İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakem gülsüm sinem mervecim beyzacım
urda olmayan güzeller emel ayşe asiş raziş unuttuklarım varsa af ola
biz aşıya gidiyoz gecez birazdan

günaydın sinemim seherim ben iiyim şükür sağolun.diğerleri nerde.raziiişşşş gece geç yattın dimiii.:))))))

sinemm sakın lazere gitme cnm bak bende başlıcaktım hatta hamile bile değildim doktoruma sordum hamilelik düşünüyorsun gerek yok tehlikeye atma dedi başlamadım

raziyeeeeee kız senden msnden garip mesajlar gelio virüslüdür eminim kabul etmiyorm şifreni değiştir kız hemen

ay ben bugün testi alıp lezere gittiğim yerde testi yaparım çıkarsa girmem lazere
normalde 5 gün sürerdi salıya kadar sürmesi gerekirdi ama pazar akşamından sonra bişe gelmedi belki mevsimseldir ama ben genede test alim yaa içim rahat olur hiç olmazsa

herkese merhabalarrrr canlar nasılsınız uzun bir aradan sonra değişmiş olan topiğinize batuş ve ben teşrif etmiş bulunmaktayız benide aranıza alacakmısınız bakalımmmm

günaydun bacılar
valla mervecim öleymiş anlamadım açma bencede bende faceden emelin bir uygulaması vardı ona bakim dedim böle oldu neysem bir çare bulicim inşallah bu işe hepinizi çok öpüyorum

AMAND amannn benim dünürümmm gelmişşşşşşşşş yakışıklı damadım...hoşgeldin kız mart anasıkaydirigubbakcemile3

çok şükür sinemcim akşam biraz rahat uyuduk yaptık huysuzluğumuzu ama genede uyuduk şimdide aşıdan geldik yatırdık tospamı

günaydun bacılar
valla mervecim öleymiş anlamadım açma bencede bende faceden emelin bir uygulaması vardı ona bakim dedim böle oldu neysem bir çare bulicim inşallah bu işe hepinizi çok öpüyorum

tamam cnm kısa bi süreliğine seni engelledim haberin olsun çünkü devamlı geliyor naniknanik

günaydun bacılar

günaydın fıstık sengözlerimebaksanab

hoşgeldin kız mart anası batuşla beraber aramızda olmana çokkkkkkkkkkkkkkkk sevindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…