foto makinasının pillerini şarja taktım biraz dolsunlar onnarla çekiceeeem bende çözüm tükenmezz. nasılsın bakimm Nevregülüm, nedir son durumlarr??
canıııım güzel dileklerin seni de bulsun, allah gönlüne göre versin inşallah. kocişinin sabrına hayran kaldım valla canım benim maşallah. ama aşisim küre başladıktan sonra yogun akıntı falan olmadı mı sende? bende olmuştu?merhaba kızlar ancak bakabildim canlarım geçmişi bile ağız tadıyla okutmadılar yawww.
Ayşecim doğum günün kutlu olsun cnm Allah ım sana yeni yaşında güzel mi güzel azıcık tombul yanakları kırmızı sağlığı çok iyi uslu bi bebek nasip etsin inşallahhhhhhh
Ben de bugün soğan suyunda son gündeyim başlayalı 15 gün oluyo bugün akşam son kez iççem hala adet olmadım be üfffffffffffff sabah test yapcam şimdi çıkıp test alcam ondan sonra doktorun dediği söktürücüyü iççem bakalım eşimde dün ilk defa keçiboynuzu kürünü içti midesi kalktı zavallının
anaaaam ne güzel bak en iyimiz asiş aramızda, ele gelir işte, ne o ööle kuru kurusırnaşık şeybu arada en kilolunuz benim sanırım 62 kg mım 1,56 boyum ben tombişim ben tombişim haaa bide kısayım
hoşgeldin pınarcım maşallah sana ve bebişine ben soğan kürüne başladım pınarcım bugün ilk 15 günün son günü ama akıntı bişey yok ya adet belirtiside yok gene
asiyecimmm kaç gün oldu gülüm ya regl olmayalı belki buarada tutmuştur bebiş:)
pınarcımmm hoşgeldinnnn merakla bekliyorumm göbişiii :CüvCüv:
kaç aydır başının etini yedim sonunda başladın mı küree aferin asiyemm, yap testi bakalım bu işler belli olmaz hamişsindir insallah, değilsen de sakın ümidini yitirme önümüzdeki ay küğre devam tamam mı canımın içi, hadi yap heyecandan öldürme bizi
hoşbuldum canım benim, piller azcık şarj olsun hemen çekip yollicam, bu arada rüyamda kardeşim Merve yi gördüm, uyanır uyanmaz ağlamaya başladım, Ela Merve koymaya karar verdik zıpamızın adını, sen nasılsın bebiş nasıl bakalım?
canım iyiyim.son durumlar koçişle küstük dün akşam barıştık.bugün 16 da dr gidicem yumuşlara bakacak sonra gelir herhalde benim ubeydem.gelir dimi kızz.asiğim
pınar yaaa ne güzel, adıyla yaşasın kızın çok güzel bir isme karar vermişsiniz, inşallah sağlıcakla alırsınız kucağınıza:)
ay canım benimm tüylerim ürperdi kardeşin demekki merve koymanı istiyor iyi yapmışsınız canım ela da çok güzel isim..hihoyyyt bende iyim canımm çok şükürr uyusunda büyüsün diye bekliyoruz delikafadulden
anaam barıştığın iyi olmuş ay tam zamanında barışmışsınız cnm gelsin bebişleeerr:asigim:
ayşeeeeeeeaaaaaaa hoşgeldin canıııım, başın ağrısı geçti mi?
hihhhh ne güzel, canım kararı sen verdiysen ve eşin de istediyse ne ala, onun ismi senin yavrunda büyür can bulur uzun uzun ömürlü olur inşallah, ne güzel bir duygu hissetmen maşallah maşallah:)saolasın canım benim, Merve benim 7 yaşında kaybettiğim kızkardeşimin ismi, ilk zamanlar kız olursa koymayı çok düşündüm eşim de istiyordu, sonrasında kendi çocuğuma bu ismi koymamamın ne kadar doğru olabileceğini düşündüm bunu kelimelerle anlatamam ve en son ela nil koymaya karar verdim ben ama eşim nili beğenmedi, 2. isim düşünüyorduk ve sabaha karşı Mervem'i gördüm sarıldım ona, sesini duydum,ve kızımın ismi doğru ya da yanlış hiç umursamadan Ela Merve olmasına karar verdim. bi de dün gece karnımın üstüne yatmıştm sıpam tık tık oynadı, ilk defa gerçekten hissettim bebeğimi. bu bi işaret olabilir onu sorguluyorum kafamda
saol canım benim, toparla kendini gel, seni bööle görmek istemeyiz, oklavaya ihtiyacımız olur başımızda olasınhoşbulduk canımmma.s.
hafiften ben burdayım diyo ama sorun o değil ki keyfim hiç yok yaa hiç bişi yapasım yok noluyo bilmiyorumm hani yazmasan çıkacaktım aslında da yakalandımmmmmkaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun seneye bu zamanda minicik bir beben olsun inşallah canımmmm:1hug:
aslında yazacak çok şey varda yazmaya mecalim yokkk biraz uzanacam düzelirim de gelirim yanınıza umarımmm:çok üzgünüm:
hoşbulduk canımmma.s.
hafiften ben burdayım diyo ama sorun o değil ki keyfim hiç yok yaa hiç bişi yapasım yok noluyo bilmiyorumm hani yazmasan çıkacaktım aslında da yakalandımmmmmkaydirigubbakcemile3
doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun seneye bu zamanda minicik bir beben olsun inşallah canımmmm:1hug:
aslında yazacak çok şey varda yazmaya mecalim yokkk biraz uzanacam düzelirim de gelirim yanınıza umarımmm:çok üzgünüm:
Mervecim valla en son 19 martta adet olmuştum 55 gün falan olmuş sanırım 2. adet tarihim geldi hala yok kan testinde 4,8 çıkmıştı biliyosun sanmam bişey olacağınıda söktürücü alcam ya aklımda kalmasın dedim
Ayşecim ilkten az bi lekelenme oldu ama akıntım yok cnm bende anlamadım boşuna mı içtim acep
Pınarcım valla sonunda dediğini yaptım hayırlısı artık. Kızının ismi güzelmiş adıyla sağlıkla huzurla yaşasın inşallah
inşallah inşallah gelir.:asigim:
hihhhh ne güzel, canım kararı sen verdiysen ve eşin de istediyse ne ala, onun ismi senin yavrunda büyür can bulur uzun uzun ömürlü olur inşallah, ne güzel bir duygu hissetmen maşallah maşallah:)
saol canım benim, toparla kendini gel, seni bööle görmek istemeyiz, oklavaya ihtiyacımız olur başımızda olasın
canım hiç belli olmaz işte hamişsindir belki, bana transfer yapıldıktan sonraki 9. gün lekelenmem oldu çok korktum, meğer bebeğim tutunuyormuş bana, hani seni umutlandırmış olmayayım ama belki bebişin yerleşmiştir, öyle değilse bile önümüzde daha zaman var değil mi cnm arkadaşım benim, umut yitirmek yok yola devaaam. hadi yap testi çatlatma bizii
yumoşlarn bi sürü olur inş bebeklerin 2iz tutar inşş :)
evt karar vermiştik sonra ben vazgeçtim onu hep kendi gibi hatırlamak için ama gördüğüm rüya sanırım bana bi işaret. bu arada canım benim doğum günün kutlu olsun, tüm dileklerin bu yaşında senin olsun cnm benimma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?