merhaba kızlar ancak bakabildim canlarım geçmişi bile ağız tadıyla okutmadılar yawww.
Ayşecim doğum günün kutlu olsun cnm Allah ım sana yeni yaşında güzel mi güzel azıcık tombul yanakları kırmızı sağlığı çok iyi uslu bi bebek nasip etsin inşallahhhhhhh
Ben de bugün soğan suyunda son gündeyim başlayalı 15 gün oluyo bugün akşam son kez iççem hala adet olmadım be üfffffffffffff sabah test yapcam şimdi çıkıp test alcam ondan sonra doktorun dediği söktürücüyü iççem bakalım eşimde dün ilk defa keçiboynuzu kürünü içti midesi kalktı zavallının
kızlar slm dün gittik dr a teyzeleri keseyi gördük bebişimide gördük içinde 4mm miş maşşşallah.....iyiymiş herşey kan tahlili yaptırdık toksoplazma ve rubella(bunun ne tahlili olduğunu bilen varmı) iyi çıktı sonuçlar..Allahıma binlerce şükürler bu günleri gösterdiği için inşallah herkeze göstersin rabbim..benden haberler böle bir yazayım dedim görüşmek üzere.....
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim kızlar bugün akşam 24:00 da kocam ankaraya gidiyo ordan ist. ordanda arabistan işi oldu allah hakkımızda hayırlısını versin canım anlicanız bugünde çalışma var bundan sonra sanırım 1 yıl yok( allah canını sağ etsinde başka bişe istemem
eğer tuttuysa buay hamiş kalabilirim nadasa bırakılıyorum 1 yıl
sizler nasılsınız pınar bebiş büyüyo mu canım
şeboom takma kafana canım allah sağlıklı evlat nasip eder inş. zamanı var demekki
aslım allah bir nefeste kurtarsın
aylin nerlerde görülmüyo
asiş raziş emeller merveler seher beyza gülsüm unuttuğum varsa özür şimdiden öpüldünüz yeni hafta güzellikler getirsin hepimize sağlık öncelikle sonrada hayırlısıyla bebiş
Öle valla gülsüm cüm sende doktora gideceksin sanırım olgunlaşmış 4-5 yumurtan olur de inşallah bebeğe dönüşür cnm dualarımız senle.
slm pınarım nasılsın canım bebişin iyi olmasına sevindim kızlar ben 70 kiloydum haplardan sonra 75 oldum boyum 1,81 70 bir düşsem sanırım 73 falan oldum kaldı 3 kilom
afiyet olsun kızlarrr
asiş
gülsüm
pınar yemeğe gitmediniz mi
slm pınarım nasılsın canım bebişin iyi olmasına sevindim kızlar ben 70 kiloydum haplardan sonra 75 oldum boyum 1,81 70 bir düşsem sanırım 73 falan oldum kaldı 3 kilom
afiyet olsun kızlarrr
asiş
gülsüm
pınar yemeğe gitmediniz mi
yaaa fotosunu çektim göbüşümüün ama telefonun ara kablosu arkadaşımda kaldııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?