İnatla bir gün ANNE olacağım !

yeni moda çıkmış anacım bende bilmiyodum sonradan öğrendim:) sonrada başladık yapmaya

kızlar aylin sinem yok ortalıkta, sinem sabah bi günaydın demiş kaçmış da aylinden hiç haber yok, arazi oldu bizim kız:)))

evet emelcim hazırlar çok pahalıya denk geliyo böle evde kalan iplerden patıkler oldu içine lavantayla tül aldım bide 2 topl kurdele o emzik figürü daha ucuza denk heldi

güzel bişii de, içine şeker mi koyuyounuz, herkese mi yapıyosunuz, yani amacı ne bunun onu anlamadım

hastanede bebeişi görmeye gelenlere yada evde ben lavanta koydum canım istersen şeker koyabilirsin

çok iyi fikir seher cim.. Valla süper olmuş.. Ben o gün tesadüf gördüm en ucuzu 60 kuruştan başlıyordu..
Ayşe cim bu şekerleri biz bebek mevlütünde gelen misafire veririz. Ya da bebek görmeye gelenlere..:)))

vay anasını yaaaa ben hakikaten bu konularda çok geri kalmışım, geçen de kınada giydiğim yöresel kıyafetimi kapıcıya verecektim kayınvalide durdurdu, saklanmalıymış, ben ne anlarım anacaım saklamaktan, zorla sandık bilenem aldırdılar, yatak odamın baş köşesinde:roflol::roflol:

seherim çok güzel olmuş şekeriniz oh kızlar afiyet olsun yemekler yenmiş ben çıkmayacağım canım istemiyor

Allah seni emi ayşe :)))) İlerde kızın giyer belki kına kıyafetini.... Bende anneannemin nişan elbisesi var :)) Günümüz modasına uymasada hatırası var :))))

Çok uyugun olmuş cidden Seher :))) Peki şu emzik modelli dediğin nasıl ben onu anlamadım:))

güle güle kullanın canım ayşe kız daha dur biz sana neler öğretcezzz:))))))))))))

herkese afiyet olsun kızlar.sağolun inşallah dediğiniz gibi hayırlı çıkar.herşey allahtan herşeyi o daha iyi bilir.

selam milletttttttttkaydirigubbakcemile3
geldim okudum off öyle çok yazmışsınızkiiii ben yazana kadar unuttummmm-tatlicadiarzu-
seherimmm hayırla sağlıcakla gelsin meleğinnn geç olsun temiz olsun hep seninle olsun inşallahhhhhhhbu arada şekerinde çok güzelmiş canımmm:1hug:
ayşemmm kız beni güldürdün Allah da seni güldürsünnnnnnna.s.
şebbomm ben anlamam o dediklerindenn adetliyken ben süt+tarçın+bala eşim keçiboynuzu pekmezine başladık iştee kit mit nasip kısmetttt inşallah senin çabalarında hayırlısıyla son bulur canımm hamişlik sana ve herkeze nasip olurrrrrrr:1hug:
kısa kesem kızlar accuk yoruldum hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

valla daha neler öğrenicem, bebek şekeri diyip de patik görünce noluyoruz dedim ama herkese yapmaya can mı dayanır yaaa hazırı yok mu bunun? nikah şekeri gibi yaptıralım olmaz mı?

ya ben her yerden bişey çıkmasına sinir oluyorum, demirbaş eşyaya kıyımam ama kıyafet diyince kaldırıp kaldırıp atasım geliyo, kayınvalidem pek bi dağınık canı saolasıca emrem de ona çekmiş, her yere bişey tıkıyo ben de elime geçtiği anda şutluyorum:)))))

adaşcım hoşgeldin, amin canım allah hepimizi güldürsün. hayırdır ne d,ye yorgunsun ki sen?

ayşemm selammm..ne yorgunluğu hakkaten kız naptın?

cetrefilli bende öyleyimdir hemen veririm birileride yararlansın diye.. benim kocişte saklar o görmeden bende veririmm

merve beeee bi de hamiş olsak kilo alsak da şu giydiklerimizi elden çıkarsak bebiş kilo aldırdı diye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…