İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar merhaba bende hamıle kalmak ıcın ugrasanlardanım sogan suyu ıcıyorum bakalım ınsallah olur bıde gecen hafta dk ra gıttım bana pco var ama hormonların cok duzenlı dedı hamıle kalabılrsın dedı ama ben genede sogan suyunu denıyorum ınsallah faydasım olurr

ben yoğunumm ya fecide uykum var kaydirigubbakcemile3 adaşım hoşgeldinnn

hoşbuldum canımcım...bu haftalarda olağan şeyler canım..mide bulantısı yorgunluk uyku hali...3 aydan sora geçiyo...en güzel zaman 3-6 ay arası...şimdi de bende nefes alamama...ayak şişmesi...uykusuzluk...mide yanması başladı...ama şikayetim yok..herşeyi severek isteyerek yaşıyorum..bebeğim içimdeyken son aylarım..sonra iki ayrı birey olcaz..oysaki şimdi tek bedende iki canız biz onunla...

merhaba canım...soğan suyu epeyce faydalı..bizim kızlardan biribu kür sayesinde hamile kaldı...inşallah sen de en kısa zamanda meleğine kavuşursun...

merhaba kızlar yoğunluktan bakamadım geldim sinemcim kocan geliyomuş sanırım herşeyde vardır bi hayır cnm belki bölesi iyi olacaktır

Mervem dinlenmiş gelmişin canım

Winxperisi arkadaşım bende soğan suyu denedim bu ay bende de pco var ama soğan kürü biteli 10 gün oldu farlutal biteli 3 gün oldu adet olamadım hala beklemedeyim

evet dinlendim canım...hoş ne iş yaptın da yoruldun desen hiiiççç....ama yürümek bile nefes nefese bırakıyo artık...son ay napıcam yaaa...

ah gülüm sen kaç kilo aldın çok mu aldın ondan mı nefes nefesesin

10 kilo aldım şimdiye kadar...çok değil ama zaten kilolu hamile kalınca top gibi bişi oldum kaydirigubbakcemile3 bide sıcaklar vurunca beni...hepten nefessiz kalıyom...neyse idare ediyoz şimdilik...

kızlar kocişim geldi..ben kaçıyom..herkese iyi akşamlar...

anladım mervecim doğru sizin oraya sıcaklar daha erken bastırmıştır haklısın gülümmm neyseki evdesinn..ii akşamlarrrrrrr

slm kızlar ben geldim herzaman ki gibi kimseler yok eeeeeee normal saat akşamın 8 iiiiiiiiiii....bir merhaba diyelim dedik...teyzeleri bebişimiz iyi kalp ritmi de iyi çıktı ...ben günlük serum takılılıyor bulantı ve kusma için fazla birşey yiyemiyorumda dr um sıvı kaybını dengelemek için serum verdi...öğleye doğru serum 4 ten sonrada uykuya eğilim başlıyor ve sabahq kadar uyuyoruz teyzeleri...sanırım bunlar bebiş gelince çok uykusuz kalcakmışımda şimdiden uyku takviyesi mi diyede korkutuyorlar beni yyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaa....görüşmek üzere kendinize iiiiiiiiiii bakın hepinizi teker teker öptüüüüüümmmmmmmmmmmmm

anladım mervecim doğru sizin oraya sıcaklar daha erken bastırmıştır haklısın gülümmm neyseki evdesinn..ii akşamlarrrrrrr

evet erkenden başlıyo yaz burda...iyiki evdeyim canım..şu halimle çalıştığımı düşünemiyorum...

hoşgeldin badegülcüm...en fazla 2 ay daha böyle bulantı olur sonra geçecek merak etme...uykuya gelince...uyu valla ne işin var...benim oğlan bana hiç uyku yapmadı..tabi bünyeye göre de değişiyo...her sıkıntıya amenna dimi canım..şikayet yok..onları nasıl bekledik biz....

günaydın hatunlar nasılsınız evet kızlar kocam geri gelebilir ama kesin değil canlarım hayırlısı olsun diyorum
badegül nasılsıl sen de bunlantılardan dertlisin demek merviş senin bulantılar ne alemde canım kızlar allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin ben cuma oldum pazar akşamı bitti adetim çok erken bitti havalardan herhalde

günaydınnnn canlarımmmmmmmmmmm...

sinem canım benim bugün ii bulantılarım ama sağ solu belli olmuo:) kız kayınvalidenin dediği çıkmasın test yapsan mı ay kayınvaliden kafamı kaydirigubbakcemile3karıştırdı olur mu olur..

badegülcümmm napalım cnm dayancaz artık sağlıkla gelsinde meleklerimizi...3ay geçsin daha sık bekleriz cnm benm

Ay bılmıyorum kı mervıŞ yok ya beklıcem ÖbÜr aya Çıkar kokusu her ay adet gÖrecem dıye bıŞe yok ya

EĞer varsa gÖrmem galıba bıde 24 de olmam gerekken 22 de oldum erken oldum ben pazara beklıyodum pazar gÜnÜ adetım bıttı

yok 2 gün sürdü cuma öğle oldum pazar öğleden sonra bitti günaydın gülsüm nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…