İnatla bir gün ANNE olacağım !

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

19 nisan .... asiş
24 mayıs ....zeytin1007
1 haziran ... nevgül
8 haziran ... bbaran
13 haziran... raziş
11 haziran....cetrefilli
11 haziran ...rahel
.................. alabama
............. .... aylint

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Ege
aabeyazmelek
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
rasema..
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)

RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)

aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

ya mervem sen e yaptın duydunmu bebişinin kalp atışlarını.

çok şükür canım gördüm sadece ses dışarı verilmiodu herhalde bende sormadım bişi heyecandan oynayan bişi gördümm ya o yetti bana.. 4gün gerideymiş onun dışında herşey ii dedi şükürler olsun. 4günlük gerilikte çok önemli değil dedi hihoyyyt

sinemcim iyiyiz canım ben ilacı kullanıyoum beklemedeyim inşallah senin bebiş tutmuştur teselli ödülü olur bize.

Gülsümcüm başınız sağolsun cnm Allah mekanını cennet etsin cnm

razişim asişim mervecim beyzam ayşem gülsümcüm sinemim günaydın kızlar
gülsümcüm öncelikle az daha bekle ilaç için canım benim sonra başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin teyznin
beyzacım sende arada uğra heptende derslere gömülme kız
razişim mervecim asişim ayşecim sizler nasılsınız
kaçaklar ayşe emel sinem emel 2 sinem 2 pınar sizler nerelerdesiniz
biz iyiyiz doktorun verdiği ilaç tospama iyi geldi gazımız azaldı az şu an bi elimiz beşik sallıyo bi yandan fön makinası çalışıyo tabi ben onu artık cd ye çektim sesini :) çünkü fazla çalışması tospama zararlıymış benim tospam uyuyo

:roflol: cd ye mi çektinn alem kızz ay pratik anneee..süpersinn kız.. aman ii gelsinde selen hanım yeterki uyusunn.. ben iyim çok şükür sen eve döndün mü seher nasılsın?

döndük canım evdeyiz şimdilik bi şey yok aynı tas aynı hamam gidiyoz işte bakalımm

seher asiye sağolun kızlar.ya kızlar şuan internette bişey okudum kafam karıştı ya.bakın buu...

Düşük tehlikesi durumunda erken gebelikte bazen progesteron azlığı ihtimali düşünülerek düşüğü engellemek için az miktarda progesteron ilaçları (duphaston ve progestan gibi) doktorun önerisi ile kullanılmaktadır.

ben kullandım gülsümcüm benim vardı düşük tehlikesi 3 kuutu falan progestan kullandım ilacın adı buydu günde 4 adetti

kendi annemler gidiyo cuma günü öbür annemleride yavaşan evlerine göndericem cumayı bekliyorum canım cumartesi pazar zaten eşim evde baş başa kalalım istiyorum tabi şimdilik bu benim planım faaliyete geçermi bilmem

günaydın kızlar...
gülsüm başın sağolsun hayatım...bi hayatı toprağa verdiğin gün inşallah bi canı sana bahşetmiştir rabbim...bence de ilaç için bekle...ben de seher gibi düşük tehlikesi için progestan kullanmıştım...senin ilacın adı ne?

gülsümcüm ilacın adı ne canım progestan kanamayı engellemek için anacım bana öle verdidi doktorum

duphoston demedin mi gülsüm sen? progestan bende kullandım:)

valla seher planının süper canım inşallahhh olur faaliyete geçer

hoşbulduk sehercim...hadi inşallah bu hafta sonu çekirdek aile kalıp birbirinize alışırsınız daha çok...

seherim senin kız hakikaten cins yahu, kimi çocuk süpürgeden kurutma makinesinin sesinden korkar, bu zıpır onla susuyo, hay allah, ama süper çözüm helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…