İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyim sehercim uğraşıyorum işte regli olamadım halada
ctesi sabahtan siyah bi akıntı geldi hafifde kırmızı tamam dedim hemen doktoru aradım randevu aldım sonra kesildi hiç gelmedi mecburen iptal ettim ya dalga geçer gibi oldu

asiş ya doktorn verdiği ilacı aldınmı.

iyiyim sehercim selen uyurken başında nöbet tutturmaktan hoşlanıyor sanırımkaydirigubbakcemile3 bizde görsek zorda olsa evin neşesi oluyordur bebek
asiyem senin bu kartta gelmek bilmedi ya hayret bişi neyse bu defa son olur inşallah 9 ay sonra görüşürsünüz bi daha vede düzenli bir şekilde

gülsüm yormasaydın kendini o kadar canım benim
asiyecim vardır bir hayır ondada şu bebeişler bi düşse karnınıza allahımın izniyle tüm sıkıntılarınız biticek inşallah

aleyküm selam gülsümcüm günaydın canım
asiyem başka dr git bence canım neden böyle oluyor acaba

valla sorma raziyecim bütün gece o kadar çok ses çıkarıyo ki geriniyo esniyo ıkınıyo horluyo meme istiyo eskiden hepsine kalkıyodum bişeymi oldu die kaydirigubbakcemile3 artık hangi sesi neden çıkardığını anladım hepsine bakmıyorum ama sürekli kulağım onda haliyle derin bi uyku yok

gülsüm yormasaydın kendini o kadar canım benim
asiyecim vardır bir hayır ondada şu bebeişler bi düşse karnınıza allahımın izniyle tüm sıkıntılarınız biticek inşallah

valla yordum ama değdi doğrusu.evim pırıl pırıl oldu.:sm_cool:

kknın güzel hatunlarııı asiş merviş gülsüm raziş seher
ya yarın çalışacaz canım sıkılıyo banim negüzel tatil diye kendimi hazırlamıştım

doktorun verdiği ilacı almadım gülsümcüm akıntım vardı ctesi oldum zannettim amakoyu çamur gibiydi şimdi yok doktoru aradım ctesi daha sökülmedi ama sökülecek sanırım ptesi geleyim mi size dedim tamam gel dedi kapadı

e gitmedinmi bu gün.

sehercim çok şükür idare ediyorum.. genel olarak iyiyimm..:)
ay asiyecim ya neden böle oldunki sen

günaydın güzel arkadaşlarımm

mervecim hayır olsun inş rüyaların canım

sehercim bebişin sıkıntıları seni de sıkıyor üzüyor eee anne olmak böyle birşey galiba inş çabucak atlatırsınız sıkıntıları havalarda ısındı gezersiniz kızçenle ohhh ne güzel

sinemcim inş bebişin seninledir canım bekliycez ve görücez inş

gülsümcümm ohh evi temizlemişsin bende cumartesi işten kaytarıp kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarttım ayy başımdan büyük bi yük kalktı valla akşama da bi arkadaşın kınası vardı rahat rahat tepindim ohh kurtlarımı döktüm pazarda nikah tabi çok yoruldum

mervecim büyük gün yarın heee bebetonun kalp atışlarını duyacaksın inş güm güm diye anneee ben burdayım diye seslenecek sana meleğin

günaydın kızlar, herkes nasıl? ben bomba gibi bi haftasonu geçirdim, çok gezdim, hava da güzeldi eve girmedim valla

sehercim cok gecmiş olsun, herkesi öptüm, dökülün bakalım kk nın güzelleri, neler var neler yok

ooh tepin bakalım beyzacım şimdilik görücem hepiniz hamiş kalınca evi bile süpürmiceksiniz benim gibikaydirigubbakcemile3

ayy evet yaa büyük gün yarınn iple çekiyorumm delikafadulden inşallahhh görcemmm derin bir ohh çekerim insallahhh..

gülsümm kız sende çok ağır iş yapıyorsun be gülüm azcık kocişin yardım etseydi

etti sağolsun mervişim ettiiii.dün camları beraber sildik.hatta bizim komşu gördü diyo eşime ilkdefa gördüm dedi karısına kıyamayan cam sileni.taktir ettim doğru yoldasın.e tabi koçiş sevindi.yok allahı var mutfaktada hep yardım eder başka ağır işlerde eder:

hamiş olsam zaten yaptırmaz eşimde kaynanamda öle düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…