İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim günaydın canım da allah yardımcınız olsun kolik ne ki ne diye uyumuyo kız o yüzden?

valla merve hiç sorma 3 yada 6 ay arası sürermiş bu durum akşam üstü gece yarısına kadar sürüyo bazen mahvediyo
razişim nazar mazar yok anacım habire okutuyoz
şimdi sağlık ocağından aradılar topuk kanı için almışlardı ama tekarra çağırdılar yeniden alıncakmış anlamamışlar of ya bu ne ya bu kız 3 aylık olana kadar ölücem ben yada sinri hastası oucam

bende doktor araştırıyorum eşimle konuştuk akşam dedi ara verelim sende kilo verirsin rahatlarsın dedi sonra gene deneriz dedi kendiliğinden olacak ilaca gerek kalmadan göreceksin dedi. doktorunuda değiştir bul iyi bi doktor dedi bakalım aroyorum netten bu ay doktora gidicem gene 1 ay daha deneyeceğim ondan sonra eğer hala aynı devam ederse bırakcam zaten bu arada taşınma işim de var eşim iyi olur aklında kalmasından dedi bakalaım doktor sorcam ara verip kilo versem etkisi olur mu bana diye sorcam çünkü benim önce adetlerimin düzenlenmesi lazım sonra bebek düşünülmesi gerekiyor 2 ayda bir adet olmaya devam edersem işim zor

kolik gaz sancısı canım dometes gibi oluyo ve sürekli ağlıyo durmadan senağlama ve özellikle akşam 6 dan sonra gece 12 ye kadarsenağlama
asişim inşallah eşinin dediği olur minişine kavuşurdun

slm kızlar seher allah yardımcın olsun canım ok merviş bekliyelim ozaman 4 gün kaldı en fazla 1 haftaya kadar belli olur zaten ne kaldı ki şurda adet tarihi yakın olan varmı canlarım

selam kızlaarrr....
topiği başıboş bırakmışsınız bakıyorum...herkes yemekte mi? ben de yeni kahvaltı ettim...nedense eşim yanımda uyurken sabah körü uyanıyorum..o yokken gözüm açılmıyo...galiba artık yatakta tek yatmak daha rahat geliyo...şöyle gere gere kendimi oğluşumla...
sizlerde ne var ne yok anlatın bakiim...

sehercim kolik bebek çok zor yaaa...allah yardımcın olsun..sebepsiz yere ağlayan bebeklere denirmiş ve belli bi saati varmış her bebeğin...seninkide 6 dan 12 ye galiba...ama 6 aydan sonra geçiyormuş...biraz sabır hayatım...miniğin için herşeye değer dimi?

burdayım hayatım..kk da dolanıyodum biraz...
değer tabi..geçer canım 6 ay neki...allah selene sağlık ve uzun ömür versin de...

biz iyiyiz sinemcim sen nasılsın..alıştın mı bekarlığa....

ben de doydum geldim, herkese afiyet olsun, mervecim ben de ööle eşim varken sabahın köründe acıyorum gözümü, o yokken de ööleye kadar keyif benim keyfim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…