ben bihaberim ya olanlardan:roflol::roflol:
ohhhh, kızım olursa sana verim ben:roflol:UYUZ OLUYOM BENIMKIDE GETIR ÇOCUGUMU BANA DEDI BENDE O SENIN ÇOCUGUN DEGIL BENIM DEDIM
NE YAPSAKMIS BAK SEN:tomato:
BANA GELEN GELIN YSADI AMA TEK SART AZCIK SUSLU OLCAK BENLE KUAFORE FELAN GIDECEK ALISVERISE GIDECEK AZCIK KENDINE BAKACAK OĞLUŞUMA CILVELI OLACAK GECELERI :roflol::roflol::roflol:
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmm bizi sorarsanız bu sıcakta olabildiğince iyiyizzzz pişiyoruz anasını satimmmmm-tatlicadiarzu-ee sizler napyonuz ne var ne yokkkkk dökülün bakalımmm bekliyorummmkaydirigubbakcemile
hepinizi öpüyoruz canlarımmm mucuksss mucukssssŞenizŞeniz
ben bihaberim ya olanlardan
biliorum canımmm Şeniz
GECECEK OGUNLERDE ESKI TADI OLMUYO BEkız kusmedik sadece konuşmuyoruz adam lohusa sendromuna girdi herhalde iletişim kopukluğu var bizde az kaldı 20 gün sabır çekicez daha ondan sonra delikafadulden:teselli:
GUZEL OLURSA ALIRIM SEKERIMben bihaberim ya olanlardan
ohhhh, kızım olursa sana verim ben:roflol:
selam milletttttkaydirigubbakcemile3
nasılsınız bakalımmm bizi sorarsanız bu sıcakta olabildiğince iyiyizzzz pişiyoruz anasını satimmmmm-tatlicadiarzu-ee sizler napyonuz ne var ne yokkkkk dökülün bakalımmm bekliyorummmkaydirigubbakcemile
evet sanırım benimde senin annen gibi olur ama ben ona fazla takmam zaten benim ev şimdilik uzakta ama kısa süre sonra aynı ilçeye taşıncaz evi iki annemede yakın tutmayacağım allahın izniyle:1closedeyes:
hoşgeldin ayşemmŞenizselam milletttttkaydirigubbakcemile3
allalla,bakalım vercez mi:dilcikar:GUZEL OLURSA ALIRIM SEKERIM
:roflol: Allah iyiliğinizi versineh emel kız biz adamla konuşamıyoz diyom sen diyon aceleye geliyo tadı olmuyo kusura bakmasın o iş için baya uzun beklicek
al işte tipik bir kayınvalide lafı! yok caydım vermem kızımı sana, anlaşıldı senin şimdiden başlamış:roflol:elımızı sallasak 50 tane kız bulurum pamuk yumagıma şakkıdı
hoşbulduk canımmm:1hug:hoşgeldin cici anne.valla bende bişey yok.
niye ateşlendi ki canım ya kıyamam onaaa çok geçmiş olsun emoşummmAYSEM BIZ IYI OLMAYA CALISIYORUZ PERSEMBE ASI VURDURDUM ATESLENDI 4 GUN HASTANEDE YATTIK SIMDI IYIYIZ EVDE YATIYORUZ
hoşgeldin ayşemmŞeniz
hepatıt asısı vurdurduk zatı hastaydı vucudu dırençsız kalmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?