İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol: bencedee.ayşeemmm kuzumm kaç yıllık evlisin gül geç anacım.dalga geç sende onlarla.sen niye sinir oluyosun onlar sinir olsun.:dilcikar:

hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile3
hayırlı zamanda olsun inşallah

offf yaaa hayret bişey,çok kızıyorum çokkk!!!! ben susayım en iyisi..
ayşem sen diyosun işte,cahil... takma canım ya. sen için rahat tedavini ol,sonra gör bak bebişin koşa koşa gelicek inşallah

ben ilk zamanlar dr gitmeye başladığım günlerden bir gün gittim eve geldik ömerimle ne dedi dr diye sordu kaynanam ömerde anne gelişme yk dedi.yüzünü buruşturdu bende dedim eyvah anne oğlun zürriyetsiz kalcak iyisimi sen bi daha evlendir.:)))) sen de gül ayşecim.

manyak bunlar ya uyuz oluyom bu kayınvalıde mılletıne
emel oğluşun hasta mı? Canım çokk geçmiş olsun,nesi var?

evet canım cuma gunu atesı vardı hastaneye yattık bugun çıktık

boşver ayşem kafana takma cahil insanları emren senin yanında seviyor ve seviliyorsun gerisi çokda önemli değil zaten yaradan allahım bize bebiş vercekse verir başkası ne derse desin onların bizi üzmesine izin vermiyecez tamam mı sigara ve alkolden de uzak dur canımıniçi

valla hani bi şarkı yapmışlar kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun tıkmalı :) kaydirigubbakcemile3 valla uzak olucak en iyisi kendi ananda onun anasıda kaışan görüşen olmucak ne güzel ama o şans bizde yok malesef

evet en güzeli iki tarafında uzak olması.ama malesef annem uzakta kaynanam burnumun dibinde.:roflol:

Canım aylincim gelmiş kız hadi gözün aydın iyiymişin inşallah önümüzdeki ayada hamiş haberini alırız cnm benim.
Ayşem ya evleneli ne kadar az zaman olmuş daha senin boşver kasma kendini sen erken öğrenip tedavine başlamışsın onlara ne sanki onlara mı doğuruvercen çocuğu ne demiş atalarımız Cahille etme sohbet edersin diline zahmet sen bildiğin yoldan şaşma cnm

bazen işe yaramıyorda değil hani.mesela geçen gün beğendiğim bir hırka vardı ömer bu ay almayalım dedi.o hemen atıldı o hırkayı alıyosun ona ben maaşımı alınca veririm sana parasını.:))

benim kayınvalidem ne yapmış biliyormusunuz kızlar hıdırllezde bir kağıda bebek çizmiş üstüne bebek yazmış yanlarından ok çıkartmış raziye gazi yazmış yanına dua yazmış bir başka kağıda da görümcem için hayırlı bir eş çizmiş onu ağaca asmış bende tesadüf gördüm aslında çok hoşuma gitti allah razı olsun herkonuda iyidir bazen onunda lafı olur ama kulak arkası yaparım

yani hepte kötü olmuyolar dediğin gibi birazda kulak arkası yapmak lazım.hatta ben bazen eşimin olduğu yerde susuyorum o veriyo cevabı.

hayırlısıyla sağlıkla hepimiz inşallah canımm

yok benimde şikayetim yoktu canım allah razı olsun şimdiye kadar herşeyimi yapar ne istesem yapar kayınvaldem ama benim kızce gelince değişti huyusuyu sanki o doğurmuş gibin davranıyo beni kızıdranda o oluyo seste çıkaramıyorum kıza bile yaklaşırken annecim diyo ki kendisi babanne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…