evet ilk çocuk canım bilemiyorum gülsümcüm şimdilik 20 gün daha sabır diyorum çünkü kırktan sonra ikimiz kalıcaz o zaman sorarım ben ona
işte öyle değil ayşecim ellerinde evin anahtarı var cat kapı bakıyosun içerdeler ne zaman gelcekleri belli olmaz kayınpederimde kaynanamda aynı annemler uzak onlar geldimi mecbur kalıyo 1 saat uzaktalar
sezeryan oldum ama daha 1 gün yatamadım kız yüzünden bişey olmadıysa olmaz artık neyse başınızı ağrıtmayayım daha fazla bakalım zaman ne göstericek 40 bi çıksa herkesi kovalıcam
aslında varyaa bırakıcaksın başlarına diyceksin buyur bak çok biliyosun geceleri memede ver diyceksin böyle karışanlara sinir oluyorum yaa ayy benimkiler böyle yapsa boğarım heralde
seherim allah yardımcın olsun ne diyelim en iyisini sen bileceksin artık tez zamanda aranız düzelir inşallah
gülsümüm inşallah faydasını görürsün yumoşların kocaman olur çatlarlar canım
beyzam sen de ne var ne yok
mervecim minik bebişinin(bu arada içimden kızın demek geldi) pıtpıtlarını duyacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde listemizi güncelleyebilirmisin taze anniş
beyzacım yaşamayınca insan boğarım diyo ama malesef boğamıyosun katlanıyosun.ya saflığa vuruyosun ya cevaplarını veriyosun yada susuyosun.
seherim allah yardımcın olsun ne diyelim en iyisini sen bileceksin artık tez zamanda aranız düzelir inşallah
gülsümüm inşallah faydasını görürsün yumoşların kocaman olur çatlarlar canım
beyzam sen de ne var ne yok
mervecim minik bebişinin(bu arada içimden kızın demek geldi) pıtpıtlarını duyacaksın inşallah sağlıklı bir şekilde listemizi güncelleyebilirmisin taze anniş
haklısın canımda sinirleniyorum böyle insanlara bırak mutlu olsunlar niye huzur bozarlar anlamam
bizde çalışmalara başladık işte bu ay çok düşünmemeye karar verdim hayırlısı olur inş
13 haziran canım bakalım artık haziran ayı bana uğur getircekmi doğduğum ay olurda:))
13 haziran canım bakalım artık haziran ayı bana uğur getircekmi doğduğum ay olurda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?