İnatla bir gün ANNE olacağım !

yok gene cümbür cemeat bir aradayız mervecim ama koca bebek kocam yola gelmiş durumda 10 gün daha sabır edicek söz verdi herşey yolunda yani şükür

hoşgeldin ben gülsüm.a.s.
merhaba canım esma ben sen yenisin galibaaakaydirigubbakcemile3 ben bu cadıların eski arkadaşıyım burda hamiş kaldım doğurdum iznimi bitirdim ve geri geldim memnun oldum
AMAND amannn benim dünürümmm gelmişşşşşşşşş yakışıklı damadım...hoşgeldin kız mart anasıkaydirigubbakcemile3

hem oğlan doğuracağım diyosun hem damadım diyosun kız oğluna oğlumu vermem kusura bakmaakaydirigubbakcemile3

allah bebişine sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin.evet bn yeniyim.bende memnun oldum.

kaydirigubbakcemile3 verme zatenn almam anamm allah korusunnn delikafadulden du bakalım belkim kız olur kan yenileme olayına bakacaz.

kızlar bişi sorcam angel sound diye bi alet var 10.haftadan sonra bebeğin kalp atışlarını kendin evde dinleyebiliosun ne dersiniz bu konuda lülülülülülü

alma mervecim bende almayı düşünüyodum gereksiz 5 aydan sonra zaten hareketlerini hissediyosun e onla duyman içinde 12 haftada olman lazım gibiydı eşimdiyodu onla yapışık gezersin alırsan die

alma mervecim bende almayı düşünüyodum gereksiz 5 aydan sonra zaten hareketlerini hissediyosun e onla duyman içinde 12 haftada olman lazım gibiydı eşimdiyodu onla yapışık gezersin alırsan die

kaydirigubbakcemile3 ama 5 aya kadardaa meraktan çatlıcam kaydirigubbakcemile3

iiyiz aylincim çok şükür sen nasılsın başladın mı çalışmalarakaydirigubbakcemile5
başladım canım da bu ay geç başladım, verimli dönemi kaçırdık yani, o yüzden bu ay prova yapıyoruz:jeyyar::roflol:
yeni hamişimiz yok mu?
sen ve bebişimiz nasıl?

başladım canım da bu ay geç başladım, verimli dönemi kaçırdık yani, o yüzden bu ay prova yapıyoruz:jeyyar::roflol:
yeni hamişimiz yok mu?
sen ve bebişimiz nasıl?

olsun antreman gerekli tabi.. inşallah haziran ayında olur cnmm güzel bir ay :Saruboceq: bende iim bebişte ii çok şükür doktora gitmeyi iple çekiyorum delikafadulden2 hafta var amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…