seherim senin kız hakikaten cins yahu, kimi çocuk süpürgeden kurutma makinesinin sesinden korkar, bu zıpır onla susuyo, hay allah, ama süper çözüm helal olsun
günaydın kızlar...
gülsüm başın sağolsun hayatım...bi hayatı toprağa verdiğin gün inşallah bi canı sana bahşetmiştir rabbim...bence de ilaç için bekle...ben de seher gibi düşük tehlikesi için progestan kullanmıştım...senin ilacın adı ne?
senin regl günün ne zaman gülsüm
canım bende senin için araştırma yaptım nette bazılarına aşılamadan sonra verilmiş sırf adet olman için değil yani bebek olursa tutmasını sağlayıcı ilaçmış iç istersen gülümm
içim dimi ya.ya dr hem bu adet olman için dedi hemde sanki yüzünde minik bi gülümseme hissettim.
valla gülsüm kovalıcan bizi şimdi hepiniz başka diyonuzdiye anacım en iyisi ne içine siniyosa kalbin ne söylüyosa onu yap canım sen
iç canım...rabbim verecekse herşeye rağmen verir canım...içindeyse de allahım herşeyden korusun onu...
içim dimi ya.ya dr hem bu adet olman için dedi hemde sanki yüzünde minik bi gülümseme hissettim.zaten olma ihtimali olsa ve bu ilaçta zarar verse dr bana vermez diye düşünüyorum.
gülsümün senin içinden ne geçiyor? sonucta doktor vermiş ama ablanda sağlıkcı o da iç demiş? yani senin içinden ne geçiyo gülüm?
bak sende googleda duphaston yaz bak istersenn kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?