İnatla bir gün ANNE olacağım !

adaşımm hoşgeldinn canımmmm..uyu kız 3e kadar benim yerimede hep uyuyasımmm var heppp kaydirigubbakcemile3

sehercim gülşene sen bi sor en iyisi bende pek anlamam

uyursam yine akşama cin gibi otururum tek başıma...kocişkom yok bu gece...bodrumun güzel hatunlarıyla randevusu var delikafadulden
uyku yaptı mı sana bebişin hayatım...ben pek uyumadım..en fazla 9 saat yetiyodu..zaten normalde çok uykucuyumdur...bi arkadaşım günün 12 saatini uyuyodu hamişşken...

inşallah seherim ya.seher sen nezaman gelsen mersinli seher adında bir arkadaşım var üniversiteden hemde oda arkadaşım o aklıma geliyo.

ay bende normalde uykucuyumdur şimdi sormaaa feci akşam 10.30dan sonra gözlerim resmen uyuşturucu almışım gibi kapanıyorr açamıyorumm kocişte tek kalıyo napalım bisüre idare edecek

bodrumun kızlarına kaptırma kızz kocişinii :tomato:

Slm canlarım nasılsınız bakalım ben ıyıyım yenı mÜdÜrÜm devır almadı sanırım ıŞı bırakacak hayırlısı artık
hepınızı ÖpÜyorum afıyet olsun canlarım

adam da ne yapsın kız haklı...benden hayır yok :1no2: baktı olmuyo koyverdi kendini bodrum yollarına :roflol:

kızlar karnımız acıktı bizim..tekme atıp duruyo benimki...doyurayım onu gelcem yine...sizede afiyet olsun kızlar...

valla aynen canım hemde ne kök söktürmek aman napalım sağlığı sıhhatı yerinde olsunda razıyım artıkın uykusuz gecelere

kızlar gelemdim bi süre rapor hazırlıyoruz müdürceğizimle.
Kızlar benim bugün 56. günüm diyorumki pazartesi 60. gün oluyo 2 ayı doldursun öle içmeye başlayayım ilacı belki bu arada söker diyorum genelde 2 ayda bir adet olduğum için öle bi düezni var belki söker diyorum siz ne diyorsunuz

asiye bir an önce al ilacı da regl ol bee.

bende yemeğimi yedim şükür sizlerede afiyet olsun
Gülsüm ya ben biraz hassasım ya haplar iyi gelmiyo bana o yüzden ben ağrı kesici alsam mesela 1 hafta gecikir adetim öle bi yapım var zaten sürekli hap kullanıyorum alıştırmıyayım diyorum yanlış mı yapıyorum

ama güzelim belki o hap düzenleyecek adetini.hangi ilacı verdi dr sana

farlutal verdi canım söktürücü o

o sadece söktürücü sanırım.bende burda tıp merkezi var ordaki kadın doğumcuya gittiğimde farlutal verip gönderiyodu.bense ona çocuk istiyoruz dedim kaç defa ama sadece farlutal verip adet olmamı sağlıyodu.sonra özelden gittim işte şimdiki dr ma.o dupaston verdi.duphaston hem adeti düzenliyo hemde bebeğin tutunması için rahimi güçlendiriyomuş.sende özeldenmi gidiyosun doktora

ben geldiiiim adi şefim ben gitcem ya ameliyata, gitmeden taaa 2 hafta sonrasının işlerini verdi, ulem şu hizmet içi eğitim bitsin ben de onun başına şef olmaz mıyım uleeem

sinem canım sen kimde kalıyosun?
gülsüm varım ben de işş çoook okuyom çıkıyom aradakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…