ben yoğunumm ya fecide uykum var kaydirigubbakcemile3 adaşım hoşgeldinnn
kızlar merhaba bende hamıle kalmak ıcın ugrasanlardanım sogan suyu ıcıyorum bakalım ınsallah olur bıde gecen hafta dk ra gıttım bana pco var ama hormonların cok duzenlı dedı hamıle kalabılrsın dedı ama ben genede sogan suyunu denıyorum ınsallah faydasım olurr
merhaba kızlar yoğunluktan bakamadım geldim sinemcim kocan geliyomuş sanırım herşeyde vardır bi hayır cnm belki bölesi iyi olacaktır
Mervem dinlenmiş gelmişin canım
Winxperisi arkadaşım bende soğan suyu denedim bu ay bende de pco var ama soğan kürü biteli 10 gün oldu farlutal biteli 3 gün oldu adet olamadım hala beklemedeyim
ah gülüm sen kaç kilo aldın çok mu aldın ondan mı nefes nefesesin
anladım mervecim doğru sizin oraya sıcaklar daha erken bastırmıştır haklısın gülümmm neyseki evdesinn..ii akşamlarrrrrrr
slm kızlar ben geldim herzaman ki gibi kimseler yok eeeeeee normal saat akşamın 8 iiiiiiiiiii....bir merhaba diyelim dedik...teyzeleri bebişimiz iyi kalp ritmi de iyi çıktı ...ben günlük serum takılılıyor bulantı ve kusma için fazla birşey yiyemiyorumda dr um sıvı kaybını dengelemek için serum verdi...öğleye doğru serum 4 ten sonrada uykuya eğilim başlıyor ve sabahq kadar uyuyoruz teyzeleri...sanırım bunlar bebiş gelince çok uykusuz kalcakmışımda şimdiden uyku takviyesi mi diyede korkutuyorlar beni yyyyyyyyyyyyyyyaaaaaaaaa....görüşmek üzere kendinize iiiiiiiiiii bakın hepinizi teker teker öptüüüüüümmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?