İnatla bir gün ANNE olacağım !

hayırlısı canım benim, bakalım ilaçtan randıman alabilecekmiyiz? kocişin kürünü bırakma ama

kızlar günaydın herkese.malesef yumuşlar yeteri kadar büyümemiş.ayın 20 sine infertilite,E2,LH,PROGESTERON tahlillerini yapıp sonuçlarla beraber gidicem.bide tavsiyem ayın 18 den itibaren gün aşırıııı dedii.:jeyyar:sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
ya ayşecim bu kürü başka türlü uygulama yok mu acaba yazık kız çok kötü kokuyo zor içiyo benim kocam iştahsızdır bide onu içene kadar görceksin halini valla pekmezi varmış bide toz onlara bakim diyorum kaynatırken benim bile midem bulandı acıdım valla sabah içirmedim kahvaltı yapmıyo onu içince çünkü

aayyy kıyamam yaa.asiyee çocuğa eziyet etme bee.pekmezi var ömerim pekmezini aldı.

kızlar emelin ablası rahatsız ve yarın ameliyat olacakmış, aslıyı tebrik ediyor, hepinize de selam söyledi.

gülsümcüm tarçın bal çörekotunu kullansana bu arada benim yumoşlar öle büyümüştü evet pekmezini alim bari

günaydın güzeller

kızlar bende kocişe pekmezini aldım hem bende yiyorum kan yapıyormuş beraberce yiyoruz

gülsümcüm bence sen 2,3 gün bal-tarçın-çörekotu ye bak ben geçen ay dr a gittiğimde büyümemiş demişti 3 gün sonra gel demişti o 3 gün yedim sabah akşam sonra gittiğimde dr iyi olmuş gelişmişler demişti ama tutmadı tabi o ayrı mesele demekki vakti gelmemiş ben bu ayda yiyorum o karışımı bakalım ne olacak...

inşallah deneyecem

bende kocişe pekmezi içirmiştim ama onun içinde başımı döndürüo demişti aç karnına sabah içirdiğim için:)

raziyee naptın kız?

gülsüm evet beyzanın dediği karışımı yap hemencik büyür yumuşlarınn:) bidaha gidicen mi kontrole

mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere
maşallah aslım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok tatlı maşallah facebookta gördüm fotosunu
canım benim çok saol bu ay maalesef olmadı artık önümüzdeki aya:CüvCüv:

üzülme canım herşeyde vardır bir hayır ilçalarını kullan bakalım gelsin gelmeyip de bebiş olasıca:ecrin_bebek:
alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytohh ne güzel ben en son eve giriş olanı beğendim
canım benim karışımdan yapta büyüsün hemen yumoşların hayırlısıyla inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar:Saruboceq:
canım kür daha faydalı ama tadı iğrenç sadece geceleri içir bari sen sabahları pekmezini yada tozundan içir
kızlar emelin ablası rahatsız ve yarın ameliyat olacakmış, aslıyı tebrik ediyor, hepinize de selam söyledi.
geçmiş olsun emelcim ablana acil şifalar versin rabbim
bu arada kızlar hakemden kaçıp ineklerin arkasına saklanmıştım ama yine gördükaydirigubbakcemile3
ama dün efem oldu kızlar bizim inek doğurmuş oğlumuz oldu adını efe koydum:sm_cool:

beyzaaa karışımı nasıl yapıyosun.ölçü ne kadar.

canım ben balparmağın en küçük boy kavanozundan aldım onun içine 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörekotu (çörekotunu toz haline getirdim) koyup karıştırdım sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim yerken tekrar karıştır ama çörekotları balın üstüne çıkıyo :))

evet merve ayın 20 sinde.yapacamda ölçüleri ne ne kadar koycam.

hadii yaa eşşek hakem.. raziyeee bizde görelim buraya ekleyebilir misin mehmet canın fotosunu? bende face yook kiii

tamam fıstıkım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…