yahu hangi birini yapcaz valla şaşırdık, nazlı ki ne nazlı bizim bebişler:ecrin_bebek:ayşem inşallah bunca emeklerimizin karşılığını alıcaz bitanem bizim bebişler nazlı olacak da ondangamyoncuiremsu
ayyy siz alemsiniz hiç yapamıyorum şu ateş ölçmeyi ama ayşem emeli iyi dinlememişsin bakdelikafadulden
yok başlamadım reglin yedinci günü başlamıcakmıydım :uhm:
yok başlamadım reglin yedinci günü başlamıcakmıydım :uhm:
canım bilmez miyim soruyorum işte ayrıntı olsun kim biliri neler düşünüyorsunuz neler düşlüyorsunuz allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin uzun uzun ömürler versin selenime biliyosun ben isim annesi sayılırımolmazmı şebocum ne zaman canı çıkmak isticek die beklemek kötü valla savunmasız şekjilde bekletiyo bizi cadı
günaydın şebneeeeeem, var ya kızlar, ben şebnemin fotosunu gördüm acayip güzel, ööle aranızda en büyük benim artisliği yapmasın valla, 18lik çıtır
hımm aylin ii bilio ben bilmiorm ki ama keçiboynuzuna başla bari şebocum..bak buayda eğer sıkı tutmazsan kırcam ben kafanı nerde ayşenin oklavasıklava: artı günaşırı devamm gün kaçırmadan hee buda benden klava:
şebo benim bildiğim regl bittikten en erken 7 gün sonra.
eyvallah canım benim o senin gözlerinin güzelliği idare ediyoz işte o resim iki yıl öncesinin resmi her geçen gün hızlı yaşlanıyoruz otuzbeşi devirdikten sonra
sehercim kardeşine çok teşekkür ediyoruz çok iyi yapmış bizi sana kavuşturdu ayy rabbim seni hatasız kazasız bir avazda kurtarsın inşallah
aylin adet bitiminden başla demiş nevgül sen adet bittikten 7 gon sonra mı diyosun ??
yok yok canım saraçoğlunun sitesinde yazana göre adetten 15 gün önce başlıyon ilk küre, sonra adet oluyon bitiminde bi daki adete 10 gün kala başlıyon, 10 günlük kürler de 3-4 kez tekrarlanmalı imiş.aylin adet bitiminden başla demiş nevgül sen adet bittikten 7 gon sonra mı diyosun ??
öylediirrr şebocumm taşşş hatun çıtırcips kendisii aslında :lepi:
neyi karıştırıp canım yaa orayı kaçırmışım benbenim amcamın kızı sürekli kocasına yediriyormuş tozunu almış balla karıştırıp yediriyormuş
doğru diyorsun her yaşın ayrı bir güzelliği var, ayrıca güzel gülümseyen her insan güzel oluyor zaten...:1hug::roflol: çıtır mı :1rolleyes: beeeen kafamçokkarıştı cips hemde naniknanik
yaşınızın kıymetini bilin kızlar bakmayın öyle konuştuğuma çok da alçak gönüllüyümdür her yaşın ayrı güzelliği var ama biliyosunuz önemli olan ruh güzelliği çok şükür benim ruhumda güzel:lepi:
yok yok canım saraçoğlunun sitesinde yazana göre adetten 15 gün önce başlıyon ilk küre, sonra adet oluyon bitiminde bi daki adete 10 gün kala başlıyon, 10 günlük kürler de 3-4 kez tekrarlanmalı imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?