ayyy ağzından bal damlıyo yirim ben seni inşallah hayırlısıyla.asiş bencede yap test ya.
pınarım çok saoool, allah hepimize sağlıklı uzun bebişlerimizle ömürler versin de hep haberdar olalım burda birbirimizden. senin ayşemin kutlamaları daha bi makbul, nasıl olsa çifter çiftersiniz siz:) canım benim çoook öptüm
pınarcım benim 2 yumoşum vardı çatlamış dedi doktor ama 2. ayıma giriyorum hala adet yok o yüzden umudum yok hapla yumurtası oluşmuş olan ben 2. kez yumurtlamışmıyımdır diye düşünüyorum ama test yapmıştım 4,8 çıkmıştı olsa çıkardı 15 gündür soğan kürü yapıyorum işte budün son yarın test yapacağım sonra söktürücü alacam bakalım merak ettirmem sizi yazarım cnm benim
pınarcım asiyem ve ayşem gelmiş hoşgelmiş
asiyecim ayy inşallah bebişvardır canım
pınarım göbüşünü merakla bekliyoz kızın adıyla yaşasaın canım allah ona uzun ömür versin inşallah
ayşem geçmiş olsun canım havalardan sanırım başağrıların
kızlar resim nasıl ekleniyor bana söyler misiniz??
pınarım dün benim regli günümdü bekliyorum ne zaman gelecek diye gönlüm gelmemesinden yana ama göğüslerimin acıması yüzümde çıkan sivilce belirti olduğu için üzülerek bekliyorum bir umut inşallah gelmez diyorum ama nasip kısmet böyle işte kocişle olan mesele durumları düzeltince ameliyat olacak sanırım oda yılbaşını bulur iş değiştirdiği için biraz sıkıntılı yani
kızlar selammmmmmmmmmm
aslının esı ıle konustum
aslı dogum odasında beklıyormus heycan yaptım ya bana haber verecekler ben sıze yazarım
kızlar selammmmmmmmmmm
aslının esı ıle konustum
aslı dogum odasında beklıyormus heycan yaptım ya bana haber verecekler ben sıze yazarım
bugün seher gelmedi ne yaptı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?