İnatla bir gün ANNE olacağım !

ya ayşe benim tospa o sesleri istiyo elektrık süpürgesini araba nın motor sesini fön makinası aspiratör sesini seviyo temizliği falan o uyurken çok rahat yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3
bakalım allahım sizede vericek görcem bakalım sizin sıpacıklar neleri sevicek siz nasıl çare bulcanız uyutcanız kaydirigubbakcemile3

seherim senin kız hakikaten cins yahu, kimi çocuk süpürgeden kurutma makinesinin sesinden korkar, bu zıpır onla susuyo, hay allah, ama süper çözüm helal olsun

canım fön makinesi ve elk süpürgesi anne karnındayken dışarısının seslerine benziyomuş...o yüzden bi çok bebek susuyo bunları duyunca...ama tabi selen biraz farklı hakikatten...kaydirigubbakcemile3

canım kolik denen bi rahatsızlık var bebişlerde buna en iyi çare bu sesler yoksa ağlamaktan domates gibi oluyo ayaklarını karnına çekerek kasılarak ağlıyo yavrum yazık fiziksel bi rahatsızlığı yok kilo alımı iyi kusma ishalide yok yani sağlıklı bi bebiş ma kolik denen illet var ve inananın çok zor gündüz sakin ama akşam altıdan sonra gece yarıma kadar süürekli ağlayan bişey düşünün ve ne yaparsan yap kısa süreli susma yaşıyosun hep ağlıyo uyumak istemiyo

inşallah canım ya inşallah.dr bana verdiği ilaç duphaston

Canım gülsümcüm duphaston ben kulladım adet olmak için ama öğrendiğim kadarıyla rahmi koruyormuş doktora sormuştum bu arada hamile kalırsam bişey olur mu diye yok demişti ama sen bilirsin genede

gülsüm biraz bekle baktın belkim kendi gelir kırmızı ki inşallah gelmez bebeiştir o gelmezse alderim ben bence

canım bende senin için araştırma yaptım nette bazılarına aşılamadan sonra verilmiş sırf adet olman için değil yani bebek olursa tutmasını sağlayıcı ilaçmış iç istersen gülümm

valla gülsüm kovalıcan bizi şimdi hepiniz başka diyonuzdiye anacım en iyisi ne içine siniyosa kalbin ne söylüyosa onu yap canım sen

canım bende senin için araştırma yaptım nette bazılarına aşılamadan sonra verilmiş sırf adet olman için değil yani bebek olursa tutmasını sağlayıcı ilaçmış iç istersen gülümm

içim dimi ya.ya dr hem bu adet olman için dedi hemde sanki yüzünde minik bi gülümseme hissettim.zaten olma ihtimali olsa ve bu ilaçta zarar verse dr bana vermez diye düşünüyorum.

gülsümün senin içinden ne geçiyor? sonucta doktor vermiş ama ablanda sağlıkcı o da iç demiş? yani senin içinden ne geçiyo gülüm?

adaşım sen çin takvimine baktın mı hayatım...ben öğrenene kadar her takvime bakmıştım da...çok merak ediyodum napiim...

gülsümün senin içinden ne geçiyor? sonucta doktor vermiş ama ablanda sağlıkcı o da iç demiş? yani senin içinden ne geçiyo gülüm?

ya bende dr sormuştun bi ara bu esnada hamile kaırsam bu ilacın zararı olurmu diye yok demişti.içecem artık hayırlısı allahtan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…