ya emelcim ona göre bak sonra senin de gelinin olcak eskiden daha da kötüymüş kızlar halimize bence şükretmeliyiz benim babannem çok cadıymış annemlere çektirmiş yani bide babamda annemin yanında da olmaz annesi tarafta olurmuş ya allahımıza çok şükür
evet razişim en azından eşlerimiz bizden yana oluya allaha şükür
bu arada benim adam eve gel diye tuturdu bu gün kafasına taş düştü herhal
evet razişim en azından eşlerimiz bizden yana oluya allaha şükür
bu arada benim adam eve gel diye tuturdu bu gün kafasına taş düştü herhal
sehercim aslında senin kayınvaliden kötü niyetli değil belkide ilk torunun sarhoşluğudur benim kayınvalidem de çok iyidir bir yada iki lafı biraz gücüme gitti ama hiçbir zaman onu kırıcak ne surat ne de bişey demişimdir herşeyimi yapar bazen evde yanlı kaldımı temizlik bile yapar allah razı olsun
sen evde diil misin?
yok aylincim annemdeyim ben gitmeyi düşünmüyorum bu günde yarın giderim gülsümcüm gitsemde aynı tas aynı hamam olucak bildiğim için biz eve herkes bize huraaaaa ne dersem diyeyim
UYUZ OLUYOM BENIMKIDE GETIR ÇOCUGUMU BANA DEDI BENDE O SENIN ÇOCUGUN DEGIL BENIM DEDIMyok benimde şikayetim yoktu canım allah razı olsun şimdiye kadar herşeyimi yapar ne istesem yapar kayınvaldem ama benim kızce gelince değişti huyusuyu sanki o doğurmuş gibin davranıyo beni kızıdranda o oluyo seste çıkaramıyorum kıza bile yaklaşırken annecim diyo ki kendisi babanne
NE YAPSAKMIS BAK SEN:tomato:eveeeeeeeeeeet:roflol:
kızlar aramızda bir müstakbel kayınvalide var! napsakkiÇok üzgünüm çoooklülülülülülü
kız emel bak bize yapılanları sen yapmakaydirigubbakcemile3
gülsümüm annem diyeyim bende pek kayınvalide lafından hoşlanmam zaten oda başkasının yanında kayınvalide değilim ben anneyim der 56 -57 yaşlarında maşallah ama bizim de bebiş olsa iki tarafında ilk torunu olacak bende seher gibi olurum ama bu kırkı çıkana kadar olur bende yardım isterim sanırım tabi bu kocişle benim iletişimimizi bozmamak şartıylasengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?