inşallah beyzam rabbim ol demesiyle isteyen herkesin birgün olacakrazişş inş seninde efen olacak bigün benimde ve tüm isteyenlerinde inş
canım aslında aklımdan geçti ama aslının rızası olmadan yapmak istemedim belki birşey demez ama yinede bilmiyorumhadii yaa eşşek hakem.. raziyeee bizde görelim buraya ekleyebilir misin mehmet canın fotosunu? bende face yook kiii
inşallah canım canı gönülden istiyorumraziye güzel dileklerin için sağol inş.
inşallah beyzam rabbim ol demesiyle isteyen herkesin birgün olacak
canım aslında aklımdan geçti ama aslının rızası olmadan yapmak istemedim belki birşey demez ama yinede bilmiyorum
inşallah canım canı gönülden istiyorum
kızlar bu arada karnım ağrıyor midem bulanıyor hastayım ben:bbo:
evet gülsümüm kirlendim maalesef:çok üzgünüm: bide bizim burda üstüm geldi derler:roflol:
kızlaaaaar işlerimi toparlayım döncem size
kızlar sanırım ben eve gidicem karnım çok ağrıyor ve miğdem feci bulanıyor kötüyüm yani hap içmiştim ama pek etki etmedi sanırım
herkese merhabalar 3 haftanın sonunda ilk kez 7 saat uyudum tabi selene annemle babam baktı ama şimdi onlar ters düştü hepsi uyuyo nasılsınız bakalım var mı bi yaramazlık
razişim olsun hepinize vericek allahım bebeişler o zaman da benim gibi uğraşcanız dediydi dersiniz
asişim pekmez al en iyisi ama biz mesir mecununu denemiştik ikimizde yedik 1 ay sonrada ayvayı yedik şimdi başımızın tatalı belasıyla uğraşıyoruz
mervecim mervecim 2 sizler nasılsınız
ayşem sonunda başbaşa kalabildin kocanla biz ne zaman kalıcaz acaba
gülsümcüm sen nasılsın bakalım unuttuklarım af ola
bide kızlar bebeklerin karın ağrısına ne iyi gelir benim ufaklık ayıptır sölemesi osuramıyo uyanıp ağlıyo bilen varsa yardım
herkese merhabalar 3 haftanın sonunda ilk kez 7 saat uyudum tabi selene annemle babam baktı ama şimdi onlar ters düştü hepsi uyuyo nasılsınız bakalım var mı bi yaramazlık
razişim olsun hepinize vericek allahım bebeişler o zaman da benim gibi uğraşcanız dediydi dersiniz
asişim pekmez al en iyisi ama biz mesir mecununu denemiştik ikimizde yedik 1 ay sonrada ayvayı yedik şimdi başımızın tatalı belasıyla uğraşıyoruz
mervecim mervecim 2 sizler nasılsınız
ayşem sonunda başbaşa kalabildin kocanla biz ne zaman kalıcaz acaba
gülsümcüm sen nasılsın bakalım unuttuklarım af ola
bide kızlar bebeklerin karın ağrısına ne iyi gelir benim ufaklık ayıptır sölemesi osuramıyo uyanıp ağlıyo bilen varsa yardım
raziyecim inşallah bu sabrının mükafatını bigün mucizen gelince alacaksın...elbet bigün gelecek o yaramaz...
asiyecim sen de ilacını al da bir an önce yeni çalışmalara başla canım...
gülsümcüm sen yine de dr u dinle 18 inden sonra gün aşırı...küsmek yok...hem yumuşların nazlı senin..yavaş yavaş büyüyo...
mervecim hoşgeldin.ya anacım ben neye sahipsem hep nazlılar.koçiş öle yumoşlar öle.ne yapacam bilmem.ama drcum nazlı değil şükür onla savaşıyoz işte.:roflol:
yok mervecim ya kesmedi o bizim sıpayı tatlı elma yapıyla ovduk ayaklarının altına sürdük valla sabah 7.30 tan 9 a kadar zor uyuttuk ağlaya ağlaya telef oldu
olsun be gülsümüm büyücek senin yumaşlar gelicek nazlı bebeişin naz yapıyodur o sana annesi benim kız gibi sen çalışmalarını aksatma yeter
razişim git dinlen canım eğer imkanın varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?