İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar 50 kere denedim baglantı kesildi diyo foto yüklenirken
hoşgeldin emelcim, yiğitimiz nasıl? allahım aslıyı bi nefeste kurtarsın insallaaaah
dr %90 kız dedi kordonu bacakarasından geçirmiş sıpamız o yüzden %100 demedi. adını Ela Merve koycaz Allahın izniyle cnm sen nasılsın?

valla pınarım benım çocugum 20 gunlukken oksurmeye basladı 10 tane ıgne yedı oksuruk kesılmedı reflu dedıler fılm çektırdım narkoz yedı kuzum geçen doç.dr goturduk bogmaca dedı ınanmadık bugunde bı prof bulduk ona goturduk bogmaca olmus bu çocuk 1 ay once sımdı geçıyo dedı surup verdı onu kullanıyoruz

ah gülümm yaa meğer başka bişeymiymiş keşkee baştan o doktora gitseydiniz.. kıyamam minnacık bebişş

bizde sonradan öğrendik yaklaşık bir yılımız bizimde boşa beklemekle geçti tabi herşeyde hayır vardırevet canım bende rabbimden sabırla bekliyorum umarım o mucize şuan göbüşümdedir şuan olmasada bir gün gelecek rabbimin izniyle
razıyem ınsallah hamılesındır kuzum
inşallah emelim senin yiğitin gibi benimde bir efem olsa ne güzel olur hayırlısı olsun

mervem bız dr guvendık ne bılelım boyle olacagını ankara veya ıstanbula bıle gıdecektık

oy yavrummm geçmiş olsun birtaneeem, ya ben bu drlara akıl sır erdiremiyorum, allahtan sorunsuz atlatmış emelcim yoksa ben oı dru varyaa.. neyse şimdi iyi ama değil mi kuzumuz?

tamam bekliyorum canımmm

hayatım 2 tane merve kayıtlı bende hangisi sensin bilemedim, bi online olsan msnden yollasam sana, ay bişeyi beceremedim başınızı da şişirdim senağlama

hay allaaah emelcim cok cok geçmiş olsun, tez zamanda atlatırsınız inşallah kuzuyu, canıım yaaa derdini de sööleyemiyo nasıl kötü hissettin sen de kendini, acil şifalar dilerim çok çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…