İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar ancak bakabildim canlarım geçmişi bile ağız tadıyla okutmadılar yawww.
Ayşecim doğum günün kutlu olsun cnm Allah ım sana yeni yaşında güzel mi güzel azıcık tombul yanakları kırmızı sağlığı çok iyi uslu bi bebek nasip etsin inşallahhhhhhh
Ben de bugün soğan suyunda son gündeyim başlayalı 15 gün oluyo bugün akşam son kez iççem hala adet olmadım be üfffffffffffff sabah test yapcam şimdi çıkıp test alcam ondan sonra doktorun dediği söktürücüyü iççem bakalım eşimde dün ilk defa keçiboynuzu kürünü içti midesi kalktı zavallının

mbr canım hoşgeldin.yap bakalım ne çıkacak test.ee hep bizim mi midemiz kalkacak acukta onların kalksın.

Öle valla gülsüm cüm sende doktora gideceksin sanırım olgunlaşmış 4-5 yumurtan olur de inşallah bebeğe dönüşür cnm dualarımız senle.

bu arada en kilolunuz benim sanırım 62 kg mım 1,56 boyum ben tombişim ben tombişim haaa bide kısayım

canım maşallah diyorum,allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin cnm benimm

ŞEBNEMİMM canım bu kadar yıpratma kendini, hayırlı zamanda gelecek bebeğin, en azından bi sorun yok yani hani tedaviyle uğraşmıyosun inan bebeğin sana tutunacak bir gün ne olur canını sıkmamaya çalış seni çok iyi anladığımı da bil cnm arkadaşım

canım benim şimdiden allah kavuştursun diyorum hayırlı yolculuklar eşine.inş hamişsindir cnm allah gönlüne göre versin.
benim göbüş büyüdü ay kocaman oldu, bebişim de iyi allaha şüşür bi sorun çıkmadı 3lü taramam da normal çıktı allha şükür teyzesi :)

diğer hatunlar sizlerden naber? bende koşuşturma devam ediyor, yarın kayınvaldem fıtıktan ve bel kaymasından ameliyat olacak gelen giden çok,ayın 30-31i sınav var çalışamadım, ilk sınavdan 4 dersten geçtim 4ünden kaldım amaaan kalırsam da bütte veririm napim yazım mahvolacak ama canımdan kıymetli değil ya.

slm pınarım nasılsın canım bebişin iyi olmasına sevindim kızlar ben 70 kiloydum haplardan sonra 75 oldum boyum 1,81 70 bir düşsem sanırım 73 falan oldum kaldı 3 kilom
afiyet olsun kızlarrr

slm pınarım nasılsın canım bebişin iyi olmasına sevindim kızlar ben 70 kiloydum haplardan sonra 75 oldum boyum 1,81 70 bir düşsem sanırım 73 falan oldum kaldı 3 kilom
afiyet olsun kızlarrr

heeeyyyttt bee maşallah devlet gibi kadınsın demek.yerimseniben

afiyet olsun kızlarrr

iyiyiz şükürki cnm sen nasılsın? ay ben de kilo aldım off 45 kiloydum hamiş kaldığımda, dün gece tartıldım 49.7 (50 de gitsin) ben kilo almaya alışık değilim o yüzden çok geliyor bana. 6 yıl boyunca 40 kilo kalmıştım yediğim halde, evlenince 43, tedaviyle 45 olmuştum şimdide 50 sende yine boy varmış bende o da yok 1.63 boym

asiş
gülsüm
pınar yemeğe gitmediniz mi

hayatım yeni uyandım ben kahvaltı hazırlayıp geliom pc başında yicem sizlerlee, yemekte olan arkdaşlara afiyer olsunn

foto makinasının pillerini şarja taktım biraz dolsunlar onnarla çekiceeeem bende çözüm tükenmezz. nasılsın bakimm Nevregülüm, nedir son durumlarr??

hoşgeldin pınarcım maşallah sana ve bebişine ben soğan kürüne başladım pınarcım bugün ilk 15 günün son günü ama akıntı bişey yok ya adet belirtiside yok gene

asiyecimmm kaç gün oldu gülüm ya regl olmayalı belki buarada tutmuştur bebiş:)

pınarcımmm hoşgeldinnnn merakla bekliyorumm göbişiii :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…