aa durun avatara ekleyeyim ordan görüün
sen bana mail at pınar bide ben deniyeyim
valla pınarım benım çocugum 20 gunlukken oksurmeye basladı 10 tane ıgne yedı oksuruk kesılmedı reflu dedıler fılm çektırdım narkoz yedı kuzum geçen doç.dr goturduk bogmaca dedı ınanmadık bugunde bı prof bulduk ona goturduk bogmaca olmus bu çocuk 1 ay once sımdı geçıyo dedı surup verdı onu kullanıyoruz
bizde sonradan öğrendik yaklaşık bir yılımız bizimde boşa beklemekle geçti tabi herşeyde hayır vardırevet canım bende rabbimden sabırla bekliyorum umarım o mucize şuan göbüşümdedir şuan olmasada bir gün gelecek rabbimin izniylecanım en azından sorunun ne olduğunu biliyorsunuz, ben kaç ay sorunun ne olduğunu bilmeden umutla bekledim ama meger sorun varmış bende. sorun allahın izniyle çözülür ve belki gerek bile kalmaz allah sınıyor hepimizi ama inanıyorumki hepimizin sağlıklı bebişleri olacak. mucizelere inan insallah hayırlı haberini alırız birtanema.s.
inşallah emelim senin yiğitin gibi benimde bir efem olsa ne güzel olur hayırlısı olsunrazıyem ınsallah hamılesındır kuzum
valla pınarım benım çocugum 20 gunlukken oksurmeye basladı 10 tane ıgne yedı oksuruk kesılmedı reflu dedıler fılm çektırdım narkoz yedı kuzum geçen doç.dr goturduk bogmaca dedı ınanmadık bugunde bı prof bulduk ona goturduk bogmaca olmus bu çocuk 1 ay once sımdı geçıyo dedı surup verdı onu kullanıyoruz
tamam bekliyorum canımmm
kızlar aslı kimdi? allah kurtarsın o damı eksi topikten hatırlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?