mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere
ayyy pınar senınde heycanını boyle yasayacaz
çok güzelmiş pınarcım Allah bizede nasip etsin
ayy maşallah pınarımın göbüşüne
güle güle gülsümcüm
ellerine sağlık benimkinide koyarsın inşallah bir gün emelcim
inşallah koca koca yumoşların görünür gülsümcüm allah yardımcın olsun dualarım seninle
inşallah canım benim inşallah:)
pınarcım maşallah ayh ne hoş yaaa ne güzel, hele kımıltısını duyman daha daha bi güzel, hayırlısıyla alırsın kucağına darısı başımıza:)
SLM KIZLAR NASILSINIZ
pınarrr çok güzel yaaa allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
asiş raziş nasılsınız
mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere
ay aslı doğum yapmış yuppiiiiiii
mehmetcan hoşgeldin teyzem aramıza...allah sağlıkla büyütsün hayırlı evlat olsun anasına inşallah inşallah
darısıda bize..
canlarım ben giremiyorum pek biraz önce geldim eve gün boyu annemdeyim bulantılar kusmalar öldürüyor beni ilaçlarda bir işe yaramadı benim bebiş nasıl beslenecek bilmiyorum yaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayşecim doğum günün kutlu olsun canım gerçi sen bunu yarın sabah göreceksin ama ben anca girebildim
aslıcım mehmet can hoş geldi sefa getirdi allah analı babalı buyutsun
emelcim yiğite çok geçmişler olsun canım
pınarcım göbişine maşallah allah adıyla yaşatsın canım
raziyem dikkat et kendine
gülsüm sonunda inadı kırılmış seninkini
bu arada en topikiniz benim kızlar 160 boy hamile kalmadan önce 60 tım doğuma giderken 75 şiimdi 64 üm daha 4 kilo fazlam var
asişim sen nasılsın canım
mervecim allah şükür bişeyimiz yok iyiyz kızceyle eşim bilgisayarı işe ötürdüydü ondan giremediydik
ay aslı doğum yapmış yuppiiiiiii
mehmetcan hoşgeldin teyzem aramıza...allah sağlıkla büyütsün hayırlı evlat olsun anasına inşallah inşallah
Darısıda bize..
Canlarım ben giremiyorum pek biraz önce geldim eve gün boyu annemdeyim bulantılar kusmalar öldürüyor beni ilaçlarda bir işe yaramadı benim bebiş nasıl beslenecek bilmiyorum yaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
napıcan asiyecim evet mecbur alıcan artık alda bir an önce kurtul bari senağlamaGünaydın kızlar hayırlı günler olsun canlarım
Ben test yaptım negatiffff beklenen sonuç yani ilacı alcaz mecbur
Mehmetcan doğmuş canım benim sağ sağlim de büyüsün inşallah aslım geçmiş olsun cnm benm
günaydın kızlar, tanımıyorum ama aslıya çok çok geçmiş olsun mehmet can da hoşgelmiş dünyamızaaaa, sağlıklı mutlu ailesiyle üzel bir ömür geçirsin inşallah.
herkes iyi mi? benim adetim yaklaştı gögüslerimde ağrı başladı
güzel topiğimizin güzel hatunları yeni yaşımı kutladığınız için hepinize teşekkürler, yeni yaşımda güzel haberlerinizi duymayı ve size de güzel haberler vermeyi diliyorum. hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?