Günaydın kızlar hayırlı günler olsun canlarım
Ben test yaptım negatiffff beklenen sonuç yani ilacı alcaz mecbur
Mehmetcan doğmuş canım benim sağ sağlim de büyüsün inşallah aslım geçmiş olsun cnm benm
ya ayşecim bu kürü başka türlü uygulama yok mu acaba yazık kız çok kötü kokuyo zor içiyo benim kocam iştahsızdır bide onu içene kadar görceksin halini valla pekmezi varmış bide toz onlara bakim diyorum kaynatırken benim bile midem bulandı acıdım valla sabah içirmedim kahvaltı yapmıyo onu içince çünkü
kızlar emelin ablası rahatsız ve yarın ameliyat olacakmış, aslıyı tebrik ediyor, hepinize de selam söyledi.
gülsümcüm tarçın bal çörekotunu kullansana bu arada benim yumoşlar öle büyümüştü evet pekmezini alim bari
günaydın güzeller
kızlar bende kocişe pekmezini aldım hem bende yiyorum kan yapıyormuş beraberce yiyoruz
gülsümcüm bence sen 2,3 gün bal-tarçın-çörekotu ye bak ben geçen ay dr a gittiğimde büyümemiş demişti 3 gün sonra gel demişti o 3 gün yedim sabah akşam sonra gittiğimde dr iyi olmuş gelişmişler demişti ama tutmadı tabi o ayrı mesele demekki vakti gelmemiş ben bu ayda yiyorum o karışımı bakalım ne olacak...
mehmet can hosgeldın TEYZEM aSlım doĞurdu saĞ salİm
kılo:3200
boy:51 cm selamı var aslımın sızlere
canım benim çok saol bu ay maalesef olmadı artık önümüzdeki aya:CüvCüv:şimdi okudum geldim yine...ayşe2cim yeni yaşın kutlu olsun...seneye inşallah bebeğinle kutlarsın hayatım...
emelcim yiğite çok geçmiş olsun canım...atlatmış şükür...onların minicik bedenleri daha sağlam bizden merak etme...en kısa zamanda sağlığına kavuşacak inan...
ayşe sana da geçmiş olsun canım..bu baş ağrısı da neyin nesi kuzum...
pınarcım maşallah göbüşüne...yarın ben de ekliim de siz kilo ve göbüş görün...esas hükümet gibi karı kim bi bakın bakalım :)) tam 90 kiloyum...boyum da 1.73 ee artık karar sizin...
asiyecim yarın testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum hayatım...
raziyecim...efe'n seninle olsun inşallah...bu gece de dua edicem senin için...
gülsüm inşallah dr güzel haberler vermiştir sana...hem kocişinle de barışmışsın bak...es geçmeyin bu geceleri...sonra çooook ararsınız :))))
canım adaşımm....sen de takma bulantılara...bak benim çok hafif geçmişti...inşallah sen de öyle atlatırsın güzelim...
beyza sinem seher badegül...oğluşumun bütün teyzeleri...hepinize hayırlı geceler olsun...yarın görüşmek üzere...
üzülme canım herşeyde vardır bir hayır ilçalarını kullan bakalım gelsin gelmeyip de bebiş olasıca:ecrin_bebek:Günaydın kızlar hayırlı günler olsun canlarım
Ben test yaptım negatiffff beklenen sonuç yani ilacı alcaz mecbur
Mehmetcan doğmuş canım benim sağ sağlim de büyüsün inşallah aslım geçmiş olsun cnm benm
alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyytohh ne güzel ben en son eve giriş olanı beğendimayrıca akşam çok güzeldi, önce filiz dediğim arkadaşım yemege götürdü beni, aslında emremle gidecektin midesini bozmuş kuzum, onunla sonra buluştuk, ayakkabı aldı kocam banaordan da arkadaşları topladık, bi yerde toplandık bişeyler içtik, pasta falan kestik, 10 gibi evdeydik gece güzeldi aslında evde toplanalım dedik ama evde toplansak angaryası bana patlayacaktı, böylesi daha iyi oldu, evimize kocacımla yalnız girdik günlerdir ilk kez:))
canım benim karışımdan yapta büyüsün hemen yumoşların hayırlısıyla inşallah tahlil sonuçların iyi çıkar:Saruboceq:kızlar günaydın herkese.malesef yumuşlar yeteri kadar büyümemiş.ayın 20 sine infertilite,E2,LH,PROGESTERON tahlillerini yapıp sonuçlarla beraber gidicem.bide tavsiyem ayın 18 den itibaren gün aşırıııı dedii.:jeyyar:sengözlerimebaksanab
canım kür daha faydalı ama tadı iğrenç sadece geceleri içir bari sen sabahları pekmezini yada tozundan içirya ayşecim bu kürü başka türlü uygulama yok mu acaba yazık kız çok kötü kokuyo zor içiyo benim kocam iştahsızdır bide onu içene kadar görceksin halini valla pekmezi varmış bide toz onlara bakim diyorum kaynatırken benim bile midem bulandı acıdım valla sabah içirmedim kahvaltı yapmıyo onu içince çünkü
geçmiş olsun emelcim ablana acil şifalar versin rabbimkızlar emelin ablası rahatsız ve yarın ameliyat olacakmış, aslıyı tebrik ediyor, hepinize de selam söyledi.
beyzaaa karışımı nasıl yapıyosun.ölçü ne kadar.
bende kocişe pekmezi içirmiştim ama onun içinde başımı döndürüo demişti aç karnına sabah içirdiğim için:)
raziyee naptın kız?
gülsüm evet beyzanın dediği karışımı yap hemencik büyür yumuşlarınn:) bidaha gidicen mi kontrole
canım ben balparmağın en küçük boy kavanozundan aldım onun içine 1 tatlı kaşığı tarçın 1 tatlı kaşığı çörekotu (çörekotunu toz haline getirdim) koyup karıştırdım sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim yerken tekrar karıştır ama çörekotları balın üstüne çıkıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?