İnatla bir gün ANNE olacağım !

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salım
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm

ay aslı doğum yapmış yuppiiiiiii
mehmetcan hoşgeldin teyzem aramıza...allah sağlıkla büyütsün hayırlı evlat olsun anasına inşallah inşallah
darısıda bize..
canlarım ben giremiyorum pek biraz önce geldim eve gün boyu annemdeyim bulantılar kusmalar öldürüyor beni ilaçlarda bir işe yaramadı benim bebiş nasıl beslenecek bilmiyorum yaaaaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ayşecim doğum günün kutlu olsun canım gerçi sen bunu yarın sabah göreceksin ama ben anca girebildim
aslıcım mehmet can hoş geldi sefa getirdi allah analı babalı buyutsun
emelcim yiğite çok geçmişler olsun canım
pınarcım göbişine maşallah allah adıyla yaşatsın canım
raziyem dikkat et kendine
gülsüm sonunda inadı kırılmış seninkini
bu arada en topikiniz benim kızlar 160 boy hamile kalmadan önce 60 tım doğuma giderken 75 şiimdi 64 üm daha 4 kilo fazlam var
asişim sen nasılsın canım
mervecim allah şükür bişeyimiz yok iyiyz kızceyle eşim bilgisayarı işe ötürdüydü ondan giremediydik

ayyy pınar senınde heycanını boyle yasayacaz

çok güzelmiş pınarcım Allah bizede nasip etsin

ayy maşallah pınarımın göbüşüne
güle güle gülsümcüm
ellerine sağlık benimkinide koyarsın inşallah bir gün emelcim

SLM KIZLAR NASILSINIZ
pınarrr çok güzel yaaa allah hepimize yaşatsın bu duyguyu
asiş raziş nasılsınız

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm

Teşekkür ederim kızlar, allahım hepinizin göbüşlerini bebişlerle doldursun insallah bu duyguyu size de yaşatsın,
EMELCİM teşekkür ederim fotolarımı koyduğun için ellerine sağlık,
ASLIM hayırlı olsun bebeğimiz anne oldun, allahım bizim bebişlerimizi de sapasağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin insallahhh:teytey: iyi geceler güzel topiğimin güzel anneleri ve anne adaylarıııı hepinize kucak dolusu sevgileeeerrr mucukss:asigim:a.s.

canı m uzulme bebek 3 ay senden beslenmeyecek 4 ayda senden beslenmeye baslayacak bende çok kotuydum su ıçıyordum kusuyordum ama bak ogluma tosuncuk dogdu 3600

mehmet can hoşgeldin teyzecim...aslı kurtulmuşsun arkadaşım şükür sağ salim...hayırlı uğurlu olsun oğluşun...
kızlar geçmişi okumadım...inşallah herkes iyidir...

şimdi okudum geldim yine...ayşe2cim yeni yaşın kutlu olsun...seneye inşallah bebeğinle kutlarsın hayatım...
emelcim yiğite çok geçmiş olsun canım...atlatmış şükür...onların minicik bedenleri daha sağlam bizden merak etme...en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inan...
ayşe sana da geçmiş olsun canım..bu baş ağrısı da neyin nesi kuzum...
pınarcım maşallah göbüşüne...yarın ben de ekliim de siz kilo ve göbüş görün...esas hükümet gibi karı kim bi bakın bakalım :)) tam 90 kiloyum...boyum da 1.73 ee artık karar sizin...
asiyecim yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum hayatım...
raziyecim...efe'n seninle olsun inşallah...bu gece de dua edicem senin için...
gülsüm inşallah dr güzel haberler vermiştir sana...hem kocişinle de barışmışsın bak...es geçmeyin bu geceleri...sonra çooook ararsınız :))))
canım adaşımm....sen de takma bulantılara...bak benim çok hafif geçmişti...inşallah sen de öyle atlatırsın güzelim...
beyza sinem seher badegül...oğluşumun bütün teyzeleri...hepinize hayırlı geceler olsun...yarın görüşmek üzere...

günaydın kızlar nasılsınız aslım doğurmuş allah analı babalı büyütsün mehmetcan hoşgeldin dünyaya
merve koy kız göbüşünü görelim
öpüldünüz canlarım

günaydınnn kızlarrrrr
sinemcim emel koydu pınarın göbişi 2,3 sayfa öndedir.
MEHMET CAN hoşgeldin dünyaya hoşgeldinn ailene aslıcım güle güle büyüt eşinle sağlıkla inşallahhh..

adaşımm merak ettim göbişini kız hükümetimmmm.. bak bi bu konuda uymadık senle kaydirigubbakcemile3

asiyeeeee haydi gel naptın merak ettim.
gülsümm kaç yumuşşş doktor ne dedi?

günaydın kızlar, tanımıyorum ama aslıya çok çok geçmiş olsun mehmet can da hoşgelmiş dünyamızaaaa, sağlıklı mutlu ailesiyle üzel bir ömür geçirsin inşallah.
herkes iyi mi? benim adetim yaklaştı gögüslerimde ağrı başladı

güzel topiğimizin güzel hatunları yeni yaşımı kutladığınız için hepinize teşekkürler, yeni yaşımda güzel haberlerinizi duymayı ve size de güzel haberler vermeyi diliyorum. hepinizi çok seviyorum

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun canlarım
Ben test yaptım negatiffff beklenen sonuç yani ilacı alcaz mecbur
Mehmetcan doğmuş canım benim sağ sağlim de büyüsün inşallah aslım geçmiş olsun cnm benm

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
12 mayıs... raziş
16 mayıs .... cetrefilli
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül
8 haziran .. bbaran
..................alabama
............. ....aylint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Ege
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

napıcan asiyecim evet mecbur alıcan artık alda bir an önce kurtul bari senağlama

günaydınnn gülüüümmm nası geçti akşammdelikafadulden

raziş naptı acabaaa?

kızlar iki arkadaşım da beni rüyasında görmüş, biriyle çok fazla muhabbetim yoktur,geldi 2 gün önce, anlattı: ev almışız biz, evi temizliğe giderken bu rüyayı anlatan cansuyla karşılaşmısız, o da temizliğe yardım edeyim demiş, eve gelmişiz ki duvarlar boyanıyo ve boya iyi tutsun diye yumurta sürülüyormuş duvarlara,bu çok pahalı ve iyi bir yöntemmiş güya, ööle geçiriyomuş kız aklından.birincisi bu.

ikincisi de filiz anlattı; ablam filiz ben hıdırellezde bir tarlaya gitmişiz böyle öbek öbek topraklar kabarmış ve soğan tohumları varmış, onları söküp yeniden dikmeliymişiz güya, biz de bunu yapmışız, ben başı çekiyormuşum. hayırdır inşallah. biriniz yorumlayın çok merak ettim ben bunu

valla gülüm bende hamile kaldığım ay rüyamda annemle ev almışız güya onu temizliyoduk temizlik iyi demişlerdi ama tarlalı olanı anlayamadım ,süprizzzzz oda iyidir canımm benim hayra yoralımm kısmettt gelioo

ayrıca akşam çok güzeldi, önce filiz dediğim arkadaşım yemege götürdü beni, aslında emremle gidecektin midesini bozmuş kuzum, onunla sonra buluştuk, ayakkabı aldı kocam bana ordan da arkadaşları topladık, bi yerde toplandık bişeyler içtik, pasta falan kestik, 10 gibi evdeydik gece güzeldi aslında evde toplanalım dedik ama evde toplansak angaryası bana patlayacaktı, böylesi daha iyi oldu, evimize kocacımla yalnız girdik günlerdir ilk kez:))

Ayşem hayırdır diyelim hayra yoralım canım benim
Mervecim valla beklenen sondu zaten o yüzden üzülmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…