İnatla bir gün ANNE olacağım !

heee esasında o kadar sürtmemin nedeni canımın sıkkın olmasıydı. cumadan eşimin annesine gittik, hani artık ameliyat olcamızı falan sööleyelim diye, haberi yoktu, tansiyonu var üzülür diye söylemiyoduk, dedik kist var durum bu, ameliyat olcaz ki ilerde hamile kaldıgımızda bir sorun olmasın, bu pat diye "he bu yüzden 10 aydır cocugun olmuyo senin" dedi, ben dayanamadım direkt başka odaya gittim agladım, tutamadım kendimi, emre de bir sürü annesine kızdı, ama ben daha önce de bu kararı vermiştim sonra uygulamamıstım, nişanda da densiz densiz şeyler yapan bi kadın bu, düğünde de cabası, o yüzden bi sınırım vardı onu asmıstım tekrar o sınırı koyuyuyorum ve daha fazla muhattab olmamaya karar verdim,ama cok üzüldüm eve gidince de cok agladım, yani biz onlara demiştik,emre cocuk istemiyodu 2 yıl, daha 10 aylık evliyiz, ve son 3 aydır cocuk yapmak istiyoruz, ne kadar cahilce ve talilsiz bir konusmaydı, bir de ben iç odaya gidince emreme şey demiş" amaaan buna mı alınıyo, benim ilk iki cocugum habire düştü, bana neler dediler" emrem de kızmıs anne demiş sen bööle seyler yasadın şimdi de yasatmak zorunda mısın.... bööle işte kızlar, aslında gergindim o yüzden de kendimi dısarılara attım(

beyzacım ayşecim hoş geldiniz gezin bakalım bebeişler olunca kapalı kalcanız biziim gibi evde huysuzlarla

ayşecim canım gerçekten kayınvaliden çok ayıp etmiştim canım benim ya destek olcana böyle köstek olunca insan çok üzülür boşver canım sanırım başından beri böyleymiş onun huyu anlaşılan böyleymiş üzülme bitanem iyi yapmışsın gez canım kayınvalidenin inadınada gez dermişim :))

canııımm benim ben seni çok iyi anlıyorum.buna benzer şey yaşadım.şöleki yemek yiyoruz bebek konusu tedavi konusu falan açıldı.kaynanam da diyoki bizim ailede sülalede kısır yok.bişey demedim sonra bi daha dedi bi daha dedi tutamadım kendimi dedim eltim için e serap abla sizin sülaleden.dedi ama onunda bi çocuğu var.dedim ama tedavi ile yaptı dedim.maksadım benim asla allah korusun eltimi o konuda küçümsemek değildi allah biliyo ama o öyle deyince bende tutamadım kendimi.hoş bizim sülaledede hiç kısır yok.ne demek istiyosun yani.artık böyle şeyler duyunca gülüp dalga geçerek cevap veriyom.

üzülme be ayşecim densiz işte ağzınla söylüyon sen sınırını gene çiz güzelim bende eşimle papazım 3 gündür konuşmuyoruz zaten bende annemde kalıyorum bizde kaynana derdinden muzdaripiz kız doğduğundan beri oluyo böle şeyler siz en azından uzaksınız biz aynı apartmanın içindeyiz kaçma gibi fırsatım yok bide

ahh şu kayınvalideler ne diyimmm ahh ahh.. ayşecim çok iyi yapmışsın hafta sonu okadar gezmeyi haketmişsin valla sanırım kayınvalidende seni kırma amaçlı söylememiş boş boğazlılıktan herhalde konuşuvermiş..

gülsüm sende bizim ailedede kısır yok diyiverseydinnn

ya o anda bogazım düğümlendi dalga gecemedim aman huyunu biliyorum işte, emremin abisi 356 yasında evlendi, eşi de 36 yasındaydı, cok zayıf bööle sessiz bi kız, onu bana anlatırdı cok zayıf, cocuk da yapamaz yası gecmiş falan diye derdim ööle deme, sevmişler evleniyolar, herseyin bi yöntemi var falan, şimdi kucaklarından düşürmedikleri bir torun verdi allah o kadar tatlı ki..ama onu sevmeyi hiç hakketmiyo aslında, neler dediklerini allah biliyo. elden bişii gelmiyo, tez zamanda beni şunların dilinden kurtarsın rabbim, ve artık sivasta yasamak bi kez daha battı bana ne bileyim kızlar, çok zormus, allah yardımcımız olsun...

ah be gülüm kocişin gel eve demiyor mu kız sende hem kızla hemde kocişle uğraşıosn bide kayınvalidee zorrrrrrr

ah be seherim, gurbetlik zor işte, benim de annem burda olsa, bu lafların altında kalır mıydım( ne bileyim işte, allaha şükür eşim de neyin ne oldugunun farkına yavas yavas varyı, o da önceleri az meletmedi de beni,şimdi anladı malını...
mervem canım benim, iyi ki varsınız, hakikaten insan bunalrı anlatmasa çatlar ölürdü... çok seviyorum sizi...

mervecim onu dememe gerk yokki görünen köy kılavuz istemez.şükür olsunki 11 kardeşiz.ablam çocuksuz değil teyzemler değil halamlar değil.dayımlar değil amcam değil bunu da biliyo.hem allah çocuk vereceği zaman ne olursa olsun verir.iman gücü zayıf olan insanlar gibi konuşunca tepem atıyo.

hayallahım ne biçim insanlar var ya başına gelmeyince anlamıyorlar tabi benim kayınvalidem allah var bişey sölemez daha yardımcı oluır hoş problem bende olmadığından mı acaba yok yok iyidir benim annemlerin ikiside mervenin dediği gibi boşboğaz olduğundan demişlerdir kırmak amaçlı değildir yada önceden öyle gördükleri için kimseyi kafa takmıyoruz kızlar kim ne derse desin önemli olan rabbimin dediği

seher özel değilse sormak istiyorum senin koçiş ne istiyo daha ya.nasıl izin verdi annenlere gitmeye.zorun neeee deseydin ona.

yok mervecim kızıdım gitmicem sinrimi bozuyo benim ya kızla uğraş onla uğraş kaynnamlar evde ev o kadar kalabalık oluyoki nefes alcak yer yok çocuğuda bakamıcam sanıyolar habire biri karışıyo eşimd desen gelir işten kızın yuzune bakar o kadar bide işe iderken ya ev kalabalık ondan yapıyo yada beni bunaltmak ,için bilmiyorum

seherim kocişinle aranı bozma canım üzmeyin birbirinizi bebişinizde var ve büyüyor hergünün tadını çıkarın zaman çok çabuk geçiyor canım aranızdaki sorunları kaçarak değil konuşarak çözün bitanem

valla bilemiyorum gülsümcüm zoru ne ne istersem yapıyo bi dediğimi iki etmiyo maddi yönden sağolsun ama manen kız doğduğundan beri destek olduğunu düşünmemeye başladım depresyona girdi herhalde düzgün konuşmuyo

bence de seherim küslük koymayın araya da bir sor bakalım neden bööle davranıyo, artı evde o kadar kalabalık olması iyi bişey deil ki, enfeksiyon riskiniz artar, sen sezeryan olmadın mı allah korusun dikişlerin falan mikrop kaparsa ya, bunalrı söyle, ne olursa olsun bi operasyon gecirdin sen, olmaz, evin sakin olcak, bir ailen var, herkes herseye karısırsa sen nasıl öğrencen bilcen anneligini. uygun dille anlat canım,zaten aynı apartman, istediği zaman gelir görür torununu, yerleşmesini gerektirecek bir uzaklıkta yokmus ki arada...

eskisi gibi oturup konuşamıyoruz iletişim kopukluğu oldu ondan kaynaklanıyodur valla bunlar beni yakında iğne ipleğe çevircek baba kız çünkü aşırı pimpirikli ve sinirliyimdir ki bunu herkes bilir kimse inanamıyo 20 gün önce doğum yaptığıma düşünün kilo milo kalmadı

neden ama bu ilk çocuğunuz değilmi manen daha iyi olması gerekiyo.anlamıyorum ben bu herifleri.ama sen yinede konuşmayı dene ya.derdini anlatmadan çözüm bulamayız de.

işte öyle değil ayşecim ellerinde evin anahtarı var cat kapı bakıyosun içerdeler ne zaman gelcekleri belli olmaz kayınpederimde kaynanamda aynı annemler uzak onlar geldimi mecbur kalıyo 1 saat uzaktalar
sezeryan oldum ama daha 1 gün yatamadım kız yüzünden bişey olmadıysa olmaz artık neyse başınızı ağrıtmayayım daha fazla bakalım zaman ne göstericek 40 bi çıksa herkesi kovalıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…