İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya aslında ilacı alım olim diyorum ama bide o kadar soğan kürü uyguladım boşa gitmesin diye düşünüyorum

canımmm çok sevindim şükürler olsun inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim

canımmm çok sevindim şükürler olsun inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim

mervem çok sevindim canım Allah ım sağlıkla doğurmayı büyütmeyide nasip etsin tatlım

mervecim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
asişim belkinim bu sefer bebiş sırası sana gelmiştir

slm kızlar nasılsın asiş mervişş çok sevindim canım allah bizede yaşatsın o duyguları seninde kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla bitanem

yaşasın bu çok güzel bir haber hihoyyyt:sm_cool:mervem allahım hep böyle gitsin sonuna kadar sağsalim al bebeni kucağına bitanem:ecrin_bebek::CüvCüv:

aminnnn canımmm inşallahh yarabbimmm sizlerede nasip etsinnn.. anlatılmıcak duygular yaşadım doktor muayene ederken herşeye hazırdım şükürler olsun şimdilik sorun yok inşallahda hep bölee devam eder. 4 günlük geri gözüküyor ama önemli bişi değil dedi doktor inşallahh ileride haftasınada yetişir bebemmm..

cancer topiğini yeni gördüm ve içinde hamile olduğunu yazan cümlelerini görünce inan çok sevindim. Şeniz alkisalkisalkis
Rabbim kucağına alacağın günleri sağsalim görmeyi nasib eylesin inşallah. :Saruboceq:
sanırım 31 aralık gibi doğumun.
Allahım isteyen herkese nasib etsin :Saruboceq:

çook sağol cnm :1hug: evet şimdilik 31 aralık gözüküyor hayırlısıyla o günleride görelim..senin nası gidiyor hamilelik?

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr geldik gene işeee eziyet gibi resmennn yaaaa...

sinemcim bi daha yapayım ama istersen bekle hamilelik takvimi yaparız inşallahhh?

merveeeem çokçok tebrik ederim, maşallah, inşallah sağlıkla kucagına aldığın günleri de görücez, gözünüz aydın:)
emelcim geçmiş olsun, umarım şimdi durumu iyidir ablanın, allah acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah.

ve herkese günaydınlar kızlar... valla havalar düzeldi ya beni içeri sokana aşkolsun, dışarda gezmekten eve gitmeye fırsat bulamıyorum, kafamı dağıtcam diye yolu sasırdım

sağollasıııınn ayşeciiimmm.. inşallahhh bende sizlerin güzel haberleriniiii alıcamm tez zamanda hayırlsııylaa..şimdilikk gez bakalım ..bebiş olunca gezemicen:))

sağollasıııınn ayşeciiimmm.. inşallahhh bende sizlerin güzel haberleriniiii alıcamm tez zamanda hayırlsııylaa..şimdilikk gez bakalım ..bebiş olunca gezemicen:))

amaaan benim anne olmama kadaaaar dünya turu yaparım ben... ameliyatı atıp duruyoz ileri tarihe, hayırlısı artık... emre diyo bekledik bekledik bari okullar kapansın ben de yanında olayım rahatlıkla ameliyatında diyo, ne bileyim ben, bana kalsa hemen olsun bitsin, kurtulayım şu kist meredindenn

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Ben bugün ilaca başladım hayırlısı olsun ne yapim dayanamadım

hayırlısı ile inşallah ayşecim Allah ım isteyen herkese nasip etsin
Eşime diyorum gelirse gelir bebek gelmezse kendi bilir bende gezerim tozarım dünyayı dolaşırım ona göre dedim

asiyecim hayırlı olsun ii yapmışsın başla ya içinde sıkıntı yapar olamamakta..

ayşecim valla benimde içim tezdir hemen olsun derim ama kocişler ne derseee emirdir bizim için:)
gülsümmm nerde yaaa gelmediii

günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben perişanım dünden beri benim kız dün sabaha karşı bete bi başladı ağlamaya akşam 12 ye kadar sürekli ağladıki bişeyi yok altıı kuru ateşi yok karnı tok ama malesef kolik denen illetmiş beşiği o kadar hızlı salladımki elimde kalcak die korktum o zaman biraz sakinleştiriyo o elektrık süpürgesi açtım sakinleşti fön makinası çalıştırdım sakkinleşti nette ne buuursa m denedim akşam yarıma kadar fön makinası çalıştı ve benim sarı böceğim uykuya daldı sabah 5 e kadar şükü uyudu sonra babası giderken uyandı şimdi gene uyudu kucakta yatırdım yatağıa arda sallamak şartıyla size yazı yazabiliyorum

ayşem eşin yanında olsun istiyosan beklicen anacım mecburen ama inşallah kısa zamanda olucak hazıran 15 te kapanacak nasılsa okullar güzelim
mervem asişim nasılsınız bakalım nasılsın

ah be kuzummm seher senin anneliğinin ilk günleri epey zor geçiyor gülüm ama mukafatını alıcan ileride sana bir anne diyip sarıldığında :)

günaydın kızlar rahelim emlim ablana çok geçmiş olsun allah acil şifalar verin
sinemim evet takvmi hamişm takvimi yapar mervem biraz daha bekle istersen
asiyecim herşeyde vardır bir hayır en iyisi ilacı başlamakmış sanırım
ayşecim benim kocişte uzata uzata ameliyat işini cılkını çıkarttı ya bakalım bekliyoruz senin içinde hayırlısı ne ise o olsun inşallah
seherim senin kızda nazarmı var ne gaz sancısı için bişey yapmıyorlarmı hayallahım allah yardımcınız olsun
gülsümle beyza nerlerdesiniz
ben biraz yoğunum kızlar çok fazla katılamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…