim için :dance:
ayşem iyi ki doğdun doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara bebişlerinle ve eşinle sağlıklı huzurlu geçirmen dileklerimle canım
razişcim saol canım benim, sen de kırmızıları yeme de doğumgünü hediyen olsun bana

günaaayyyyydııııınnnnn herkese.ayşeee doğum günün kutlu olsun canım.kızlaarr koçiş pes etti hihoyyyt zafer benimdir.akşam eve gelirken yaş pasta getirdi.kapıdan girdi hiç pas vermedim valla.sonra annemde evdeydi annem küs olduğumuzu anlayp üzülmesin diye öle arada konuştum.mutfakta yemek hazırlarken yanıma geldi yanağımdan makas aldı. bide öpücük.bende dedim şuan annem var diye küslük bitti annem gidince kaldığımız yeden devam ederiz.şakkıdı tabi öle olmadı: arkası yarın kaydirigubbakcemile3

hayallahım ayşem hadi bakalım bugün akşam kocişinle başabaşa güzel bir yerde yemek yersiniz sonra anladın sen onu hasret giderirsiniz:asigim:
inşallah vermek isterim ayşem ama bebiş yok olsa bile durmaz dı ben süt güğümlerini kaldırırken babama yardım etmiştim bir kaçgün yani baya ağırşeyler kaldrıdım güzelim:çok üzgünüm:

aferin kaldır kaldır sanki bebek istemiyormuşsun gibi.klava:

slm kızlar ayşe doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3 hihoyyytbitanem sağlıklı mutlu günlere inş. kızlar nasılsınız canlarımmm

gülsümmm alkisalkisalkis ohhh çoook sevindimm gelsinn bebişler aferim kocana bak pasta falan almış:)

ayşecimm madem öle dün arkadaşlarla kutladınız bu akşamda başbaşa kutlayın bencede

raziişimmmmm inşallahh yarabbim olmazsın hamilesindirrrrrrrrrrrr.. bişicik olmaz koruyan rabbim korur hem adet gecikmesi olmadan yaptıkların ve yediklerinin bi zararı olmazmış hihoyyyt

gülsümüm süper çok sevindim hihoyyythemen çalışmalara başlasaydınız akşam işte kadının fendi :jeyyar:napayım bakıcı bulamadık daha sabah kalkıp çiftliğe gidiyom sonra işe geliyom işten çıkınca tekrar çiftliğe mekik dokuyorum yollarda -tatlicadiarzu-
günaydın sinemciima.s.
valla gecikme denemez mervem daha 31.gün bugün benim bir defasın 37.gün olmuştu stresten de mi oldu bilmem:sm_confused:

sağol mervem ya bende sevindim hemde çok.sabahta ensesini bi kokladım bi kokladım.kaydirigubbakcemile3

sağol canım ya.sizi seviyorum.güzelim varsa rabbim korur sen hiç meraketme.ama bundan sonra dikkat et:1hug:

canııııım çok sevindim, oh beeee, senin trip atmana gerek kalmadan aldırdın makası helal olsun

raziş neden ööle yapıyosun, burdan kırk defa demedik mi bebiş istiyosak hamiş gibi davranıcaz hassasız kızım biz, ööle ağır kaldır, sogukta kalla olacak işler deil, noolur dikkat et kendine
slm kızlar ayşe doğum günün kutlu olsun kaydirigubbakcemile3 hihoyyytbitanem sağlıklı mutlu günlere inş. kızlar nasılsınız canlarımmm
saol sinemcim, birlikte nice nice güzel haberlerle dogumgünlerimizi kutlarız inşallah

haklısın ama şimdiye kadar hep dikkat ettim hareketsizlikten kilo aldım göbem çıktı yaa 54 kilo oldum evlendiğimde 47 kiloydum ben :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…