İnatla bir gün ANNE olacağım !

beyzacımm allah kolaylık versinnn arada mola verdikçe gel beklerizz kaydirigubbakcemile5
günaydın kızlar herkese kolay gelsin

günaydınn canımm sanada kolay gelsinnnkaydirigubbakcemile5

cevap bir doktor bana yap gel dedi ama bilgisayara progesteron tahlili de verdiğini yazmayı unutmuş.o gün yaptım gösterdim.

hımm aynı gün yaptırdın yani kalınlaşma olmuş dediği gün mü? ya niye soruyorum bilio musun ondan önceki günlerde yaptırdıysan progestanı eski sonuç olduğundan güvenilir değildir. ama kalınlaşma olduğu gün yaptırdıysan ok ozaman

canım dr ayın 20 sinde şu tahlilleri yap sonuçlarıyla beraber geldedi.bende yaptım aynı gün sonuçları aldım gittim.

günaydın kızlar
gülsümcüm banada doktor ilaç iç adet ol gel dedi ama içmedim yeni başladım o yüzden bencede bekle olmazsa haftaya falan bi test yapar alırsın ilacı

canım dr ayın 20 sinde şu tahlilleri yap sonuçlarıyla beraber geldedi.bende yaptım aynı gün sonuçları aldım gittim.

anladım cnm şimdik sen genede bekle bakalım rahmin kalınlaşması hamilelikte rastlanıyor ama progestanında yükselmesi gerekiyor diye biliyorum inşallahh canımm hamilesindirrr:Saruboceq:

sonuçta daha günün geçmedi gecikmen yok neden içeceksin ki ilacı boşu boşunaa regl söksün diye ilaç mı içilirr bee

evet kızlar haklı hapı içme canım adetin geçmesini bekle hayırlısı olsun canlarım
ay bide ateş basıyo beni ayaklarım yanıyo çatlatma iğnesinden mi acaba

günaydın kızlar
gülsümcüm banada doktor ilaç iç adet ol gel dedi ama içmedim yeni başladım o yüzden bencede bekle olmazsa haftaya falan bi test yapar alırsın ilacı

bende eğer olmazsam alırım dedim.hem bakayım bu ay ilaçsız gecikecekmi

ya moralim alt üst o yüzden dr da hiç bişey sormadan çıktım.teyzem vefat etti.onu toprağa verdikten sonra geldim tahlil falan yaptırdım dr gittim.

günaydın kızlar
gülsümcüm allah rahmet eylesin, başınız saolsun.
herkes nasıl kızlar, umarım topik dün ki sessizliğine bürünmez, çok can sıkıcı oluyo o zaman

canım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inş
amin allah razı olsun canım
günaydın kızlar
gülsümcüm allah rahmet eylesin, başınız saolsun.
herkes nasıl kızlar, umarım topik dün ki sessizliğine bürünmez, çok can sıkıcı oluyo o zaman

sağol canım allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…