İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay cnm benim çok şükür iyim bakalım yarın kontrolümüz var aylincim doktor teyzemiz ne dicekdelikafadulden
inşallah minicikimiz ve sen çokk güzel haberler verirsin bizekaydirigubbakcemile3
evet ya bu daha güzel.çalışma deyince ne o ev ödevi gibi.elektrikler kesildi hocam ödevimi yapamadım.:roflol:
di mi, hem elektrikler kesilse bile sevişebiliyosun:roflol:

aylincim iyi olmana sevindim canım parolayı da çok sevdim allah hepimize sağlık versin önce

ayliiiin hoşgeldin canım ne var ne yok? moralin daha iyi de mi? bu arada kayıp görünce şebo geldi aklıma şebo ne alemde görüşen var mı?

aylincim iyi olmana sevindim canım parolayı da çok sevdim allah hepimize sağlık versin önce
sağol sinemcim, aminn.. di mi parola budur bence:jeyyar:
ayliiiin hoşgeldin canım ne var ne yok? moralin daha iyi de mi? bu arada kayıp görünce sen geldin aklıma şebo ne alemde görüşen var mı?
hoşbulduk ayşee,iyiyim çok şükür. hihoyyyt

valla ben ameliyat olcam ondan sonra cocuk olcak diye ipin ucunu da kacırdım püfür püfür sigara da içiyorum kimyasal çer çöp ne varsa yiyorum daallah sonumu hayretsin)

kistin alınması lazım artık aylincim, rahim filminde tek tüpüm tıkalı cıktı sağdaki, solda da zaten çikolata kistim var bu şekilde hamile kalmam hemen hemen imkansız

canım sağlığına kavuşucan ne güzel,sonra da gelicek bebişin inşallah...
sebebini bilip tedavi olabilmek de çok önemli ve nimet
ne zaman ameliyat?..

geçmiş olsun emelcim yiğitimiz nazara geliyo sanırım canım bak seherciminkide kabızmış yavrum ağlıyomuş sürekli geçmiş olsun tekrar tekrar Allah bebeklerinize sağlık versin canlarım

afiyet olsun kızlar emelim seherim geçmiş olsun canlarım allah sağlık versin

ahh ya yiğidimiz de çok mu nazara geliyor
maşallah diyelim hep annesi nazar değmesin

emel hoşgeldin çok çok geçmiş olsun inan üzüldüm dilerim şimdi iyisinizdir.

emelcimmm çooook geçmiş olsun ya oğluşunaa allah başka sıkıntı vermesin..

aylincimmmm ay ne güzel bir haber verdinn gülümmmmmmmm geçmişşşşşşş olsunnn hihoyyyt

valla ben ameliyat olcam ondan sonra cocuk olcak diye ipin ucunu da kacırdım püfür püfür sigara da içiyorum kimyasal çer çöp ne varsa yiyorum daallah sonumu hayretsin)

tesekkur ederım kızlar ınsallah oğlum daha ıyı olacak ayse ıçme su zıkkımıklava:fisfisfisfisfisfis

emelim gecmiş olsun canım oğluşuna valla bu ufaklıklar bizi talan edicek anacım
aylinim hoş geldin dediğim çıkmış şükür bişeyciğin yok
beyzacım sen nasılsın canım
ayşe kız sen tuturuyon mu bırak kız şunu kendini değil gelecek olan miniğini düşüün
mervecim bakalım senin ufaklıkın pıt pıtı nasıl hızlı atıcak göreceksin annesi

canım sağlığına kavuşucan ne güzel,sonra da gelicek bebişin inşallah...
sebebini bilip tedavi olabilmek de çok önemli ve nimet
ne zaman ameliyat?..
doğru diyosun aylin yaaa en azından dermansız dert deil de işte etrafta salakca yapılan konusmalar can sıkıcı... ameliyat 20si dedik de biraz tuzluya patlıyo denkleştirmeye calısıyoruz, o yüzden bu ayın sonun bulacak sanırım
tesekkur ederım kızlar ınsallah oğlum daha ıyı olacak ayse ıçme su zıkkımıklava:fisfisfisfisfisfis
emelcim ama can sıkılınca üstüne bir sigara iyi gidiyo yaaa

amaaaan seher,miniciğin gelmesine kadar ben bu gidişle verem olurum dertten( sigara şimdilik avutuyo, o da avutmazsa içkiye vuracam kendimi şaka şaka da valla bu aralar hiç esirgemiyorum sağlıklı yasam diye diye kendimi parcaladım elde ne var kocaaaaaman sıfır((

kızmayın karamsarlıgıma, cahil bir hödükten ve o hödük de eşimin annesi olunca kısır damgasını yiyiverdim beş dakkada..artı emre de sperm sayımı yaptırdı ya sanki nispet gibi kardeşi hastaneden alıp gelmiş sonucu bana veriyo annesinin yanında, allah emreme uzun saglıklı ömürler versin, ben hep onun iyiligini isterim ama bir böbürlenme ki sormayın, sanki bizim cocugumuzu kendi doguracak, emreme dedim sperm sonucunu cerceveletelim de duvarına assın annen dedim(((

böyle deme be herşeyin zamanı var.sen yinede dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…