İnatla bir gün ANNE olacağım !

geçmiş olsun emelcim hayırdır neden ateşlendi üşüttünüzmü yoksa yavrum kıyamam ben ona emelcim acaba nazarmı oldu senin oğluşun ya çok hastalandı sanki

hayallahım yiğitimiz iyi dimi şimdi canım gelmiş geçmiş olsun allahım bundan sonra iğnelik ilaçlık bir durum yaşatmasın inşallah yavrum yeter demiştir artık sen yinede herzaman oku güzelim birileri gelip gittimi hemen oku canım allahım nazarlardan korusun

geçmiş olsun emelcim yiğitimiz nazara geliyo sanırım canım bak seherciminkide kabızmış yavrum ağlıyomuş sürekli geçmiş olsun tekrar tekrar Allah bebeklerinize sağlık versin canlarım

Selam kızlar cumadan berı hastanede yatıyoruz persembe ası vuruldu ve hıÇ atesı dusmedı oglumun cuma yattık bugun Çıktık sızde nevar ne yok
emeeeliiiiim çok gecmiş olsun allah tez zamanda kurtarsın oğlusun pamuk gibi sağlıklı olsun inşallah
afiyet olsun kızlar emelim seherim geçmiş olsun canlarım allah sağlık versin
herkese afiyet olsun kızlar, emremin annesi de benim popoma kurban olsun:roflol: mervecim benim ameliyattan dolayı değişebilir adetim diye düşünüyorum ama şu kosullarda 11 haziran olacak

selam kızlar ben karnımı doyurdum geldim:1closedeyes:
kız aylin nerelerdesin sen nasılsın fıstık

cadıııııııııııııı nerelerdesin seeennn.biz iyiyiz sen nasılsın ne yaptın.

selam kızlar ben karnımı doyurdum geldim:1closedeyes:
kız aylin nerelerdesin sen nasılsın fıstık
ne kızıyosunuz yaalülülülülülü
ben en son doç.dr.a sonuçlarımı gösterdim, dedi ki beynin kendi işleri yola koymuş, bunun sana bi zararı yok inşallah..
yani özetle iyiyim kızlar,çok şükürhihoyyyt
sizde yeni haberler var mı?

bizde yeni haberler yok sen çalışmalara ne zaman başlıyosun.

emelcimmm çooook geçmiş olsun ya oğluşunaa allah başka sıkıntı vermesin..

aylincimmmm ay ne güzel bir haber verdinn gülümmmmmmmm geçmişşşşşşş olsunnn hihoyyyt

bizde yeni haberler yok sen çalışmalara ne zaman başlıyosun.

size hep dedimya şu rahatsızlığımdan sonra, başka dert olmadan bebek olsun diye beklenen zamanların kıymetini bildim diye... bana ders oldu yaşadığım süreç kızlar...
dolayısıyla ben çalışma demek istemiyorum artık, yeni parolamız şu olsun bence:
ÇALIŞMAYI BIRAK SEVİŞMEYE BAK!
yani ben artık kendimi kasmak istemiyorum, ne zaman olacaksa olsun, ama korunmayı bıraktık tabi haftasonu

emelcimmm çooook geçmiş olsun ya oğluşunaa allah başka sıkıntı vermesin..

aylincimmmm ay ne güzel bir haber verdinn gülümmmmmmmm geçmişşşşşşş olsunnn hihoyyyt
oy güzel hamişşş,sağolkaydirigubbakcemile3
sen nasılsın, bebişimiz nasıl?

evet ya bu daha güzel.çalışma deyince ne o ev ödevi gibi.elektrikler kesildi hocam ödevimi yapamadım.:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…