amin canım gidersen bizden de selam söyle emi. aminnnnnnnne iyi işte şebnem, bir 10 gün sonra başlarsın
10 mayıs da anneler günü, anacığımı da bir özledim ki:çok üzgünüm: giderim heralde o haftasonu yanına..
Allahım sen de anneler günlerinde bizi özleyecek evlatlar ver nolursun:Saruboceq:
takılma rüyalara canım ne rüyalar gördük ama sonu hamişlik olmadı tersi çıkmış daha iyi hayra yor sen hayatımkızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.
inşallah yapcam hayatım merak etme söz verdik daa.Şebo cum ben sana kaç aydır yap şu kürü diyorum...Aşk olsun yaa :)))) Bak bu ay yapmazsan sopa var :))))
Ayşee; evet şebo çıtırdır.. Ama sen benı görmedin.. Şebo 18 ben 14 :)))))
Mervede meksika ateşli çıtır cips :)))))
Gülsüm rüyalara takılma güzelim.. Rüyalara baksaydık biz her ay hamiştik :))))
yok sanırım değişiklik, yani adet belirtisi yok şimdilik, umarım da olmazAyşe asıl sen anlat son 3 gün kalmış sana... Hiçbir değişiklik yok mu :)))
inşallah, olmadan da düşünüyoruz, bari olsun da bu kadar endişe bişeye yarasındelikafaduldenevet ya annelik güzel bişey annem bana diyoki anne olunca anlayacaksın diyor insanın canının önemi kalmıyor herp çocuğunu düşünüyor diyor. İnşallah bizlerede kısmet olacak
başüstüne canım, herkesin yerine öpebilirim annemisengözlerimebaksanabamin canım gidersen bizden de selam söyle emi. aminnnnnnnn
özelden yazdım canım hamişlerimiz var, inşallah farkında olmadan aşerenlerimiz varne söyledin ayşe bende düşünüyorum ne söylesem ne söylesem diye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?