İnatla bir gün ANNE olacağım !

yuh siz niye o kadar zayıfsınız yahu, ben evlendiğimde 50 idim şimdi 56 yım :) boy da 167, naptınız kızlar, az yiyin de tavlanın ele gelmezsiniz ayol bööleee:)))) razişim hareketisz kalmak deil de kastım dengesiz hareketler, bak ben tuttum 6 kapılı gardorobun altını sileyim diye bi ittim, fıtık ettim kendimi, süt kazanlarını kaldırma, yine hareketli ol da bööle deil canım benim. ayrıca gecen eşimin kardeşi şey dedi, çok zayıflarda östrojen az salgınadığı için gebelik zorlaşırmış, kadınlık hormonu az olursa döllenme zor gerçekleşirmiş, azcık kilo alın, gerçi merveme maşallah da :) yine de alın derim, can boğazdan gelir, ben severim kiloyu:)

evet ayşee ya bende çok sevindim uzatmadı daha fazla.yatarken diyo dün gece zor sabrettim.dedim şimdide sabretseydin nedeen etmedin.konuşma fazla manyak haa diyo.maşallah diyo sende hiç pas vermedin baktım dönüp yatıyosun.:1closedeyes:

bende severim de alamıyom

uzatma sen de bak adamcaz yanaşmış işte, az inat deilsin heee, kırma yazık bak bi de köye falan gittin ayrı kaldınız, uzatma, bak ensesi bile nasıl tatlı gelmiş, daha neyin gururu allasen...

bencede gülsüm yeter dersini vermiş oldun iştee:)) ya benim boy uzun değil ki 1.60 civarı 48 kilo olsam tam olucamda işte olamadık bi türlü:) artık 60 olurum

bende severim de alamıyom
valla ben de alamıyorum derdim, bööle 34 beden geniş gelirdi, ama azmettim valla gece ekmek yiyip yatıyodum, tereyağlı yemekler falan, şimdi de durduruyorum kendimi, selülitle doldum diye, ama olsun onu bile seviyorum, istesen alırsın, boğazsak ol benim gibin:roflol:

bencede gülsüm yeter dersini vermiş oldun iştee:)) ya benim boy uzun değil ki 1.60 civarı 48 kilo olsam tam olucamda işte olamadık bi türlü:) artık 60 olurum
hiihh tontiş anne, ayh ben küçüklüğümden beri pek bi severim hamiş görüntüsünü, çok güzel bulurum hamile kadınları, göreceğiz o hallerini de mervem yaaa ne de yakışır benim arkadaşıma:)

ben evlenmeden önce çok hareketliydim hoş şimdide öyleyim çiftliğe gittiğimizde hiç durmam kıpır kıpırımdır ama çalışırken akşama kadar otur işe gelirken giderken arabayla gel git ohh yürüdüğüm yokki bazen kocişi beklemeden yürüyerek gidiyom zaten on dak bile sürmüyor evle arası benimde boy 160 anca 54 oldum herkes tam iyisin diyorda oturunca pantolundan sarkan minik göbek haricinde bir kere biri hamilemisin diye sormuştu kaydirigubbakcemile3

:roflol: sizin boylar fena değil ben yer elması gibiyim.:1closedeyes: 1 bucuk metreyim:roflol:

benimde çok hoşuma gidiyor biran önce göbeğim şişsin istiyorummm :CüvCüv: baksana ya inşallah hayatım bende sizin göbişlerinizin şiştiğinii görcem hepimiz resimlerimizi koyucaz. ben zayıfım ama şimdiden hafif göbeğim var yerimseniben zayıflarda hemen çıkar diyolar bakalımm

ahahaa sorma yaa bu yıl şu uzun gömlekler moda ya aldım bende giyiverdim, ulem hamiş kıyafeti gibin olmus ama ben onu hiç düşünmediğim için.... bir de hastaneye gidip geldiğimi biliyo işyerimdeki dangalaklar, onalara bişii söylenmez zaten hemen laf ederler, sanmıslar ki ben hamileyim, hadi lem dedim, yok ööle bişii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…