İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet asiyecim dün aylinde aynısını yazmış tamam ozaman ben soğanla başlıyım aynı zamanda tarçın bal çörek otunu yapamam demek oluyo bu değil mi?

e iyi işte şebnem, bir 10 gün sonra başlarsın
10 mayıs da anneler günü, anacığımı da bir özledim ki:çok üzgünüm: giderim heralde o haftasonu yanına..
Allahım sen de anneler günlerinde bizi özleyecek evlatlar ver nolursun:Saruboceq:

ankarada bizimkiler canım yaaa, en son sevgililer gününde gittim yanlarına:roflol:

kızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.

öle rüyanda gördüğünü netten yorumlama canım iyi yorumla iyi olsun

Şebo cum ben sana kaç aydır yap şu kürü diyorum...Aşk olsun yaa :)))) Bak bu ay yapmazsan sopa var :))))
Ayşee; evet şebo çıtırdır.. Ama sen benı görmedin.. Şebo 18 ben 14 :)))))
Mervede meksika ateşli çıtır cips :)))))
Gülsüm rüyalara takılma güzelim.. Rüyalara baksaydık biz her ay hamiştik :))))

buay ateşimi sana yolladımm yerimseniben
oooo helee ben kaydirigubbakcemile3 rüyalara baksamm

ayy dimi yaa.kendimi vesveseye sokacak yer arıyorum.ayşee nerde oklavaa vur kafamada aklım başıma gelsin.:roflol:

Ben senın kadar ateşli değilim canım.. En fazla 36,7 de kalıyorum.. :))))

kızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.
aferim nevgülcüm, bir kaç tane de gerilim filmi ardından da dram izleklava:. kızım niye bööle şeylere canını sıkıyosun, hayra yor hayır olsun, yapma bööle şeyler:mymeka:
ah canım yaa çook zor cidden allah yardımcın olsun allah başımızdan annemizi eksik etmesinnn:Saruboceq:
amin canım, valla üzücü ama napayım canları saolsun uzak olsun elden bişii gelmiyo. zaten kurum hattı var ikimizde de , attıgımız adımdan haberdarız annemle, bööle gideriyorum hasretimi ben de

sehercim inşallah canım yaa inşallah...

merhaba kızlar yemek yidim geldim
Benim annem Allah a şükür yakın 1 saatte yanında oluyorum yakında aramızdaki mesafe 10 dk düşcek annemler bizim oturduğumuz semte geliyor :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…