İnatla bir gün ANNE olacağım !

gülsümcüm dikkat et kendine...geçmiş olsun..biz iyiyiz şükür...kızlar ben biraz ütü yapıcam...hdi bana da size de kolay gele....

bendeeeeeeeeee berbat haLDEYıMMM yoğunluktan ağlıcamm..ya yanımdaki kızıda işten çıkarıyorlar bana sormadan kız yardımcı oluyordu okadar ya tüm iş bana kaldı nası altından kalkcam allah sabır versin banaa..

kızım yorma kendini anacım sende

haklısın ama bitirmeden rahat edemiyorum..kocişim de kızıyo kendini gebertene kadar yapıyosun diye..hepsini sanki bi günde yapmam lazım gibi...evdeyim halbuki yarına da kalsın dimi...ama olmaz...huy güzelim...
ay yarın oğluşumu görcem inşallah...3 hafta oldu bakalım ne kadar büyüdü danacık...

günaydın canlarım nasılısınz ben iyiyim geldik işe neyse perş. günü yarın cuma sonrada 2 gün tatill
ay zor uyanmaya başlıyorum havalardan galiba canlarım görüşmek dileğiyle

günaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrr.. hayırlıı sabahlar hayırlı gün olsun inşallahh stressizz güzel bir gün dileğiyle...

günaydın güzeller ben fazla giremiycem bu aralar sınava 8 gün kaldııııı (boş kaldığım aralar çalışayım bari) off ya şu sınav stresi beni öldürdü bitsede bi kurtulsamm öpüyorum hepiniziiii

selamun aleyküm kızlar.bende geldim.hemen drun dedikleini söleyim.ultrasonda baktı gelişmiş yumurta gözükmüyo ama çok ilginç rahim kalınlaşmış.yumurta çatlamış olabilir falan.eşimede demiş gebe olabilir progesteron testini yapın bakayım dedi.ben zaten yapmıştım verdim tahlil sonucunu bakmış olmamış dedi.ve bana duphaston verdi regl olmam için.benim içimden bi ses içme o ilacı dedi ve içmemeye karar verdim.sizin düşünceniz ne.

canım soru bir progestan tahlilini sen nezaman yaptırmıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…