inşallah minicikimiz ve sen çokk güzel haberler verirsin bizekaydirigubbakcemile3ay cnm benim çok şükür iyim bakalım yarın kontrolümüz var aylincim doktor teyzemiz ne dicekdelikafadulden
di mi, hem elektrikler kesilse bile sevişebiliyosun:roflol:evet ya bu daha güzel.çalışma deyince ne o ev ödevi gibi.elektrikler kesildi hocam ödevimi yapamadım.:roflol:
evet canım yaa özledik kız seni.:1hug:inşallah minicikimiz ve sen çokk güzel haberler verirsin bizekaydirigubbakcemile3
di mi, hem elektrikler kesilse bile sevişebiliyosun:roflol:
evet canım yaa özledik kız seni.:1hug:
aylincim iyi olmana sevindim canım parolayı da çok sevdim allah hepimize sağlık versin önce
sağol sinemcim, aminn.. di mi parola budur bence:jeyyar:aylincim iyi olmana sevindim canım parolayı da çok sevdim allah hepimize sağlık versin önce
hoşbulduk ayşee,iyiyim çok şükür. hihoyyytayliiiin hoşgeldin canım ne var ne yok? moralin daha iyi de mi? bu arada kayıp görünce sen geldin aklıma şebo ne alemde görüşen var mı?
valla ben ameliyat olcam ondan sonra cocuk olcak diye ipin ucunu da kacırdım püfür püfür sigara da içiyorum kimyasal çer çöp ne varsa yiyorum daallah sonumu hayretsin)
kistin alınması lazım artık aylincim, rahim filminde tek tüpüm tıkalı cıktı sağdaki, solda da zaten çikolata kistim varayşe ameliyat mı olcan?! neden? benim haberim yokk
kistin alınması lazım artık aylincim, rahim filminde tek tüpüm tıkalı cıktı sağdaki, solda da zaten çikolata kistim varbu şekilde hamile kalmam hemen hemen imkansız
geçmiş olsun emelcim yiğitimiz nazara geliyo sanırım canım bak seherciminkide kabızmış yavrum ağlıyomuş sürekli geçmiş olsun tekrar tekrar Allah bebeklerinize sağlık versin canlarım
afiyet olsun kızlar emelim seherim geçmiş olsun canlarım allah sağlık versin
ahh ya yiğidimiz de çok mu nazara geliyor
maşallah diyelim hep annesi nazar değmesin
emeeeliiiiim çok gecmiş olsun allah tez zamanda kurtarsın oğlusun pamuk gibi sağlıklı olsun inşallah
herkese afiyet olsun kızlar, emremin annesi de benim popoma kurban olsun:roflol: mervecim benim ameliyattan dolayı değişebilir adetim diye düşünüyorum ama şu kosullarda 11 haziran olacak
emel hoşgeldin çok çok geçmiş olsun inan üzüldüm dilerim şimdi iyisinizdir.
emelcimmm çooook geçmiş olsun ya oğluşunaa allah başka sıkıntı vermesin..
aylincimmmm ay ne güzel bir haber verdinn gülümmmmmmmm geçmişşşşşşş olsunnn hihoyyyt
valla ben ameliyat olcam ondan sonra cocuk olcak diye ipin ucunu da kacırdım püfür püfür sigara da içiyorum kimyasal çer çöp ne varsa yiyorum daallah sonumu hayretsin)
doğru diyosun aylin yaaa en azından dermansız dert deil de işte etrafta salakca yapılan konusmalar can sıkıcı... ameliyat 20si dedik de biraz tuzluya patlıyo denkleştirmeye calısıyoruz, o yüzden bu ayın sonun bulacak sanırımcanım sağlığına kavuşucan ne güzel,sonra da gelicek bebişin inşallah...
sebebini bilip tedavi olabilmek de çok önemli ve nimet
ne zaman ameliyat?..
emelcim ama can sıkılınca üstüne bir sigara iyi gidiyo yaaatesekkur ederım kızlar ınsallah oğlum daha ıyı olacak ayse ıçme su zıkkımıklava:fisfisfisfisfisfis
amaaaan seher,miniciğin gelmesine kadar ben bu gidişle verem olurum dertten( sigara şimdilik avutuyo, o da avutmazsa içkiye vuracam kendimi şaka şaka da valla bu aralar hiç esirgemiyorum sağlıklı yasam diye diye kendimi parcaladım elde ne var kocaaaaaman sıfır ((
emel oğluşun hasta mı? canım çokk geçmiş olsun,nesi var?tesekkur ederım kızlar ınsallah oğlum daha ıyı olacak ayse ıçme su zıkkımıklava:fisfisfisfisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?