İnatla bir gün ANNE olacağım !

mervecim sen çalışmaları sıkı tut canım
lh yükselmesinden dolayı çizgiler belirginleşiyo ben bi yerde okumuştum lh en yüksek seviyeye geliyormuş sonra düşerken yumurta çatlıyormuş

bende sürekli kist olur diye korkuyorum pco yum biliyosunuz ama Allah a şükr olmadı korkma olmayacak 2. yumurtlama belirtisi o :)))))))))

Hoşgeldin Seher cim... Nasılsın.. Kaç gün kaldı meleğine kavuşmama...

kızlar günaydın toplanma yeri değişmiş raziyeden öğrendim yerinizi
hoşgeldinn sehercimm evett artık burdayızz nasılsın var mı sancı falan
mervecim sen çalışmaları sıkı tut canım
lh yükselmesinden dolayı çizgiler belirginleşiyo ben bi yerde okumuştum lh en yüksek seviyeye geliyormuş sonra düşerken yumurta çatlıyormuş
işte bi çatlayamadı çatlaklarr:roflol:
bende sürekli kist olur diye korkuyorum pco yum biliyosunuz ama Allah a şükr olmadı korkma olmayacak 2. yumurtlama belirtisi o :)))))))))

:Saruboceq: inşallahhhhhhhhh kışt kışt kistler kışttlülülülülülü

valla ne sancı var kızlar ne bişey arada ağrı oluyo okadar normal doğum olcağı için bekliyoruz bakalım 12 gün kaldı ama küçük hanımın rahatı iyi içerde herhalde eğer 12 gün sona çıkmazsa sezeryan olucaz

mervem kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun biz kistleri ne yapmıştık kış kış kistler gelsin bebişler dememişmiydik o yüzden gittiler ona göre:mymeka:

yumurtlama olmazsa o kist oluyo ha,yahu ben de tırsıyım o zaman, gecen gitmemde geç yumurtladım, zaten koca bi çikolatam var, bir de pco eksikti)
çocuk yapıcam diye sabah sabah yaşadıklarımız:

sabah 6' da birlikte ol (ayşemin dedikleri)
saat yediye kadar sırt üstü yat (doktorun dedikleri)
7' de kalk sogan kürünü ocaga koy (saraçoğlunun dedikleri)
7.05de ocağı kapa, kür ılımaya kalsın
07.05' de yatağa gir, dereceyi koltukaltına koy (emelin dedikleri)
07.15' de kalk, dereceyi bir yere yaz
kocaya keçiboynuzu pekmezi içir, yıkan paklan, saat olsun, 07.45 aç aç işe git:roflol::roflol:
ah be bebeğim, reva mı ulem annene bunlar, gel artık

Ayşemmm benı dinlememişsin bakkkk... Ben yataktan kalkmadan dedim :))) Sen mutfağa gidip geldin yahu :))) Hatta benım ateşte sabah 6 da çalışmada yok :)))) Malum o zaman ateşin artar.. Anladın sen onu :))))

hoşgeldin seher, inşallah zamanında sağlıklıkca gelir bebeğin.

Ayşemmm benı dinlememişsin bakkkk... Ben yataktan kalkmadan dedim :))) Sen mutfağa gidip geldin yahu :))) Hatta benım ateşte sabah 6 da çalışmada yok :)))) Malum o zaman ateşin artar.. Anladın sen onu :))))

yahu çıkamıycam ben bu işin içindenlülülülülülü koltuk altında dereceyle de olmaz ki anacım o iş:roflol::roflol:

yok kız ateş olayına el atayım ateş dilaltından ve yataktan çıkmadan uyanır uyanmaz ölçülür yani uyandın ateşini hemen ölç hatta başucuna koy ki hareket etmeden ok?

allah hayırlısıyla kurtarsın sehercimm hayırlısıyla kucağına al bitanem şimdi annenlerde misin

yok canım evdeyim pc almadık ama kardeşim getirdi onun kimni kullanıyorum kocam artık evden çıkmayı yasakladıdıa:)

ayşem inşallah bunca emeklerimizin karşılığını alıcaz bitanem bizim bebişler nazlı olacak da ondangamyoncuiremsu

ayyy siz alemsiniz hiç yapamıyorum şu ateş ölçmeyi ama ayşem emeli iyi dinlememişsin bakdelikafadulden

günaydııııııınnnnnnnnnn inatçı hatunlar ve inatçı bebişler
hoşgeldin sehercim az kalmış hadi hayırlısıyla bi avazda doğurursun canım heyecan var mı heyecan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…