merhaba canım esma ben sen yenisin galibaaakaydirigubbakcemile3 ben bu cadıların eski arkadaşıyım burda hamiş kaldım doğurdum iznimi bitirdim ve geri geldim memnun oldumhoşgeldin ben gülsüm.a.s.
AMAND amannn benim dünürümmm gelmişşşşşşşşş yakışıklı damadım...hoşgeldin kız mart anasıkaydirigubbakcemile3
merhaba canım esma ben sen yenisin galibaaakaydirigubbakcemile3 ben bu cadıların eski arkadaşıyım burda hamiş kaldım doğurdum iznimi bitirdim ve geri geldim memnun oldum
hem oğlan doğuracağım diyosun hem damadım diyosun kız oğluna oğlumu vermem kusura bakmaakaydirigubbakcemile3
merhaba canım esma ben sen yenisin galibaaakaydirigubbakcemile3 ben bu cadıların eski arkadaşıyım burda hamiş kaldım doğurdum iznimi bitirdim ve geri geldim memnun oldum
hem oğlan doğuracağım diyosun hem damadım diyosun kız oğluna oğlumu vermem kusura bakmaakaydirigubbakcemile3
şu face adreslerinizi banada verin bakem bende yok :a015:
alma mervecim bende almayı düşünüyodum gereksiz 5 aydan sonra zaten hareketlerini hissediyosun e onla duyman içinde 12 haftada olman lazım gibiydı eşimdiyodu onla yapışık gezersin alırsan die
KIZLAAAR günaydınlar hepinizee
ne var ne yok,herkes iyi mi?
KIZLAAAR günaydınlar hepinizee
ne var ne yok,herkes iyi mi?[/QUOTE
hoşgeldin kaçak biz iyiyiz sen nasılsın.
başladım canım da bu ay geç başladım, verimli dönemi kaçırdık yani, o yüzden bu ay prova yapıyoruz:jeyyar::roflol:iiyiz aylincim çok şükür sen nasılsın başladın mı çalışmalarakaydirigubbakcemile5
hoşbulduk gülsümümmŞenizKIZLAAAR günaydınlar hepinizee
ne var ne yok,herkes iyi mi?[/QUOTE
hoşgeldin kaçak biz iyiyiz sen nasılsın.
sen nasılsın? nasıl gidiyo
başladım canım da bu ay geç başladım, verimli dönemi kaçırdık yani, o yüzden bu ay prova yapıyoruz:jeyyar::roflol:
yeni hamişimiz yok mu?
sen ve bebişimiz nasıl?
hoşbulduk gülsümümmŞeniz
sen nasılsın? nasıl gidiyo
iyiyim canım.kartımı bekliyorum.sonra yeni ilacıma başlıcam hayırlısıyla.:1hug:
hayırlısı olsun gülüm ya, hem haziran hamile kalma oranı en yüksek aymışş :dance:aylincim sanırım mayısta hamişimiz yok.
kart kesin mi, belki görmezsin??iyiyim canım.kartımı bekliyorum.sonra yeni ilacıma başlıcam hayırlısıyla.:1hug:
hayırlısı olsun gülüm ya, hem haziran hamile kalma oranı en yüksek aymışş :dance:
kart kesin mi, belki görmezsin??
yok canım kesin dr gittim çünki.şuan regl olmam için ilaç kullanıyorum.
hayırlısı olsun gülüm ya, hem haziran hamile kalma oranı en yüksek aymışş :dance:
yok canım kesin dr gittim çünki.şuan regl olmam için ilaç kullanıyorum.
hadi bakalım hazirana çiçeklenelimm inşallah hepimizkaydirigubbakcemile5
hadi bakalım hazirana çiçeklenelimm inşallah hepimizkaydirigubbakcemile5
inşallah inşallah
başladım canım da bu ay geç başladım, verimli dönemi kaçırdık yani, o yüzden bu ay prova yapıyoruz:jeyyar::roflol:
yeni hamişimiz yok mu?
sen ve bebişimiz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?