geldimmmmmmmmm kızlar rabbime şükürler olsun kalp atışını gördümmmmmm..allahım sizlerede yaşatsın en kısa zamanda..:Saruboceq: annemdeyim çok yazamıcamm..dualarınız için allah razı olsunnn.. benimde dualarım sizinleeeee..
canımmm çok sevindim şükürler olsun inş sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin rabbim
mervem çok sevindim canım Allah ım sağlıkla doğurmayı büyütmeyide nasip etsin tatlım
mervecim allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
asişim belkinim bu sefer bebiş sırası sana gelmiştir
:teytey::teytey::teytey
inşallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin kontrolden canımm hayırla sağlıcakla kucaklayana kadar meleğiniiii:1hug:
dün yok gibiydi bende sevindim geçti diye demin yine başladıııı doktora sormadan olmayacak gel perşembe gelllllll:çok üzgünüm:
ya bendede olurdu akıntı ama senin akıntıda çok uzun sürdü kız emoşumun dediği gibi olmasınnnnn hani ne bilem bi türlü gelmiyo da şu merettt neyse canım hayırlısı olsunnna.s.
kızlar hepinize merhaba... Geçmişe fazla bakamadım.. Umarım herkes iyidir..
Mervemmm gözün aydın...
Hepinizin geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. 3 gün hastanede ablamın yanında refakatçi olarak kaldım. Dün taburcu oldu.. Zamanla iyileşmesini bekleyeceğiz..
Bu arada takvimden de anlaşılacağı üzere ben kırmızı kartı yedim.. Ama hiç umurumda değil.. Yeterki sağlığımız ve sevdiklerimiz sağlıklı olsun...
eeee ben sırayı savdım sırada kimler var bakayım güzel haber verecek...
slm kızlar nasılsın asiş mervişş çok sevindim canım allah bizede yaşatsın o duyguları seninde kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla bitanem
adaşımmm hayatım...allahıma şükürler olsun...rabbim kucağına almayı da nasip etsin meleğini...ay çok güzel bi gün çok mutlu oldum bak şimdi...
emelcim hoşgeldin hayatım..ablana geçmiş olsun canım...umarım önemli bişey yoktur...
kızlar...herkese kocaman öpücükler...adaşımın miniciği şerefineee.....
yaşasın bu çok güzel bir haber hihoyyyt:sm_cool:mervem allahım hep böyle gitsin sonuna kadar sağsalim al bebeni kucağına bitanem:ecrin_bebek::CüvCüv:
cancer topiğini yeni gördüm ve içinde hamile olduğunu yazan cümlelerini görünce inan çok sevindim. Şeniz alkisalkisalkis
Rabbim kucağına alacağın günleri sağsalim görmeyi nasib eylesin inşallah. :Saruboceq:
sanırım 31 aralık gibi doğumun.
Allahım isteyen herkese nasib etsin :Saruboceq:
merveeeem çokçok tebrik ederim, maşallah, inşallah sağlıkla kucagına aldığın günleri de görücez, gözünüz aydın:)geldimmmmmmmmm kızlar rabbime şükürler olsun kalp atışını gördümmmmmm..allahım sizlerede yaşatsın en kısa zamanda..:Saruboceq: annemdeyim çok yazamıcamm..dualarınız için allah razı olsunnn.. benimde dualarım sizinleeeee..
emelcim geçmiş olsun, umarım şimdi durumu iyidir ablanın, allah acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah.kızlar hepinize merhaba... Geçmişe fazla bakamadım.. Umarım herkes iyidir..
Mervemmm gözün aydın...
Hepinizin geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederim. 3 gün hastanede ablamın yanında refakatçi olarak kaldım. Dün taburcu oldu.. Zamanla iyileşmesini bekleyeceğiz..
Bu arada takvimden de anlaşılacağı üzere ben kırmızı kartı yedim.. Ama hiç umurumda değil.. Yeterki sağlığımız ve sevdiklerimiz sağlıklı olsun...
eeee ben sırayı savdım sırada kimler var bakayım güzel haber verecek...
sağollasıııınn ayşeciiimmm.. inşallahhh bende sizlerin güzel haberleriniiii alıcamm tez zamanda hayırlsııylaa..şimdilikk gez bakalım ..bebiş olunca gezemicen:))
Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Ben bugün ilaca başladım hayırlısı olsun ne yapim dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?