İnatla bir gün ANNE olacağım !

burda herkes çıtı pıtı yaa bende sabah tartıldım 49,5, 1,68 de boyum :) iyi çıkabilmişim evlendiğimde 53 kiloydum sonra 47 ye düşmüştüm de şimdi daha iyiyim kociş kilo alıyo ben veriyorum aaa

ayy sorma ayşem sürekli soranlar deli oluyom bende kilo aldığımı gören ne raziş yoksa bişiymi var bebkmi var diyor bende evet bişi var bebiş deil ama göbüş var diyorum kaydirigubbakcemile3alala ya sanki olsa sölemicez ne gerek var sormaya:mymeka:

:roflol: sizin boylar fena değil ben yer elması gibiyim.:1closedeyes: 1 bucuk metreyim:roflol:
deliye bak, kızım şurda ne kadardır tanıyorum seni ama bir o kadar da yerin altında oldugunu biliyorum zaten:roflol: şaka canım benim şaka, minyon minyon ne güzel işte

ayy ayy ayy bugün kimler doğmuşş iyiki doğmuş nice mutlu umutlu ve bebekli senelere inş
beyzaaaam canım benim çok saol, hepimiz için bebekli seneler, ömürler diliyorum inşallah

bu arada doktorum dedi ki ankaradaki, bu çikolata kistini hep yaşıycaksın tekrarlayacak bişey olduğu için diyo 10 çocuk düşünüyosan 10unu da bu ameliyat sonra yapacaksın, he dedim doktor motor da takarım şeyime:roflol:

burda herkes çıtı pıtı yaa bende sabah tartıldım 49,5, 1,68 de boyum :) iyi çıkabilmişim evlendiğimde 53 kiloydum sonra 47 ye düşmüştüm de şimdi daha iyiyim kociş kilo alıyo ben veriyorum aaa
tek kalın ben miyim yahu:roflol: gerçi benim üstte bişii yoktur da kocaman totom oldu annem de ööle tahta gögüs, geniş kalca, olsun kolay doğum yaparım işte

canım ben daha çalışmalara başlayamadım bugün 7. gün

heralde kart cezam kalkmaz üzere sonra gelsin goller kaydirigubbakcemile3

ayh inşallah, çifter çifter gooler ne güzel olur:dance:

kızlar süpersiniz yaa gülmekten ölüyorum burda Allahtan benim masam biraz köşede kalıyorda kimse beni görmüyor görseler valla bu kız deli kendi kendine gülüyor derler heralde

ayşecim niye öyle diyorsun canım benim yemekte salça kadında kalçaa derler ya hani seninki makbul biz kuru p-p-

kızlar süpersiniz yaa gülmekten ölüyorum burda Allahtan benim masam biraz köşede kalıyorda kimse beni görmüyor görseler valla bu kız deli kendi kendine gülüyor derler heralde

niye gülüyon kız, gülme)) aman allah ağlatmasın canlarım benim, çok seviyorum hepcinizi:)

demek ölee ayşeee Çok üzgünüm çoook ben seviyom kendimi.abim hep kızdırmaya çalışıyodu kısacıksın falan diye derdim abiii boşa uğraşma biliyosunki nice uzun boylulara bin basarım.:dilcikar:

arkadaşlarım benim canlarım bugün yumuşlar için dualarınızı bekliyorum.inşallah tam gaz gelişmişlerdir.

inşallah gülsümüm yeterli olgunluğa erimişlerdir

inşallaaahhh görcez saat 4 de.bu arada koçiş hep geliyodu bu sefer gelemiyo.dedim tamam ozaman bende doktorun söylediklerini demicem heeeheeee sengözlerimebaksanab

hee kariii hee diyo:roflol:

gülsümcüm sen bu ay ilaç falan kullandın mı? yumurta geliştirici falan?

inş yumoşlar süperdir bebiş olcak kadar güzeldir

demek ölee ayşeee Çok üzgünüm çoook ben seviyom kendimi.abim hep kızdırmaya çalışıyodu kısacıksın falan diye derdim abiii boşa uğraşma biliyosunki nice uzun boylulara bin basarım.:dilcikar:
ben de seviyom seni, ne alınıyon beee alla allaaakaydirigubbakcemile5sırnaşık şey yirim senü
arkadaşlarım benim canlarım bugün yumuşlar için dualarınızı bekliyorum.inşallah tam gaz gelişmişlerdir.
hiii gülsüm inşallah gelişmiştir de hazır da barışmışken ohhhhh bakmışsın karnın şişmiş

alınırmııyım bende seni seviyom allah için.amiiiinnn inşallah ayşem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…