İnatla bir gün ANNE olacağım !

amin canım gidersen bizden de selam söyle emi. aminnnnnnnn
kızlar ya akşam bi rüya gördüm interntten tabirine baktım.hayal kırıklığı diyo yaa sinir oldum moralim bozuldu.
takılma rüyalara canım ne rüyalar gördük ama sonu hamişlik olmadı tersi çıkmış daha iyi hayra yor sen hayatım

inşallah yapcam hayatım merak etme söz verdik daa.

emelcim siz 14lük 18 lik çıtır meksika ateşi falan, ben de onyediiii bilemedin yeni reşit olacak çalık bir şeyim diyim:roflol:

seher yaaa valla nasıl heyecan yaa, zaman beklemek nasıl bişey anlatsana bize?

Afiyet olsun Asiye:))) Ohhh ne güzel.. Valla benımkide pek uzak sayılmaz ama keşke 10 dk mesafede olsak :))) Ama ikizlerim olunca yanlarına taşınacam :)))) Ben tek başıma bakamam :))) Tabi kociş kıvırmazsa bu sözünden:))))

valla kıymet bilin anacıklarınız yakın, benim kayınvalide 10 dakikalık yerde oturuyo, böylece annemin kıymetini daha iyi anlıyorum:roflol:

Tamam Şebom daaa :))) Bak hergün senı kontrol edecem :))))
Ohh ne güzel herkes yeni yetme o zaman desene Ayşe cim ...:))))
Ayşe asıl sen anlat son 3 gün kalmış sana... Hiçbir değişiklik yok mu :)))

evet ya annelik güzel bişey annem bana diyoki anne olunca anlayacaksın diyor insanın canının önemi kalmıyor herp çocuğunu düşünüyor diyor. ınşallah bizlerede kısmet olacak

Ayşe asıl sen anlat son 3 gün kalmış sana... Hiçbir değişiklik yok mu :)))
yok sanırım değişiklik, yani adet belirtisi yok şimdilik, umarım da olmaz
evet ya annelik güzel bişey annem bana diyoki anne olunca anlayacaksın diyor insanın canının önemi kalmıyor herp çocuğunu düşünüyor diyor. İnşallah bizlerede kısmet olacak
inşallah, olmadan da düşünüyoruz, bari olsun da bu kadar endişe bişeye yarasındelikafadulden

amin canım gidersen bizden de selam söyle emi. aminnnnnnnn
başüstüne canım, herkesin yerine öpebilirim annemisengözlerimebaksanab

herkese de afiyet olsun bu arada, yağmur yağıyo incilerim dökülür diye çıkmadım yemeğe, dısardan sipariş ettim, o da hala gelecek, aç kaldım:)))

Şebooo sen bol soğanlı bir yemek söyle :)))) Soğan kürüne başlayacaksın yaa:))) Miden alışsın :))))

olmadı şimdi ayşeee... Bende öğrenmek istiyorum ama (((( Bana ne banane burdanda söyle :))) Hamişler yemekte korkma :))) duymazlar...

valla beklemek zor kızlar zaman azaldıkça daha da zor geliyo herkes doğurdu benim küçük hanımda tık yok rahat geldi içersi galiba

Seher cim pek birşey kalmamış.. Senın kız çok nazlı çıktı ama :)))) Sana bir zararı olmasında geç gelsin...İçerde rahat demekki :)))

evet emelcim babasına çekmiş minik poposunu kaldırmaya üşeniyo bizimki

emel sen niye msj alamıyon kızım, kapatın mı korkundan)) ya pizza beee zaten kötüymüş

Yok ayşem kapalı değil.. Sana arkadaşlık göndereyim dur belki ondandır.. Afiyet olsun....
Seher cim çok güzelmiş.. Kendinmi yaptın bunu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…