İnatla bir gün ANNE olacağım !

:roflol::roflol:
ben bihaberim ya olanlardan
ohhhh, kızım olursa sana verim ben:roflol:

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmm bizi sorarsanız bu sıcakta olabildiğince iyiyizzzz pişiyoruz anasını satimmmmm-tatlicadiarzu-ee sizler napyonuz ne var ne yokkkkk dökülün bakalımmm bekliyorummmkaydirigubbakcemile
hepinizi öpüyoruz canlarımmm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz

hoşgeldin cici anne.valla bende bişey yok.

evet sanırım benimde senin annen gibi olur ama ben ona fazla takmam zaten benim ev şimdilik uzakta ama kısa süre sonra aynı ilçeye taşıncaz evi iki annemede yakın tutmayacağım allahın izniyle:1closedeyes:

kız kusmedik sadece konuşmuyoruz adam lohusa sendromuna girdi herhalde iletişim kopukluğu var bizde az kaldı 20 gün sabır çekicez daha ondan sonra delikafadulden:teselli:
GECECEK OGUNLERDE ESKI TADI OLMUYO BEACELEYE GELIYO ÇOCUK AGLIYACAK DIYE
ben bihaberim ya olanlardan

ohhhh, kızım olursa sana verim ben:roflol:
GUZEL OLURSA ALIRIM SEKERIM

AYSEM BIZ IYI OLMAYA CALISIYORUZ PERSEMBE ASI VURDURDUM ATESLENDI 4 GUN HASTANEDE YATTIK SIMDI IYIYIZ EVDE YATIYORUZ

eh emel kız biz adamla konuşamıyoz diyom sen diyon aceleye geliyo tadı olmuyo kusura bakmasın o iş için baya uzun beklicek

ne bılım kuzum ben yanlıs mı anladım cumleyı "az kaldı 20 gün sabır çekicez daha ondan sonra" konuyu bılmedıgım ıçın

evet sanırım benimde senin annen gibi olur ama ben ona fazla takmam zaten benim ev şimdilik uzakta ama kısa süre sonra aynı ilçeye taşıncaz evi iki annemede yakın tutmayacağım allahın izniyle:1closedeyes:

bencede uzak tut en güzeli.uzakta olunca hem kıymetli olunuyo hemde kıymet biliniyor.:1closedeyes:

hoşgeldin ayşemmŞeniz
GUZEL OLURSA ALIRIM SEKERIM
allalla,bakalım vercez mi:dilcikar:
burdan şu çıkıyo hanımlar ilerde meşhur söz değişecekğlan evi naz evi:roflol:
eh emel kız biz adamla konuşamıyoz diyom sen diyon aceleye geliyo tadı olmuyo kusura bakmasın o iş için baya uzun beklicek
:roflol: Allah iyiliğinizi versin

hepatıt asısı vurdurduk zatı hastaydı vucudu dırençsız kalmıs

canım vurulmadan sormadın mı hastayken vurulmaz çünkü yaa azramdan biliyorum önce doktora kontrole gönderdiler sonra doktor okeyleyince vurdular aşıyı hatta ben gripim diye tetanoz aşısı bu arada onu bile doktora danıştılar öncee umarım şimdi daha iyidir oğluşun canımmm

ıyı aysem zatı dr.kontrolunde vurdurduk ama vucud kırgınlıgı varmıs asıyı vurunca daha çok meydana çıktı 5 lı karma ve veremı vurmadı haftaya vuracak

kızlar bugün gelemedim..dr a fetal eko kontrolüne gittik..iyiymiş oğluşumun kalbi çok şükür..sonra ordan çıkınca da kocişle alışverişe...kardeşimin düğünü için elbise ayakkabı aldım...işte böyle canlar...
emelcim yiğitimize çook geçmiş olsun...umarım bu son olur..biraz toparlar kendini kuzum..
seher hayatım sen de yarın evine git ki ara çok açılmasın canım benim..daha da çok kopmayın...
adaşım canım...inşallah miniğinin kalbi dr teyzesinin odasını güm güm inletsin yarın...dualarım seninle...
teyzelerini öpüyo kuzucuğum....herkese hayırlı geceler...

günaydın hatunlar nasılsınız ben iyiym canlarım ay hepimiz bu kaynanalardan çekiyomuşuz demek ben dedim eşim gidince oh artık 1 yıl bebek lafı duymicam kaynanamda duydu güldüm pis pis :jeyyar:
merve izş. güzel haberlerle geleceksin canım asiş raziş ayşeler mervişler seherim emeller aylinim gülsümüm beyzam ay unuttuğum varsa kusura bakmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…