merve beeee bi de hamiş olsak kilo alsak da şu giydiklerimizi elden çıkarsak bebiş kilo aldırdı diye)
adaşcım hoşgeldin, amin canım allah hepimizi güldürsün. hayırdır ne d,ye yorgunsun ki sen?
ayşemm selammm..ne yorgunluğu hakkaten kız naptın?
cetrefilli bende öyleyimdir hemen veririm birileride yararlansın diye.. benim kocişte saklar o görmeden bende veririmm
hakkaten ortalık hamile kaynıyo, geçen eşime söyledim millet kışın boş durmamış çocuk yapmış diyeşutarafagitti sen hala istememekte direttiğinden bugün bu durumdayız diye de bir sürü çattım, bana kalsa ben ilk günden çalışmalara başlardım, erken diyodu habire eşim, şimdi geldiğimiz durumu bak oooof ofsenağlama
klava: klava: klava:
şimdi dicen neden bu oklavalar dimiiiiiiii anlatim canımm evet belki korundunuz ammaaaa korunurken bile %küsür sayıda hamiş kalma ihtimali varrr doğum kontrol hapıyla kaputla hatta spiralle hamiş kalan tanıdıklarım var benimmm ve ben hiç korunmadığım haldee doktora gidip göstertmeden hamiş kalamadımmm ya daha geçenlerde yazdım eltimin gününde iki tanıdık biri 3. ye biri 5. ye hemde korunurken hamiş kalmış diyeeee kızım bu işler nasip kısmet işiiiii Allah yazdıktan sonra icraat olmasa da bir banyoyla hamiş kalanlar varrrrr duymiyim bi dahaa sen çalışmalara ara verme umudunu yitirme duanı eksik etme gerisini Allaha bırakkkkk hayırlısıyla olacak inşallahhhhhhh:1hug:
sana en iyi kahve iyi gelir ama bebek çalışması yapanlara önermiyorlar yumoşlar büyümüyormuş o zaman o yüzden en iyisi uyumak işyerinde olduğun için o da olmaz en iyisi müzik dinle kız açılırsın
sana en iyi kahve iyi gelir ama bebek çalışması yapanlara önermiyorlar yumoşlar büyümüyormuş o zaman o yüzden en iyisi uyumak işyerinde olduğun için o da olmaz en iyisi müzik dinle kız açılırsın
hadi yaaa ben çok kayve içiyorum yaaaa demek o yüzden benim bebişim olmuyo...
yanındada kahpesigarayı içiyorum ulan yarından itibaren ikisinide bıraksam mı acabaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?