kızmayın karamsarlıgıma, cahil bir hödükten ve o hödük de eşimin annesi olunca kısır damgasını yiyiverdim beş dakkada..artı emre de sperm sayımı yaptırdı ya sanki nispet gibi kardeşi hastaneden alıp gelmiş sonucu bana veriyo annesinin yanında, allah emreme uzun saglıklı ömürler versin, ben hep onun iyiligini isterim ama bir böbürlenme ki sormayın, sanki bizim cocugumuzu kendi doguracak, emreme dedim sperm sonucunu cerceveletelim de duvarına assın annen dedim(((
hoşbulduk canımkaydirigubbakcemile3emelim gecmiş olsun canım oğluşuna valla bu ufaklıklar bizi talan edicek anacım
aylinim hoş geldin dediğim çıkmış şükür bişeyciğin yok
beyzacım sen nasılsın canım
ayşe kız sen tuturuyon mu bırak kız şunu kendini değil gelecek olan miniğini düşüün
mervecim bakalım senin ufaklıkın pıt pıtı nasıl hızlı atıcak göreceksin annesi
hayırlı zamanda olsun inşallahdoğru diyosun aylin yaaa en azından dermansız dert deil de işte etrafta salakca yapılan konusmalar can sıkıcı... ameliyat 20si dedik de biraz tuzluya patlıyo denkleştirmeye calısıyoruz, o yüzden bu ayın sonun bulacak sanırım
emelcim ama can sıkılınca üstüne bir sigara iyi gidiyo yaaa
offf yaaakızmayın karamsarlıgıma, cahil bir hödükten ve o hödük de eşimin annesi olunca kısır damgasını yiyiverdim beş dakkada..artı emre de sperm sayımı yaptırdı ya sanki nispet gibi kardeşi hastaneden alıp gelmiş sonucu bana veriyo annesinin yanında, allah emreme uzun saglıklı ömürler versin, ben hep onun iyiligini isterim ama bir böbürlenme ki sormayın, sanki bizim cocugumuzu kendi doguracak, emreme dedim sperm sonucunu cerceveletelim de duvarına assın annen dedim(((
:roflol: bencedee.ayşeemmm kuzumm kaç yıllık evlisin gül geç anacım.dalga geç sende onlarla.sen niye sinir oluyosun onlar sinir olsun.:dilcikar:
ayşe gülsüm doğru sölüyo, en çok senin aldırmaman canlarını sıkar...
bak bi arkadaşım oldu kist ameliyatı şimdi bebek bekliyoo,hiçbişe takma sen, biraz amaaaan boşver demeye çalışsaolun kızlar, işte kafamdan atabilsem bi şu durumu... neyse yaaa olan emreme oldu benim de bri kıyafetim olduhihoyyyt
manyak bunlar ya uyuz oluyom bu kayınvalıde mılletınekızmayın karamsarlıgıma, cahil bir hödükten ve o hödük de eşimin annesi olunca kısır damgasını yiyiverdim beş dakkada..artı emre de sperm sayımı yaptırdı ya sanki nispet gibi kardeşi hastaneden alıp gelmiş sonucu bana veriyo annesinin yanında, allah emreme uzun saglıklı ömürler versin, ben hep onun iyiligini isterim ama bir böbürlenme ki sormayın, sanki bizim cocugumuzu kendi doguracak, emreme dedim sperm sonucunu cerceveletelim de duvarına assın annen dedim(((
emel oğluşun hasta mı? Canım çokk geçmiş olsun,nesi var?
manyak bunlar ya uyuz oluyom bu kayınvalıde mılletıne
benimkinin birde batıl inanışları var deli oluyom.köydeyken tutturmuş dikenin altından geç diye töbe töbee.dedim buyur sen geç çok istiyosan ben böle şeylere asla inanmam yapmam.
kuzumm,iyi şimdi di mi?manyak bunlar ya uyuz oluyom bu kayınvalıde mılletıne
evet canım cuma gunu atesı vardı hastaneye yattık bugun çıktık
valla hani bi şarkı yapmışlar kaynanayı napmalı kaynar kazana atmalı yandım gelin dedikçe altına odun tıkmalı :) kaydirigubbakcemile3 valla uzak olucak en iyisi kendi ananda onun anasıda kaışan görüşen olmucak ne güzel ama o şans bizde yok malesef
benim kayınvalidem ne yapmış biliyormusunuz kızlar hıdırllezde bir kağıda bebek çizmiş üstüne bebek yazmış yanlarından ok çıkartmış raziye gazi yazmış yanına dua yazmış bir başka kağıda da görümcem için hayırlı bir eş çizmiş onu ağaca asmış bende tesadüf gördüm aslında çok hoşuma gitti allah razı olsun herkonuda iyidir bazen onunda lafı olur ama kulak arkası yaparım
Canım aylincim gelmiş kız hadi gözün aydın iyiymişin inşallah önümüzdeki ayada hamiş haberini alırız cnm benim.
Ayşem ya evleneli ne kadar az zaman olmuş daha senin boşver kasma kendini sen erken öğrenip tedavine başlamışsın onlara ne sanki onlara mı doğuruvercen çocuğu ne demiş atalarımız Cahille etme sohbet edersin diline zahmet sen bildiğin yoldan şaşma cnm
eveeeeeeeeeeet:roflol:Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kayınvalıde olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?