beyzacımm allah kolaylık versinnn arada mola verdikçe gel beklerizz kaydirigubbakcemile5günaydın güzeller ben fazla giremiycem bu aralar sınava 8 gün kaldııııı (boş kaldığım aralar çalışayım bari) off ya şu sınav stresi beni öldürdü bitsede bi kurtulsamm öpüyorum hepiniziiii
günaydın kızlar herkese kolay gelsin
canım soru bir progestan tahlilini sen nezaman yaptırmıştın
cevap bir doktor bana yap gel dedi ama bilgisayara progesteron tahlili de verdiğini yazmayı unutmuş.o gün yaptım gösterdim.
hımm aynı gün yaptırdın yani kalınlaşma olmuş dediği gün mü? ya niye soruyorum bilio musun ondan önceki günlerde yaptırdıysan progestanı eski sonuç olduğundan güvenilir değildir. ama kalınlaşma olduğu gün yaptırdıysan ok ozaman
canım dr ayın 20 sinde şu tahlilleri yap sonuçlarıyla beraber geldedi.bende yaptım aynı gün sonuçları aldım gittim.
günaydın kızlar
gülsümcüm banada doktor ilaç iç adet ol gel dedi ama içmedim yeni başladım o yüzden bencede bekle olmazsa haftaya falan bi test yapar alırsın ilacı
asiş merviş gülsüm raziş
nasılsınız
ya moralim alt üst o yüzden dr da hiç bişey sormadan çıktım.teyzem vefat etti.onu toprağa verdikten sonra geldim tahlil falan yaptırdım dr gittim.
amin allah razı olsun canımcanım başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanını cennet eylesin inş
günaydın kızlar
gülsümcüm allah rahmet eylesin, başınız saolsun.
herkes nasıl kızlar, umarım topik dün ki sessizliğine bürünmez, çok can sıkıcı oluyo o zaman
amin allah razı olsungülsümcüm başın sağolsun güzelim allah rahmet eylesin
gülsümcümm başın sağolsun canımm.. allah sizlere uzun ömür versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?