İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet ilk çocuk canım bilemiyorum gülsümcüm şimdilik 20 gün daha sabır diyorum çünkü kırktan sonra ikimiz kalıcaz o zaman sorarım ben ona

seher ev neden kalabalık kimler var kaynanan dışında.aynı apartmandaysan kalabalık neden yapıyolarki.eşinin konuşması lazım onlarla.desin güzel bi dille karımla kızımızı biraz başbaşa bırakın.

aslında varyaa bırakıcaksın başlarına diyceksin buyur bak çok biliyosun geceleri memede ver diyceksin böyle karışanlara sinir oluyorum yaa ayy benimkiler böyle yapsa boğarım heralde

kızlar bu arada o karışımı yemeye devam ediyorum.çörek otunun ne kadar faydalı olduğu hadislerde bile varmış.dilerim faydasını görürüm.

aslında varyaa bırakıcaksın başlarına diyceksin buyur bak çok biliyosun geceleri memede ver diyceksin böyle karışanlara sinir oluyorum yaa ayy benimkiler böyle yapsa boğarım heralde

beyzacım yaşamayınca insan boğarım diyo ama malesef boğamıyosun katlanıyosun.ya saflığa vuruyosun ya cevaplarını veriyosun yada susuyosun.

seherim allah yardımcın olsun ne diyelim en iyisini sen bileceksin artık tez zamanda aranız düzelir inşallah
gülsümüm inşallah faydasını görürsün yumoşların kocaman olur çatlarlar canım
beyzam sen de ne var ne yok
mervecim minik bebişinin(bu arada içimden kızın demek geldi) pıtpıtlarını duyacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde listemizi güncelleyebilirmisin taze anniş

ayy inşallah razişim göcez artık çarşamba gün

sehercim allah yardımcın olsun ama tatlım susarsan sanki içinde patlıcak ondan korkuyorum azıcık yavaştan konuşmaya başla derim:)

razişimmm hadi hayırlısı bakalım listeyi hemen güncelliyorumm

ayşecim kayınvalden gerçekten ayıp etmiş ama salla gitsin gözyaşına değmez canım Allah ın takdiri neyse onu yaşıyoruz Allah ım ne zaman derse o zaman olacak bebeğimiz ameliyat öncesi moralini yüksek tut
Sehercim sende bebeğine kavuştun derken bir sürü başında dert oluştu ya eşinde anlayışlı olmalıydı sanırım kalabalıktan böle yapıyo benim eşimde öle kalabalığı gördü mü benden çıkarır hırsını

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
16 mayıs... rahel
24 mayıs ...zeytin1007
1 haziran ... nevgül
8 haziran .. bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran .... cetrefilli
..................alabama
............. ....aylint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Ege
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

Son düzenleme:
beyzacım yaşamayınca insan boğarım diyo ama malesef boğamıyosun katlanıyosun.ya saflığa vuruyosun ya cevaplarını veriyosun yada susuyosun.

haklısın canımda sinirleniyorum böyle insanlara bırak mutlu olsunlar niye huzur bozarlar anlamam

bizde çalışmalara başladık işte bu ay çok düşünmemeye karar verdim hayırlısı olur inş

haklısın canımda sinirleniyorum böyle insanlara bırak mutlu olsunlar niye huzur bozarlar anlamam

bizde çalışmalara başladık işte bu ay çok düşünmemeye karar verdim hayırlısı olur inş

valla bende anlamıyorum neden huzur bozduklarını canım.

hayırlısı olsun beyzacım evet kafaya takmamak en doğrusu ama olmuyor sanırım inşallah bu ay güldürür yüzümüzü rabbim

Selam kızlar cumadan berı hastanede yatıyoruz persembe ası vuruldu ve hıÇ atesı dusmedı oglumun cuma yattık bugun Çıktık sızde nevar ne yok

23 haziran çok ya 20 olsa olmazmı ayy düşünmesi bile heyecan veriyor ama hüsranlığa alıştım en azından hayali bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…