10 günüm kaldı bakalım kocam temeli atıp mı gitti yoksa :ecrin_bebek:
:CüvCüv: :uhm:
benim de az kaldı ayh olmasam adet yaaa havalara ucarım yemin ederim, işin enteresan tarafı millet bana habire hamile misin diye soruyo, niye sordunuz diyorum öyle görünüyosun diyolar... allahım cok kilo da almadım(( annem demişti ki kilo aldın kalcaların genişlediyse olur, annem de 2 yıl hamile kalamamış, ne zaman kalcam genişlemeye baslaaadı kilo aldım o zaman hamile kaldım diyo, ayh inşallah yarabbim herşeyin hayırlısı senden..
ayşe günün ne zaman canım
16 sı canım da 26 gün sayarsam, gecen ay ne kadar zor ettiysem kendimi 4 gün gecikti adetim ona göre hesaplarsam da 20 si,ayh inşallah bebişim içerde aranıyodur yerini
sinemim ne mutlu olur eşin de oralarda, umarım hayırlısıyla alırız şu güzel haberleri hepimizden tek tek, çifter çifter, beşer beşer inşallah:)
slm güzel topiğimin güzel hatunları. nasılsınız bakalım yeni haberler var mı? kayınvaldem ameliyattan çıktı iyi geçmiş herşey.
benim de az kaldı ayh olmasam adet yaaa havalara ucarım yemin ederim, işin enteresan tarafı millet bana habire hamile misin diye soruyo, niye sordunuz diyorum öyle görünüyosun diyolar... allahım cok kilo da almadım(( annem demişti ki kilo aldın kalcaların genişlediyse olur, annem de 2 yıl hamile kalamamış, ne zaman kalcam genişlemeye baslaaadı kilo aldım o zaman hamile kaldım diyo, ayh inşallah yarabbim herşeyin hayırlısı senden..
gülsüüüm bal çörekotu ne zaman yapmaya başlıyosun canımcım sen?
slm güzel topiğimin güzel hatunları. nasılsınız bakalım yeni haberler var mı? kayınvaldem ameliyattan çıktı iyi geçmiş herşey.
anacım uctum da burdaki hatunları diyorum üçer beşer haberlerinizi alırız diye, yoksa bi taneyi çıkardık da beişzim kaldı:roflol:kız uçmuş ben ikiz ikiz diye tutturdum buda beşer beşere çıktı:roflol::roflol:
ayh canıııım inşallah:)ayy hadi inşallahhhhhhhhhh :sm_cool: kız belkide hamilesin ondan millet öle diyooo insallahhh :Saruboceq::Saruboceq:
ne miden bulancak be, yut gitsin işte, çörek otu mide bulandırır mı, şifa niyetine, yut gitsinvalla kocamı aradım ulaşamadım iş yerinden sonra cepten aradım gene ulaşamadım.sonra kendi aradı ne olldu diyo bende dedim akşama bal ve çörek otu getir.bu yüzdenmi sabahtan beri arıyosun diyokötükedihüso dedim evet senin için önemli değilse benim için önemli.tamam dedi bu seferkaydirigubbakcemile3 getirise inş.hemen akşama başlıcm. da midem bulanırsa peşinden su içmemde bi sakınca varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?