ya bende dr sormuştun bi ara bu esnada hamile kaırsam bu ilacın zararı olurmu diye yok demişti.içecem artık hayırlısı allahtan.
iç hayatım ve allaha tevekkül et...rabbim en doğrusunu bilendir...
razişim asişim mervecim beyzam ayşem gülsümcüm sinemim günaydın kızlar
gülsümcüm öncelikle az daha bekle ilaç için canım benim sonra başınız sağolsun allah mekanını cennet eylesin teyznin
beyzacım sende arada uğra heptende derslere gömülme kız
razişim mervecim asişim ayşecim sizler nasılsınız
kaçaklar ayşe emel sinem emel 2 sinem 2 pınar sizler nerelerdesiniz
biz iyiyiz doktorun verdiği ilaç tospama iyi geldi gazımız azaldı az şu an bi elimiz beşik sallıyo bi yandan fön makinası çalışıyo tabi ben onu artık cd ye çektim sesini :) çünkü fazla çalışması tospama zararlıymış benim tospam uyuyo
gülsümcüm dr dediyse ve bu ilaç sadece kanama getirmek için kullanılmıyorsa bencede iç
gerçi ben her halûkarda ilaca karşıyım ama vardır bunda da bi hayır sen şifa niyetine iç Allahın izniyle
kızlar yaaa biz de ameliyatı erteleyip duruyoruz ya, ben yine yumurta takibine gitsem mi acaba yaaa? adetim bitti, yoksa günaşırıya devam mı etsek ki?
gülsümcüm farlutal cnm
bencede ayşe o şekilde devam et bende tarşın çörekotu ve bal karışımını kullan adetin 12. gününe kadar bide incir ve havuç kürüne faydası olacağını düşünüyorum
gülsümcüm farlutal cnm
bencede ayşe o şekilde devam et bende tarşın çörekotu ve bal karışımını kullan adetin 12. gününe kadar bide incir ve havuç kürüne faydası olacağını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?