İnatla bir gün ANNE olacağım !

yahu hangi birini yapcaz valla şaşırdık, nazlı ki ne nazlı bizim bebişler:ecrin_bebek:
bak şimdi utandım emeli dinlemediğime arsızım ben arsız bi kulağımdan girip ötekinden çıkıyo süprizzzzz

olmazmı şebocum ne zaman canı çıkmak isticek die beklemek kötü valla savunmasız şekjilde bekletiyo bizi cadı

günaydın şebneeeeeem, var ya kızlar, ben şebnemin fotosunu gördüm acayip güzel, ööle aranızda en büyük benim artisliği yapmasın valla, 18lik çıtır

yok başlamadım reglin yedinci günü başlamıcakmıydım :uhm:

hımm aylin ii bilio ben bilmiorm ki ama keçiboynuzuna başla bari şebocum..bak buayda eğer sıkı tutmazsan kırcam ben kafanı nerde ayşenin oklavası klava: artı günaşırı devamm gün kaçırmadan hee buda benden klava:

sehercim kardeşine çok teşekkür ediyoruz çok iyi yapmış bizi sana kavuşturdu ayy rabbim seni hatasız kazasız bir avazda kurtarsın inşallah

olmazmı şebocum ne zaman canı çıkmak isticek die beklemek kötü valla savunmasız şekjilde bekletiyo bizi cadı
canım bilmez miyim soruyorum işte ayrıntı olsun kim biliri neler düşünüyorsunuz neler düşlüyorsunuz allah sağlık sıhhat mutluluk huzur versin uzun uzun ömürler versin selenime biliyosun ben isim annesi sayılırım

günaydın şebneeeeeem, var ya kızlar, ben şebnemin fotosunu gördüm acayip güzel, ööle aranızda en büyük benim artisliği yapmasın valla, 18lik çıtır

eyvallah canım benim o senin gözlerinin güzelliği idare ediyoz işte o resim iki yıl öncesinin resmi her geçen gün hızlı yaşlanıyoruz otuzbeşi devirdikten sonra

evet canım dün aylin öyle dedi 7.gün başlıcam ama kocişe keçiboynuzunu yarın sabahtan itibaren ben başlıyım doğru söylüyon. yok kız bu ay söz verdim kendi kendime çok çalışcam delikafadulden

şebo benim bildiğim regl bittikten en erken 7 gün sonra.

okki tatlım 7 sinde başlıyorum allahın izniyle.

Sehercim hoşgeldin cnm hayırlısıyla doğar yeğenimiz inşallah Allah sağ sağlim kurtarsın cnm

eyvallah canım benim o senin gözlerinin güzelliği idare ediyoz işte o resim iki yıl öncesinin resmi her geçen gün hızlı yaşlanıyoruz otuzbeşi devirdikten sonra

öylediirrr şebocumm taşşş hatun çıtırcips kendisii aslında :lepi:

sehercim kardeşine çok teşekkür ediyoruz çok iyi yapmış bizi sana kavuşturdu ayy rabbim seni hatasız kazasız bir avazda kurtarsın inşallah

amin inşallah canım allah sizlerede nasip etsin bebeişler en ısa zamanda

benim amcamın kızı sürekli kocasına yediriyormuş tozunu almış balla karıştırıp yediriyormuş

aylin adet bitiminden başla demiş nevgül sen adet bittikten 7 gon sonra mı diyosun ??
yok yok canım saraçoğlunun sitesinde yazana göre adetten 15 gün önce başlıyon ilk küre, sonra adet oluyon bitiminde bi daki adete 10 gün kala başlıyon, 10 günlük kürler de 3-4 kez tekrarlanmalı imiş.

öylediirrr şebocumm taşşş hatun çıtırcips kendisii aslında :lepi:

:roflol: çıtır mı :1rolleyes: beeeen kafamçokkarıştı cips hemde naniknanik
yaşınızın kıymetini bilin kızlar bakmayın öyle konuştuğuma çok da alçak gönüllüyümdür her yaşın ayrı güzelliği var ama biliyosunuz önemli olan ruh güzelliği çok şükür benim ruhumda güzel :lepi:

benim amcamın kızı sürekli kocasına yediriyormuş tozunu almış balla karıştırıp yediriyormuş
neyi karıştırıp canım yaa orayı kaçırmışım ben
doğru diyorsun her yaşın ayrı bir güzelliği var, ayrıca güzel gülümseyen her insan güzel oluyor zaten...:1hug:

yok yok canım saraçoğlunun sitesinde yazana göre adetten 15 gün önce başlıyon ilk küre, sonra adet oluyon bitiminde bi daki adete 10 gün kala başlıyon, 10 günlük kürler de 3-4 kez tekrarlanmalı imiş.

o zaman benim başlamam gereken tarih ne yaw bugün 2.günüm 15.nisan
gün söyleyin bana ???:uhm::uhm::uhm:
27 nisan mı
?

keçiboynuzunun tozunu almış balla karıştırıp yediriyormuş.
Bu arada şebnemcim saraçoğlu derki 2 kürü aynı anda kullanmayın sitesinin sss bölümünde var ona göre mesela soğan kürü uyguluyosun diğer ayda incire geçiyosun gibi....en azından orada ben öle okudum diyoki 3 ay üst üste soğan kürü uygulayın sonrasında incir kürüne geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…