İnatla bir gün ANNE olacağım !

pınarcım asiyem ve ayşem gelmiş hoşgelmiş
asiyecim ayy inşallah bebişvardır canım
pınarım göbüşünü merakla bekliyoz kızın adıyla yaşasaın canım allah ona uzun ömür versin inşallah
ayşem geçmiş olsun canım havalardan sanırım başağrıların

ayyy ağzından bal damlıyo yirim ben seni inşallah hayırlısıyla.asiş bencede yap test ya.

canım ins sadece sözde kalmicak, allahım yaşatacak bunu sana ve tüm isteyenlere cnm benimmm

amiin birtaneeem, ben arada kaybolsam da sizlerleyim hep, şu mayıs sonundaki sınav da bi bitse ohh diyip rahatlayacağım hep sizlerle olacağım inşş cnm benim

hmm anladım cnm, eger olmamışsa da canını sıkma hemen ilkinde tutcak diye bişi yok devam et küre emi hayatım. doğumdan sonra ben de kullancam inş, eger doğumla atamazsam pcolarımı. ama sen o zamana çoktaan bebiş bekliyo olursun bitanem

sen de hoşgeldin cnm benim, saolasın allahım sizlere ve tüm isteyenlere sağlıklı bebiş versin inş, bizlere de sağlıklı doğumlar .. nasılsın bakalım gelişmeler nasıl razişim?

asiyeeeemm allahım bir mucizesinide önce sana sonra bize gösterir inşallah.O nun için olmayacak hiçbişey yoktur.O na herşey kolaydır.

pınarım dün benim regli günümdü bekliyorum ne zaman gelecek diye gönlüm gelmemesinden yana ama göğüslerimin acıması yüzümde çıkan sivilce belirti olduğu için üzülerek bekliyorum bir umut inşallah gelmez diyorum ama nasip kısmet böyle işte kocişle olan mesele durumları düzeltince ameliyat olacak sanırım oda yılbaşını bulur iş değiştirdiği için biraz sıkıntılı yani

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül
8 haziran .. bbaran
..................alabama
............. ....aylint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
aslımmm..Mehmet Can
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Ege

aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve

rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

canım en azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz, ben kaç ay sorunun ne olduğunu bilmeden umutla bekledim ama meger sorun varmış bende. sorun allahın izniyle çözülür ve belki gerek bile kalmaz allah sınıyor hepimizi ama inanıyorumki hepimizin sağlıklı bebişleri olacak. mucizelere inan insallah hayırlı haberini alırız birtanema.s.

kızlar selammmmmmmmmmm
aslının esı ıle konustum
aslı dogum odasında beklıyormus heycan yaptım ya bana haber verecekler ben sıze yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…