ayyy pınar senınde heycanını boyle yasayacaz
valla pınarım benım çocugum 20 gunlukken oksurmeye basladı 10 tane ıgne yedı oksuruk kesılmedı reflu dedıler fılm çektırdım narkoz yedı kuzum geçen doç.dr goturduk bogmaca dedı ınanmadık bugunde bı prof bulduk ona goturduk bogmaca olmus bu çocuk 1 ay once sımdı geçıyo dedı surup verdı onu kullanıyoruz
kotu hıssetmem mı agzım yuzum uçuk oldu vallahay allaaah emelcim cok cok geçmiş olsun, tez zamanda atlatırsınız inşallah kuzuyu, canıım yaaa derdini de sööleyemiyo nasıl kötü hissettin sen de kendini, acil şifalar dilerim çok çok geçmiş olsun
insallah birtanem insallah, sonrasında tüm topiği anne yapıcaz insallaah. bu arada aslıdan sona kim var anne olma sırasında?
kızlar ben yavaştan kaçaaar, kahve dünyasında buluşcaz arkdaşımla, anca hazırlanırım, ay bu arada sıpam hala oynuyo yaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden allahım herkese yaşatsın bu duyguyu canlarım hepinizi çook öpüyorum, hayırlı haberlerinizi bekliyorumm, hepinizi çok seviyoruzz teyzeleriii:asigim:a.s.
inşallah koca koca yumoşların görünür gülsümcüm allah yardımcın olsun dualarım seninleKızlar ben gİdİyorum hepİnİzİ ÖpÜyorum ve sevİyorum.
ayy maşallah pınarımın göbüşüne
güle güle gülsümcüm
ellerine sağlık benimkinide koyarsın inşallah bir gün emelcim
iyiyim idare eder canım ben kaçtım iyi akşamlar öpüldünüz
beyza sen nasılsın
görüşmek dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?