İnatla bir gün ANNE olacağım !

amiiinn raziyecimmm sizler dua ettikçe dahada umutlanıyorummm..inşallahhh en kısa zamanda sanada yaşatsınnn bu duygularııı ..

adaşımm hadi afiyet olsunnn.. bende kapatayım yavaştan bilgisayarı 12 gibi çıkarım evdennn...gelince yazarım canlarımmmm...

Valla mervecim sabah aynısı aklıma geldi ben haberdar olana kadar bebek 3 aylık olacak testler negatif ama tabi neyse inşallah güzel haberle gelirsin canım biz buradayız bekliyoruz

selam kızlar sıze bırsey anlatacam hastanede bı kızla tanıstım ne kanda çıkmıs nede ultrasonda çıkmıs bebek ama adet olmuyom dıye doktor doktor gezmıs adet sokturucu bıle kullanmıs ama adet olmamıs tabı bu arada 2 ay geçmıs ustunden kız evde bı test yapmıs ne gorse çift çizgi kız 2.5 hamıle ve yenı gorunmus ultrasonda

valal olur mu olur bi bakarsın bende öle olmuşumkaydirigubbakcemile3
Bende geçen hafta test yaptım emelcim ama benim koyu akıntım var sanırım soğan suyundan daha kırmızılar gelmedi

selam milletttttkaydirigubbakcemile3
gerçi topiğin yarısı yok amma olsunn kalan sağlar bizimdirrrrr nikolümm maşallah tosunumuzaaaa
mervem haberlerini bekliyoruz canımmmkaydirigubbakcemile3
asişim hayırlısı olsun ama bu kadar uzun sürmesi normalmi mii kaç gün olduuCADIARZU
emoşummm nasılsın oğluşun nasıllll:1hug:
zeytinim beyzam razişimmm nasılsınızzzza.s.
diğerleriii tatil yapyonuz dimiiiiiii hadi yapın bakalımmmm gününüz güzel geçsinnnn

geldimmmmmmmmm kızlar rabbime şükürler olsun kalp atışını gördümmmmmm..allahım sizlerede yaşatsın en kısa zamanda..:Saruboceq: annemdeyim çok yazamıcamm..dualarınız için allah razı olsunnn.. benimde dualarım sizinleeeee..

hoşgeldin ayşe nasılsınız bakalım alperen nasıl canım başın ağrısı artık daha iyice demi

yaşasın bu çok güzel bir haber hihoyyyt:sm_cool:mervem allahım hep böyle gitsin sonuna kadar sağsalim al bebeni kucağına bitanem:ecrin_bebek::CüvCüv:

ayşecim valla bugün 61. gün bekliyorum hala ama akıntım var diye bekliyorum akıntım falan olmasa kesinlikle ilacı alırdım ama kahverengi akıntım var diye bekliyorum

mervecim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
asişim belkinim bu sefer bebiş sırası sana gelmiştir

:teytey::teytey::teytey

inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin kontrolden canımm hayırla sağlıcakla kucaklayana kadar meleğiniiii:1hug:
hoşgeldin ayşe nasılsınız bakalım alperen nasıl canım başın ağrısı artık daha iyice demi
dün yok gibiydi bende sevindim geçti diye demin yine başladıııı doktora sormadan olmayacak gel perşembe gelllllll:çok üzgünüm:
ayşecim valla bugün 61. gün bekliyorum hala ama akıntım var diye bekliyorum akıntım falan olmasa kesinlikle ilacı alırdım ama kahverengi akıntım var diye bekliyorum

ya bendede olurdu akıntı ama senin akıntıda çok uzun sürdü kız emoşumun dediği gibi olmasınnnnn hani ne bilem bi türlü gelmiyo da şu merettt neyse canım hayırlısı olsunnna.s.

kızlar hepinize merhaba... Geçmişe fazla bakamadım.. Umarım herkes iyidir..
Mervemmm gözün aydın...
Hepinizin geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. 3 gün hastanede ablamın yanında refakatçi olarak kaldım. Dün taburcu oldu.. Zamanla iyileşmesini bekleyeceğiz..
Bu arada takvimden de anlaşılacağı üzere ben kırmızı kartı yedim.. Ama hiç umurumda değil.. Yeterki sağlığımız ve sevdiklerimiz sağlıklı olsun...
eeee ben sırayı savdım sırada kimler var bakayım güzel haber verecek...

slm kızlar nasılsın asiş mervişş çok sevindim canım allah bizede yaşatsın o duyguları seninde kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla bitanem

adaşımmm hayatım...allahıma şükürler olsun...rabbim kucağına almayı da nasip etsin meleğini...ay çok güzel bi gün çok mutlu oldum bak şimdi...
emelcim hoşgeldin hayatım..ablana geçmiş olsun canım...umarım önemli bişey yoktur...
kızlar...herkese kocaman öpücükler...adaşımın miniciği şerefineee.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…