olsun antreman gerekli tabi.. inşallah haziran ayında olur cnmm güzel bir ay :Saruboceq: bende iim bebişte ii çok şükür doktora gitmeyi iple çekiyorum delikafadulden2 hafta var amaa
hoşgeldiinŞenizkızlar selaaaammm...
boddinin annesi gelmiş...hoşgeldin esma...oğluşun nasıl?çalışmaya başladın galiba dimi?
aylin sen de hoşgeldin canım...iyisin di mi?antremana başladığına göre :))))
adaşım o aleti bende duydum bi alayım dedim ama en fazla 1.5 ay kullanacaksın..zaten hareketlenince ihtiyaç olmuyo...sen de ben gibi 2 haftada bir gidersin dr'a artık :)))
önce burda olan güzelleri...sora da topiğimin bütün güzel hatunlarını muuuccckkksss.....
hoşgeldiinŞeniz
evet antremanlara başladım, bu ay kaçırdık yumurtlamayı ama, olsun
sen nasılsın, minicik nasıl?
minicik mi?? ne miniği yaa..koca dana o...bazen sanıyorum göbeğimi delip fırlayacak dışarı delikafadulden
minicik mi?? ne miniği yaa..koca dana o...bazen sanıyorum göbeğimi delip fırlayacak dışarı delikafadulden
kızzz sen benim dediğimi duydun mu lazerle ilgiliii sinemmmmmmslm kızlar nasılsınız aylin nasılsın canım boddim nasılsın canım
ay maşallahhh maşallahh onaadelikafadulden süperr bişiiiminicik mi?? ne miniği yaa..koca dana o...bazen sanıyorum göbeğimi delip fırlayacak dışarı delikafadulden
cnm benimmm tez zamanda inşallahh sanada yaşatsınnnn..oy oy oy maşallah! yerim ben o minicikii
diosun alma ay ne bilim yaa sanırım alıcam tutamıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3kızlar selaaaammm...
boddinin annesi gelmiş...hoşgeldin esma...oğluşun nasıl?çalışmaya başladın galiba dimi?
aylin sen de hoşgeldin canım...iyisin di mi?antremana başladığına göre :))))
adaşım o aleti bende duydum bi alayım dedim ama en fazla 1.5 ay kullanacaksın..zaten hareketlenince ihtiyaç olmuyo...sen de ben gibi 2 haftada bir gidersin dr'a artık :)))
önce burda olan güzelleri...sora da topiğimin bütün güzel hatunlarını muuuccckkksss.....
kızzz sen benim dediğimi duydun mu lazerle ilgiliii sinemmmmmm
ay maşallahhh maşallahh onaadelikafadulden süperr bişiii
cnm benimmm tez zamanda inşallahh sanada yaşatsınnnn..
diosun alma ay ne bilim yaa sanırım alıcam tutamıyorum kendimi kaydirigubbakcemile3
mervee müsriflik yapmaaaklava: bebişe yatırım yap.
senağlama yaparım yatırım bi dahaki aya :roflol: hele bi maaşımı alayım
merve gülsüm sinem merve 2 ayşe raziş asiş bakın kızlar bebeiş demek ne zaman masraf çıkıcak belli değil demek haberiniz olsun bende ikaz anacım
kızlar afiyet olsun size şimdiden nasılsınız
mervecim online olmadı benim gördüğüm kadarıyla ama bebişin fotoları var yeni eklememiş sanırım merve benden sana hala link geliyor mu msnden baksana bir canmbenim face yok bana yasakkkkkk ..face dedinde aklıma aslı geldi varmı haber facede görüyomusun raziş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?