İnatla bir gün ANNE olacağım !

allah kucağımızı boş bırakmasın
hele benimki pazar günü ne diyo seninki doğsaydı nekadarlık olurdu dedi 4 aylık dedim bende hiç kızmadım sanki gıcıklığına soruyo gibi geliyo ama
takmadım valla olursa olur olmazsa canım sağolsun dedim yer içer gezerim nasıl allah hayılısını sağlıklısını versin canlarım
ya 19 mayısta da çalışmamı olur yaaaaaaaaaa :roflol:

bende varım günaydın kızlar bize tatil yok anlaşılan merve dr gelince bizede haber verse merak ederim ben

günaydın kızlar..ben çalışmıyorum ama yalnız bırakmiim dedim sizi...kocişim uyuyo daha...ben de onu beklerken size bi merhaba diyim dedim...

günaydın mervecim ve minik egecim maşallah egemize gelişimi gayet iyiymiş sanırım mervem sağsalim kucağına al canım hayırlısıyla

günaydın mervecim ve minik egecim maşallah egemize gelişimi gayet iyiymiş sanırım mervem sağsalim kucağına al canım hayırlısıyla

sağol hayatım...kalbi maşallah iyi çıktı...perşembe de aylık rutin kontrolümüz var...bakalım kaç kilo oldu danacık..bu arada biz ege isminden vazgeçtik mecburen...babamız istemiyomuş..biz de iletişim kopukluğu yaşıyomuşuz da haberimiz yokmuş kızlar :roflol: şimdilik yine isimsiz kaldı oğluşum...artık ben düşünmüyom..kızdım kocişe...o koysun...saçma sapan bişey bulmasa bari :sm_confused:

hoşbulduk razişim
huşgeldin mervecim sağol uyusun tabi adam tatil sonuçta

bizde öyle dedik zaten oğluşumla..babamızı uyandırmadan kaçtık yanından...sende ne var ne yok..daha sökülemedi mi o gelemeyesiciler...

maşallah allah nazarlardan saklasın bitanem hayallah bizde senin oğluşa ege diyip duruyoz çocuk da şaşıracak kkdaki topikteki teyzeler ege diyor siz başka diyecek:roflol:hayırlısı olsun canım

maşallah allah nazarlardan saklasın bitanem hayallah bizde senin oğluşa ege diyip duruyoz çocuk da şaşıracak kkdaki topikteki teyzeler ege diyor siz başka diyecek:roflol:hayırlısı olsun canım

bizim isim de emelin yiğite benzeyecek valla...son anda babası nüfusa bi isim yazdırcak gelcek karşıma bu gidişle kaydirigubbakcemile3

valla mervecim gelemediler bir türlü her akşam eşim eve gelip adet oldun mu diye soruyo annem arayıp her akşam soruyo düşün fenalık geldi herkese. Ama koyu renk akıntım var ya soğan kürü sitesine baktım orada hep demişler akıntı koyu renkli oluyo diye acaba işe yaradı mı diye düşünüyorum o yüzden hala ilacı almadım aspirin içiyorum ve adet olmayı bekliyorum

kızlarrrr günaydınnnn:) geç oldu ama ancak banyo vs derken gelebildim 13de doktora gidicem dualarınızı bekliyorummmm

inşallah işe yaramıştır canım...biraz daha bekle bakalım...hayırlısı allahtan...

kızlarrrr günaydınnnn:) geç oldu ama ancak banyo vs derken gelebildim 13de doktora gidicem dualarınızı bekliyorummmm

hadi inşallah adaşım.. dünden beri dua ediyorum sana..kocişime de dedim inşallah kalp atışlarını duyar diye...dr teyzeniz odayı inletsin şöyle bi güm güm açsın sesini...rabbim seninle olsun canım...

ayy allah razııı olsunn adaşım valla evde yalnızım sizler olmasınız nası geçerdi bu son zamanlar bilmemmm hepiniziiiiii çoook seviyorummmmmmmmmmmmmm

sinem kız senin kocişinde alemmiş .. az kaldı gününe var mı değişiklik?

asiyee kız sende varya regl gelmio ya bigün olcak bi bakmışsın doktora gitmişsin 3aylık beben var nezaman hamiş kaldığını anlamıcankaydirigubbakcemile3süprizz bebeee

mervem dualarımız seninle canım minik bebişin annesine ben iyiyim diyecek pıt pıt kalp atışlarıyla

evet yaaa...herşeyi sizle paylaşmak çok güzel...dr dan gelince haber ver bize...allahım seninle olsun...bende kahvaltı hazırlamaya gideyim...benim koca bebek uyandı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…